• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

45 cm naturel kol tatil dönüşü

Kol sıcak ölçüdür biraz form düşüklüğü yaşadım

Eklentiler

• Fotoğraf-0007.jpg
    Fotoğraf-0007.jpg
    43,4 KB · Görüntüleme: 4.254
  • 123.jpg
    123.jpg
    57,5 KB · Görüntüleme: 2.272
  • 12.jpg
    12.jpg
    59,2 KB · Görüntüleme: 2.723
  • Fotoğraf-0014.jpg
    Fotoğraf-0014.jpg
    39,5 KB · Görüntüleme: 4.400
  • Fotoğraf-0012.jpg
    Fotoğraf-0012.jpg
    54,5 KB · Görüntüleme: 5.166
  • Fotoğraf-0011.jpg
    Fotoğraf-0011.jpg
    68,6 KB · Görüntüleme: 5.526
  • Fotoğraf-0010.jpg
    Fotoğraf-0010.jpg
    62,9 KB · Görüntüleme: 3.490
  • Fotoğraf-0009.jpg
    Fotoğraf-0009.jpg
    60,6 KB · Görüntüleme: 3.604
bunlarda var

Eklentiler

• Fotoğraf-0003.jpg
    Fotoğraf-0003.jpg
    48,3 KB · Görüntüleme: 1.491
  • Fotoğraf-0004.jpg
    Fotoğraf-0004.jpg
    50,8 KB · Görüntüleme: 1.401
  • Fotoğraf-0005.jpg
    Fotoğraf-0005.jpg
    36,8 KB · Görüntüleme: 1.453
kusura bakmayın resimlerin kalitesi kötü fazla belli olmuyo bide peşpeşe yolladık ama..

Eklentiler

• hjk.jpg
    hjk.jpg
    49,7 KB · Görüntüleme: 1.061
  • hfll.jpg
    hfll.jpg
    45,3 KB · Görüntüleme: 1.170
  • cnzvnc.jpg
    cnzvnc.jpg
    54,5 KB · Görüntüleme: 1.354
  • wve.jpg
    wve.jpg
    50 KB · Görüntüleme: 1.061
Sağlam bir kütlen var, en iyi bölgen kolların, en eksik olan ise omuzlar bence..Bol bol yana açış yapmalısın gerçi mutlaka yapıyorsundur ama omuzları iyice ortaya çıkarmaya çalış..
Yeterli beslendiğin belli..
Genel olarak iyi bir kütle yapmışsın arkadaşım yaşın da genç..Başarılar

45cm kol oldukça iyi.En önemli eksiğin göğüslerinde bence.Cappi arakdaşımın da dediği gibi omuzlarda eksiklik var fakat göğüsler arasındaki boşluğu doldurmak çok zor.Omuzlardan daha kısa sürede yanıt alırsın göğüse göre.dumbell pressler ve açışlarla göğüs boşluğun için belirli bir gelişme kaydedebilirsin bence.

mesajlarınız için sağolun,omuz için yana açış ve dumbell press benim için vazgeçilmez zaten fakat belki yanlış yaptığımdan dolayı olmalı,veya konsantrasyon eksikliği; verim alamıyorum

göğüs içinse, benim göğüsümün yapısı gereği herhalde, fakat genel duruşu iyi, resimden öyle görünmüş olabilir ; çünkü göğüs çalıştığım zaman çevremde olan, bu sporu iyi bilen insanlardan, göğüsüm hakkında baya iyi yorumlar alıyorum

omuzlardaki eksiklik nedeni ile kollarda gölgeleniyor.omuzda bende uzun yıllar aynı problem ile karşı karşıya idim.arka omuz çalışmalarına verdiğim ağırlık ve super setlemeler ile sorunu aştım.tavsiye ederim.

Sağol guardbody, tavsiyen için; Bu süper set en az, peşpeşe 4*12 oluyor herhalde değil mi? Ben omuz hareketlerini genellikle 4*10, 1 dakika aralıklarla yapıyorum

ben 4*10 üzerinden super setleme yapardım.3*12 çalıştığımda olmuştur.arka omuzda yağ azaltıldığında ve yeterli kas gelişimi sağlandıgında trıceplser daha fazla ön plana çıkar.

Omuz için Tavsiyeniz nelerdir? Ben 4 hareket yapıyorum bunlar(gerçi adlarını fazla bilmiyorum ama) Dumbell yukarı doğru press, 2. hrekette de dumbell press yaparken yukarda dumbelleri birleştiriyorum 3. hareket yana açış 4. Çene altına çekiş

Sizin önerileriniz nelerdir Şimdiden sağolun

Sağol guardbody yazdığını şimdi okudum birde bişey sormak istiyorum omuz hareketleri için yana açışda en az 12 yapılmalı dendiğini duydum bu doğru mu acaba

benim 8 tekrar yaptığımda oluyor.12 diye bir standart nekadar doğru olur bilmem ama omuz grubu genellikle 8 tekrarın üzerine çıkıldığında yeterli gerilimi alıyor.cable makinasında lateral yaptığım zamanlar genellikle 10 tekrarda bırakıyorum.halter öne press-cable makinasında veya dumbell ile oturarak yanlara açış-eğilerek yanlara açış.bu 3 hareket ile omuz her yönden çalışmış olur.

Back
Yukarı