Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Tebrikler, güzel bir değişimBoyum 172cm,kilom diete başladığımda 75ti resimler dietin 40. gününe ait şu anki kilom 66.. İlk 2 resim öncesi diğerleri 40. güne ait resimler.
Sürekli yeni resimlerle güncel tutmaya calisicam konuyu,yorumlarınızı tavsiyelerinizi eksik etmeyin.
40. günden itibaren power system amino likit kullanmaya başladım. Haftada 5 gün her bölgeyi tek gün olarak çalışıyorum.
ilk iki resmde karın kasları gözüküyor diğerlerinde gözükmüyor demiştimKardiyo uygulamadım sadece antreman sonraları 12 dakika tempolu yürüyüs yaptım.
İlk resim derken anlamadım.. İlk 2 resim diet balangıcı 75kg , diğerleri ise zaten aynı gün çekilmiş fotoğraflar ısıktan dolayı olabilir
arkadaş değişimin ilk 2 resminden bahsediyo sanırım.95cm ben ile nasıl gözüküyor bilmiyorum,ben ilk 2 resimde abs falan göremiyorum aksine diğerlerinde görüyorum