Burak Sertman
Üye
kol ölçülerin iyi gibi duruyor.Yavaş yavaş definasyona devam![]()
kol ölçülerin iyi gibi duruyor.Yavaş yavaş definasyona devam![]()
teşekkür ederim kardeşim, aslında çok güzel bir ölçü değil 37 38 cm arasında ama iri duruyorkol ölçülerin iyi gibi duruyor.
fotoğrafta yanılma payı olabilir tabiteşekkür ederim kardeşim, aslında çok güzel bir ölçü değil 37 38 cm arasında ama iri duruyor![]()
Tanitaya olan güvenimin yıkılmasının sebebisinSizlere yağ oranı ölçüm makinelerinin çöp olduğunu kanıtlamak istedim![]()
O kural ve parametrelerin daha doğru bir sonuç için gerekli olduğu söyleniyor ama en azından yakın olmalı bence. Yani sapmalar %1-3 olsa neyse ama çok büyük sapmalar gösteriyor gibi duruyor. Üstelik cihaz profesyonel bir analiz cihazı. Düşük segment bir makina olsa dalgalanma normal karşılanabilir belki ama bu kadar dalgalanma hiç normal değil. Bu durumda senin dediğin gibi esasen mezura ve aynaya bakmak daha iyi olabilirO makinenin doğruya yakın ölçüm yapması için çok fazla parametre gerekiyor. 4-5 saat açlık, son 2 saat su içmeyecen fazla hareket etmemiş olcan vs vs vs benim salondaki ptlerden biri demişti sen boşver bunu aynaya ve mezuraya güven diye son 6-7 aydır çıkmadım hiç tartıya
Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben bizzat denedim ya. 2şer dakika ara ile %45-20-25-38-30 yağ oranı verdi kilo değişmemişti ama yağ oranı deli gibi saptı. Yakınlıktan ziyade tutarlı sonuç vermesi lazım. Ben belimde 3-4 cm incelme görürken yağ oranı aynı kalıp/artıyorsa sıkıntı büyük demektir.O kural ve parametrelerin daha doğru bir sonuç için gerekli olduğu söyleniyor ama en azından yakın olmalı bence. Yani sapmalar %1-3 olsa neyse ama çok büyük sapmalar gösteriyor gibi duruyor.
evet pt de öyle dedi zatenBu durum bence kalibrasyon eksikliğinden oluyor. Büyük salonlarda günde belki 100 ölçüm alınıyor. Bu da normalden daha sık kalibre edilmesini gerektirir diye düşünüyorum.
Çalışmaya devam inşallah 84 kg %8-10 aralığını da gördüğün dönemlerin olur ilerde de biz de görürüz mutlu oluruzbirde macfitteki cihaz pahalı bir cihaz kaliteli gibi duruyor ama ayarları saçma sapan olabiliyor fark % 10 civarı en azçok ciddi rakam 84 kg olup %8 yağ oranım olsa estetik fizik yarışmasına girebilcek bir vücudum olurdu herhlde
![]()
Hadi ya, 2 dk ara ile %20-45 aralığı demek :O bugüne kadar böyle sapmalar ile karşılaşmamıştım daha önceBen bizzat denedim ya. 2şer dakika ara ile %45-20-25-38-30 yağ oranı verdi kilo değişmemişti ama yağ oranı deli gibi saptı. Yakınlıktan ziyade tutarlı sonuç vermesi lazım. Ben belimde 3-4 cm incelme görürken yağ oranı aynı kalıp/artıyorsa sıkıntı büyük demektir.
Başkan ilk videoda 6-7 tekrar güzel çıkmış ama sonrası çok zorlamış seni, kalçayı geri atıp kalkmaya başlamışsın belini incitirsin dikkat et. Üst vücut ve core formu iyi gibi.Buda 2. VideoBelki bir gün pl neden olmasın)