• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

4 yıllık yorucu çalışma!! :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
asrin87 sen ne kadar ukala geri zekalı bi adamsın ya başkalarını eleştireceğine sen kendine bak sen kendini bişi sanıyorsun galiba sende çalış seninde olsun başkalarına inanmamakla eline ne geçecek sanıyorsun. bu sitede neden kurulmuş anlamadım. bi bokada yaramıyor. bişiler öğrenmek için üye oluyoruz. ama senin gibi salaklar yok o sahte yalan bilmem ne. o zaman bu siteyi kurmanın ne anlamı var. bırakında herkez kendini göstersin ben resimlerimi koymuyorum çünkü onlarada inanmazsın sahte falan dersin nemelazım demi.neyse konuyu fazla uzatmaya gerek yok sen değişmezsin. ilk önce kıskançlığını ortadan kaldır. ondan sonra yorum yap.

arkadaslar bu kisiye en iyi cevabi onla muhattap olmamakla verirsiniz,adam gunde 2 kere atiyoruz siteden,tekrar gelip uye oluyor,gerisini siz anlayin.

şu fake foto koyma olayına bi çare bulmak lazım ama nasıl? şu sıralar gerçekten çoğaldılar fake resim koyanlar. Mesela yeni üye olanların foto koyması engellenebilirse bu fake foto koyma olayıda çözülmüş olur. Örneğin 100 msj sınıırını gecemeyen üyeler foto koyamasın sadece bir öneri söledim fake foto olayına karşı yanlıs anlasılmasın.En azından fake foto lara karsı forumda gereksiz tartışmalara girilmemiş olur .

şu fake foto koyma olayına bi çare bulmak lazım ama nasıl? şu sıralar gerçekten çoğaldılar fake resim koyanlar. Mesela yeni üye olanların foto koyması engellenebilirse bu fake foto koyma olayıda çözülmüş olur. Örneğin 100 msj sınıırını gecemeyen üyeler foto koyamasın sadece bir öneri söledim fake foto olayına karşı yanlıs anlasılmasın.En azından fake foto lara karsı forumda gereksiz tartışmalara girilmemiş olur .

görüşüne katılıyorum. böylelikle siteye gerçekten bir şeyler öğrenmek isteyenler girer. birde şu eski başlıkları yeni üyeler gidip bulup en üste taşıyorlar bence başlıkları aldıkları mesaj sayısına göre belli bir zaman sonra silmek gerek. diyelim benim açtığı başlık bir yıl boyunca 30 dan az mesaj almışsa silinmeli...böylece gereksiz başlıklar ile forum meşgul olmamış olur....

tebrikler gerçektem güzel yagsız, cok güzel zaten vucutcu dedigin herzaman poz vermeye hazır olmalı bende sizin gib olabilisem nasıl bu kadar parçalıya bilidiniz ?efedirn veya beneri şeylerden hiç kullandınız m?

beyler bu resmi google da body building pictures yazip arattim ve çikti ileriki sayfalarin birinde bu kadar yorum yapilmis ama bosuna bu adam baska resimde koymamis eglenmek icin böyle bir sey yapmis verdigi ölcülerdende anlasiliyor

görüşüne katılıyorum. böylelikle siteye gerçekten bir şeyler öğrenmek isteyenler girer. birde şu eski başlıkları yeni üyeler gidip bulup en üste taşıyorlar bence başlıkları aldıkları mesaj sayısına göre belli bir zaman sonra silmek gerek. diyelim benim açtığı başlık bir yıl boyunca 30 dan az mesaj almışsa silinmeli...böylece gereksiz başlıklar ile forum meşgul olmamış olur....

Bence bu mantık çok yanlış. Bende sitenin yeni bir üyesiyim ve bu spor hakkında hiç ama hiçbirşey bilmeden üye oldum ve şuanda ne biliyorsam bu site sayesinde biliyorum. (Burdan çok şey bildiğim anlamı çıkmasın, öyle birşey idda etmiyorum)

Birçok başlıkta boşa yorum yapılmaması konusunda uyarılar yapılmış. Bu doğru bir uyarı. Fakat ben bu spora yeni başladım ve ilk günden itibaren aylık olarak kendi arşivimi yapmak istiyorum. Belli bir süre sonrada resimlerimi koyup sizlerden tavsiye almak düşüncesindeydim. Fakat böyle olursa ben resim ekleyemem çünkü yorum sayım az. E yorum yapacak bilgiyede sahip değilim. Nasıl olacak o zaman?

İkinciside; başlıklar silinmesin çünkü hemen her başlıkta mutlaka öğrenilecek bir bilgi bulunuyor. Eğer ki üste taşınması istenilmiyorsa konu yoruma kitlenir ve böylelikle üste taşınmaz.

Niyetim Polemik yaratmak değil aman ha yanlış anlaşılmasın. Sadece bende fikirlerimi söyledim eğer mod. arkadaşlar böyle bir niyete girerlerse belki dikkate alınır mantığı ile söyledim. Saygılar..

sana çok ciddi söylüyorum bu resim internetten bir yerden bulunup siteye konmuş şu an resmin linki yok elimde ama tatilden döner dönmez bulup koyabilirim

korkunç bir definasyon kollarda yeni kaslar,parçalar mı icat ettin. böyle parçalı vücut !!!ilginç ..amacın podyum değil mi?

arkadaşlar steroid olmadan da bu vücut 4 senede çok klas gıdalar ile olabilir helede her ay ağılığı %25 arttırıyorsan......

resme bakıp direk yorum:S arada bukadar safya var bi göz atın daha sonra yorum yapın,maksat sadedece bişeyler yazmak olmasın diğer yazılanlarıda dikkate alalım (lütfen)...

burda uyarılacak muhatap yok .. yada ben seni uyarayım bu başlığa en son 1seneden fazla olmuş son yorum yapılalı

Çok güzel. hayalini kurduğum ama yapamadığım vucut tek kelime ile harikacok guzel vucudun ve kasların var değerini bilbench_O

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı