• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

45 cm naturel kol tatil dönüşü

valla helal olsun muscle pump; 5 ayda yaptıysan eğer define olarak 42cm kolun varsa bu çok zor bir olay hatta ilaç almadan imkansız tabi genetiğin müthiş filan değilse.

Beslenmemi sormuşsun valla evde ne çıkarsa onu yerim ilaç filan kullanmadım, ama iyi de yerim yani

ygz_10
Tarzınıza dikkat edin ve insanları rencide etmeyin lütfen.

PUMPING IRON 75
Arkadaş, birader vb... sıfatlar kullanmak forumda yasaktır.
Üyelere lütfen kullanıcı isimleriyle hitap ediniz.

Ayrıca kişisel tartışmanızı foruma taşımayın lütfen.
Özelden devam ediniz.
Aksi durumda konu dışı bütün mesajları sileceğim.

Meme ucu buyumesi gynekomasti belirtisi. Kur kullanmadim diyorsun ama bildigim kadariyla bu olay bulking steroid belirtisi ya da spordan once de sende bu durum mevcuttu. Aromatize olmussun. Bunun yaninda kas kutlesini iyi kazanmissin. Genelde okudugum kadariyla baslangic sevide olanlar tatile gitmeden once boyle kur yapar. Sonradan da inerler. Anti aromatize ilaclari kullanmazsanda bole oluyor. Son fotolarin varsa kis ayinda da ne durumda oldugunu gorebiliriz. Gynekomastiyi duzeltebiliyor musun?

bu forumda 3 4 kere söyledim kür yok diye başlık da ondan bahsediyor hala kür almış deniliyor nedir bu iş? İri bir adam görünce,hemde çevreden olunca hemen kür almış bu deyip işin içinden çıkılır çekememezlik midir bu nedir? Yalan borcum mu var kür yapsam söylerim ayrıca kollar 45 değil de 43,5 44 cm geliyor bu ara. yanlış ölçmüşüz.En yakın zamanda yeni fotoları koyarım

yeni fotolarım

eveet artık yeni fotoların zamanıdır

fotolar için açıklama yapayım

bu fotolar salona gidişimin 2. ayının sonu çekilmeye başlandı bazı fotoların arasında 2-3 hafta zaman farkı var.5 haftalık sürelik Supplement kombinasyonumun aralarında ve sonlarında çekilmiştir beslenmeyi de düzeltmiş bulunuyorum artık en son çekilen foto 5-6 gün önce çekilmiştir yorumlarınızı bekliyorum....

Eklentiler

• ABCD0001.JPG
    ABCD0001.JPG
    31,1 KB · Görüntüleme: 674
  • ABCD0002.JPG
    ABCD0002.JPG
    27,2 KB · Görüntüleme: 737
  • ABCD0003.JPG
    ABCD0003.JPG
    24,8 KB · Görüntüleme: 694
  • ABCD0004.JPG
    ABCD0004.JPG
    25,2 KB · Görüntüleme: 718
  • ABCD0005.JPG
    ABCD0005.JPG
    21,5 KB · Görüntüleme: 637
  • ABCD0006.JPG
    ABCD0006.JPG
    27,8 KB · Görüntüleme: 739
  • ABCD0007.JPG
    ABCD0007.JPG
    26,3 KB · Görüntüleme: 630
  • ABCD0008.JPG
    ABCD0008.JPG
    27,7 KB · Görüntüleme: 675
  • ABCD0009.JPG
    ABCD0009.JPG
    30,5 KB · Görüntüleme: 684
  • ABCD0010.JPG
    ABCD0010.JPG
    29,4 KB · Görüntüleme: 725
öncelikle tebrikler, ilk baslarda olan goguslerin arasındaki boslugu doldurmussun gibi gorunuyor bunun için yakın tutuş bench press faydalı deniyordu forumda acaba sen hangi hareketlerle bunu sagladın

2 ay boyunca bench press incline press dumbell fly ve cable curl(herhalde doğru yazdım en azından ona yakın bir isim) yaptım yanlız bu hareketlerden sonra 2 haftada 1 cable curlde ağırlığı azaltıp sayıyı 12 tekrara çıkardım ve çok yavaş yaptım hareketi

Back
Yukarı