• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

40 GÜnlük Diet Öncesi ve Sonrası Resimlerle

vücudundaki benlere bakarak kişinin o olduğunu anlarsınız

bence güzel bir değişim yakalanmış fakat şunu da söylemeden geçemeyeceğim 40 gün gibi bir sürede 10 kilo verilmesi bence yanlış.çok hızlı kilo vermişsin.yinede tebrikler

bence aynı kişi değil fotolardaki kafa yapılarına bakılırsa ama azmedince olur neden olmasın :D

Hiç inandırıcı durmuyor 40 günde okadar yağ yakamazsın en az 4 5 aylık çalışma senin hesaba göre 3 4 ay sonra vücudun.hazır bu spor okadar kolay değil kardeşim

İnanıp inanmamanız beni zerre ilgilendirmiyor ki sadece karalamak için üyelik almış olduğunuzu görmek beni kahkahadan kahkahaya sürükledi.

Bu spor senin sandığın kadar zor değil sorun da bu zaten

Saygılar.

Not: Zaten 40 günde 10 kilo yaktığımı iddiaa etmedim; yağ+su sonucu toplamda 10 kilo ve before-after ortada.

Selam,

Kahvaltı 150gram light peynir
3 tam yumurta
2 orta boy patates

Öğle :
200-250gram et
1 orta boy patates
150gram light yoğurt
Salata

Akşam :
200-250gram et
1 orta boy patates
150gram light yoğurt
Salata

3 gündür de likit amino asit almaya başladım

merhabalar, boy:171 kilo:86 yaş:23 yağ oranı:%23 vücut yapım da sizinkine benziyor, özellikle bel bölgesindeki yağlardan,göbekten şikayetçiyim, vg programım bir şekilde devam ediyor fakat beslenme knusunda hep problem yaşıyorum, dikkat edilmeyen bir hafta sonra bozulan diyetler vs vs. sizin fotoları gördüm yine bir umut diye beslenme programını aynen ( ya da kısmen değişiklik yaparak uygulayacagım) umarım ben de de aynı(yakın) bir etki yapar,

ayrıca kardiyo(çok önemli olsa da dahi) sadece çalışmadan önce 15. dk eliptik ve belki 10 dk. yürüyüşle geçiştiriyorum, hiç sevmiyorum cardio hareketlerini, bu konu da ya da diyet konusunda önerileriniz olursa çok memnun olrm,

( şu anki kıloya 98 den düştüm gecen sene 3 ay vg ve diyetle)

Boyum 172cm,kilom diete başladığımda 75ti resimler dietin 40. gününe ait şu anki kilom 66.. İlk 2 resim öncesi diğerleri 40. güne ait resimler.
Sürekli yeni resimlerle güncel tutmaya calisicam konuyu,yorumlarınızı tavsiyelerinizi eksik etmeyin.

40. günden itibaren power system amino likit kullanmaya başladım. Haftada 5 gün her bölgeyi tek gün olarak çalışıyorum.

hangı kürü uyguladın

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:55 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:51 ----------

Ya Bişey Dikkatimi Çekti Kilolu Halinde Yüzün Ortada da Kilo Verdikten Snra ki Hallerinde Yüzünü Göremiyoruz?

arkadasım adam baskasının fotosunu koymamıs. yalnız kür yaptıgı bellı edıyor vucudunun. neysekı inş düzenli bir şekilde devam eder spor hayatına çamur atmaya gerek yok . kürü bırakıncada sönmemıs sağlam çalısıo demekkı kımsenın hakkını yemege gerek yok

@Kocyumurtası Evet kimsenin hakkını yemeye gerek yok,kür uygulamadım değişim doğal..
Bu dietten sonra bulk kürüne başlayıp ilk haftadan iptal ettim,doğal devam ediyorum. Lütfen tanımadığınız kişiler hakkında 'KÜR YAPMIŞ' ifadesini kullanabilme cesaretini kendinizde bulmayınız teşekkürler
@Pulbiber ve @Kocyumurtası 3 yada 4. sayfada aynı pozlarda yüzümün açık olduğu bir fotoğrafımın olduğu aklıma geldi,eğer sizi rahatlatıcaksa kontrol etmenizini tavsiye edeceğim

@efrasiyab
Umarım dietinizde başarılı olursunuz, ne yazıktır ki her antreman ve beslenme programı her bireyde aynı etkiyi vermiyor, ama siz bu program ile başlayıp vücudunuzun tepkilerini dikkate alarak değişiklikler yaparsanız çok daha iyi değişim yaşıyacağınıza inanıyorum.

Ben cardiyo yapmadım,cardiyo çalışmayı sevmiyorum ve yağ yakmak için inanın kardiyo şart değil diyebilmek isterdim lakin üstte dediğim gibi herkeste aynı etki görülmeyebiliyor,bu yüzden cardiyosuz başlayın durumuza göre cardiyo yapmaya başlayabilirsiniz.

Kullandığım aminoasit çok dandikti,maddi durumunuz müsaitse daha kaliteli bir amino asit kullanmanızı önerebilirim,ama tabi burda maddiyat önemli bir konuma geliyor; bknz dietimde whey protein bile kullanamamıştım

Herkese iyi sporlar dilerim.

Back
Yukarı