• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

4 yıllık yorucu çalışma!! :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ya belkı yerı yanlıs ama burada cok goze batar yazdıgım arkadaslar izmir karsıyaka cıwarıdan yada bostanlı her neyse bu forumdan salona gıden warmı bilgi almak istedim tesekkurler..saglam vucut...neyse yorum u bıze kalmaz daha ii abilerimiz daha ii bılır...

Resıme ve olculere suphe ıle yaklasıyorum, zaten bırısı hıc forumlarda yazı yazmadan boyle formda bır resım yolladımı ınanamıyorum nedense, boyle bır seyı ne amacla yaparlar anlamam.

O resımle olculer uymuyor, resımdekı kısı dogal degıl, ama mesajda ozellıkle dogal oldugu vurgulanmıs, ınsanlar kafalarındakı fantazıyı burada bızımle paylasıyorlar,

Bız ınanınca resmı yollayan arkadas bızı keklemıs mı olacak ve bundan ne gıbı bır cıkar elde edecek ?

Yapmayın boyle aaaaaaa

abi öncelikle tebrikler gercekten saglam bi vücut yapmıssın darısı benim basıma.. bizim basımıza derdim ama dier kaslı abilerim yanlıs anlamasın onlarda vardır zaten bol bol kas saygılarımla :lol:

forumda henüz yeniyim ve anlayamadığım birşey var tüm vucut yapanların mesajlarını okuyorum hepside ilaç tarzı birşeyler kullanıyor.ilaç kullanmak neden?dahamı çabuk vucut yapmaya yarıyor?zararı yokmu cevaplarsanız sevinirim

TheBigBro dedi:
forumda henüz yeniyim ve anlayamadığım birşey var tüm vucut yapanların mesajlarını okuyorum hepside ilaç tarzı birşeyler kullanıyor.ilaç kullanmak neden?dahamı çabuk vucut yapmaya yarıyor?zararı yokmu cevaplarsanız sevinirim

sorularınla ilgili forumda arama yaparsan tüm forum camiası sevinir.

vucudun guzel ben 4 yıl oncekı halını merak ettım 4 yıl oncekı resmını koyarsan sevınırım basarılar

Helal Olsun Arkadaşım

Burada söylenecek fazla bir şey yok bana göre harika bir vücut.
Bende 4 yıl olacak bu spora başlayalı ama tabii şu görütünüzden çok uzağım. Yaşım 30.
Başladığımdan beri 20'den fazla kilo aldım. Metabolizmam çok fazla hızlı bu yüzden kütle yapmam çok zor oluyor ama yılmıyorum; şu an 76 kiloyum.
İlk başladığımda kolarım 22 santimdi şimdi ise 37. Hala eksiklerim çok ama beni eskiden beri tanıyan arkadaşlar müthiş değiştiimi söylüyorlar. Bakalım ilerleyen yıllarda neler olacak...?
Bu sporu yapan herkese bol proteinli günler dilerim....

masteer dedi:
Resıme ve olculere suphe ıle yaklasıyorum, zaten bırısı hıc forumlarda yazı yazmadan boyle formda bır resım yolladımı ınanamıyorum nedense, boyle bır seyı ne amacla yaparlar anlamam.

O resımle olculer uymuyor, resımdekı kısı dogal degıl, ama mesajda ozellıkle dogal oldugu vurgulanmıs, ınsanlar kafalarındakı fantazıyı burada bızımle paylasıyorlar,

Bız ınanınca resmı yollayan arkadas bızı keklemıs mı olacak ve bundan ne gıbı bır cıkar elde edecek ?

Yapmayın boyle aaaaaaa

evet katılıyorum bukadar yorum yapılmıs ama bir cevap yok muhattabına duyrulur!!!

Eğer bu sahte bir mesajsa ki öyle gözüküyor bencede, yazık gerçekten harcadığımız enerjiye.
Bu işin bir çözümünü bulmak ve bu amaçlada beraberce düşünmek lazım derim. Hepimzin işi gücü var.
Bu arada yollarda ısrarla emniyet şeridini kullanan insanların iktidar sorunu olduğu konusunda ciddi görüş ve beyanatlar okuyorum basından. Benzer sorunlu kişiler bu forumda da olabilir pek doğaldır ki.

Re: MM200 !!!!

Vadi dedi:
Bu yazdığın mesaj bana mı ???

Hayır başlığı açan kişiye. Bütün başlığı okursanız anlarsınız ;)

Seninle ilgili yorumumu Kendi Vücut Resimlerim bölümünde yapmıştım Vadi. Neyse durum açıklanmış anlaşılmış zaten. Ödemli değil arkadaşım.

Fake resim ve mesaj bence. ben inanmıyorum bu resimdeki arkadaşın buraya yazdığına. Eğer gerçekten kendisi ise güncel tarihli resimler bekliyoruz.

neden adama inanmıyorsunuz ki yalan söyleyecek hali yok ya bu sporda yalan söyleyerek hiç kimse bi yere varamaz. ama siz ona inanmayarak şevkini kırarsınız.biraz desdekliyici olun. bizim türkiye böyle işte kimse kimseye inanmıyor güvenmiyor destek çıkmıyor sonuçta bi yere varamıyoruz.

valla bende inanmıyorum flexor hoca. mesajın başlığı bile kendini belli ediyor. forumda bi deli var biyerlerden resim bulup bulup kouyo buraya. ama kafası o kdr az çalışıyorki hemen anlaşılıyor yalan olduğu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı