• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

45 cm naturel kol tatil dönüşü

abi protein tozu kullanmadnmı yaptn?

Üyelere kullanıcı adları ile hitap ediniz. Forum kurallarını okuyunuz!

Son düzenleyen: Moderatör:
bu adam steorid kullanmamış ama ilk sayfalardaki resimde jinekomasti şüphesi vardı sanki resimlerde. Ondan dolayı insanlar kullanmış sanabilirler...

Bu arada boy kaç? bence vücudun estetik yönden 1O üstünden 3... kas konusunda 1O üstünden 9... Demek ki çok kaslı olmak ta estetiği bozuyor bir yerden sonra...

jinekomasti olduğunu zannetmiyorum ama o zamanlar baya bi yağlıydım bu aralar iyi beslenme ve düzenli çalışmayla durumu düzelttik biraz. Omuzlara katılıyorum. Zayıf kaldılar. Bu durum da ev çalışmasından kaynaklanıyor.Bu arada bunlarda 3 hafta önceki soğuk fotolar yeni foto çekmedim

Eklentiler

• ABCD0002.JPG
    ABCD0002.JPG
    38,9 KB · Görüntüleme: 600
  • ABCD0001.JPG
    ABCD0001.JPG
    33,3 KB · Görüntüleme: 736
  • ABCD0004.JPG
    ABCD0004.JPG
    29,7 KB · Görüntüleme: 650
  • ABCD0003.JPG
    ABCD0003.JPG
    32,7 KB · Görüntüleme: 646
bence gayet iyi.omuzlarda bir geri kalmışlık söz konusu olabilir ama sonuç olarak telafisi mümkün.omuzlar ve kollardaki damarlanma hiçte küçümsenecek türden değil.göbek bölgesindede abartılacak bir yağlanma yok.göğüs ise doluluk olarak önden gidiyor.tricesplere biraz daha özen gösterirsen bence kol çok daha iyi görüntü sağlar.orta uzun üzerinde yoğunlaşmanı tavsiye ederim.

Omuzlara biraz ağırlık ver özellikle lateral ile birlikte, diğer bölgelerin gayet iyi, beslenmenide böyle devam ettir, tebrik ediyorum dostum.

Evden Soğuk Fotolar

Soğuk birkaç yeni resim ekleyeyim dedim. Kılları kesmediğim için çıplak çekmedim birkaç haftaya yeni ve tam vücut fotolarını koyarım

Eklentiler

• ABCD0005.JPG
    ABCD0005.JPG
    39,3 KB · Görüntüleme: 520
  • ABCD0006.JPG
    ABCD0006.JPG
    34,7 KB · Görüntüleme: 551
  • ABCD0007.JPG
    ABCD0007.JPG
    38,7 KB · Görüntüleme: 488
  • ABCD0008.JPG
    ABCD0008.JPG
    39,8 KB · Görüntüleme: 532
  • ABCD0009.JPG
    ABCD0009.JPG
    37,2 KB · Görüntüleme: 488
sağol umur yorumlar için fakat tricepsler iyidir bende aslında fotoğraftan olabilir. Birde bakalım bu ramazandan sonra ilk KÜRÜMÜ yapmayı planlıyorum. Şöyle tek bir 6 haftalık kür yapacam bunun içinde bir 600-700 tl ayırmayı planlıyorum yanında protein tozu,amino takviyesiyle kollar 45cm de takılı kaldı artık bir en az 3 cm filan almayı düşünüyorum

kür için kışı beklemeni öneririm.yaz sıcaklarında hem yan etkiyi max yaşarsın hemde alacağın ölçülerde hüsrana uğrarsın.verdiğin paraya değsin en azından.

Dediklerini dikkate alacağım guardbody sağolasın. Herhalde en iyisi kış olur. Birde birşey soracağım kürü definasyon üzerine mi yapmalıyım yoksa bulk kürü mü daha iyi olur acaba. Ayrıca yaparsam hangi ilaçları kullanmamı önerirsiniz şimdiden sağolun

Plato donemınde oldugunu dusunuyorsan eksık bolgelerıne yuklenmelısın ve kuru hacım amaclı yapmalısın bence..Daha sonra onumuzdekı yaz daha temız bır defınasyon yaparsın..

Birkaç Yeni FOTO

Yeni fotolar

Eklentiler

• ABCD0008.JPG
    ABCD0008.JPG
    26,7 KB · Görüntüleme: 602
  • ABCD0005.JPG
    ABCD0005.JPG
    28,9 KB · Görüntüleme: 606
  • ABCD0007.JPG
    ABCD0007.JPG
    26,7 KB · Görüntüleme: 606
  • ABCD0006.JPG
    ABCD0006.JPG
    27,1 KB · Görüntüleme: 617
Bence eski resimlerinize göre omuzu iyi doldurmuşsunuz göğüs arasındaki boşluğun azalması çok iyi olmuş karın biraz yağlı gibi görünüyor biraz daha define olsa çok iyi olacak ama bence 10 numara.

Bence omuzlarda asama kaydetmıssın gıbı..Son fotoda ıyı gozukuyor cunku..Gogusler, bicepsler zaten cok ıyı hacımlı..Basarılarının devamını dılerım..

Back
Yukarı