PUMPING IRON 75
Üye
Teşekkürler arkadaşlar yorumlar için. Şunu anladımki bu sporda sabır herşeydir. Ev çalışmamın üstüne şu anda salonda birbuçuk senemi doldurmuş bulunmaktayım. Şu birbuçuk senede öyle şeyler gördümki. İlacın gözüne vuranlar, 4., 5. senesinde hala 40 cm kol yapamamış olanlar. Şu an salona günde neredeyse 200 kişi geliyordur ama vücudu kayda değer olan 10 kişiyi geçmez saysam. Herhangi birisine sorsam herkez kendi kafasına göre şey söylüyor. Adam 5 senedir body yapıyor. kol 36 cm ancak gelir bana gelip öğütler veriyor yok şunu yanlış yapıyorsun böyle olmalı ben denedim daha iyi oldu diye. Adamın çalışmasına bakıyorum set araları 2 dakika bekliyor, hareketleri baştan sona yanlış şuran olmamış buran daha iyi diye yorum yapıyor. Her iki ayda bir 500 tl den aşağı küre girmiyor. Sonuç sıfır. Böyleleri bizim salonda bir tanede değil saysan 50 tane çıkar. Düşünüyorum da bu heriflerdeki kafa yapısı nasıldır yahu.. Konuşmaları acaba kendilerini çok iyi görmelerinden mi böyle, yoksa eziklikten midir ?.... Çoğundada adamları inandıramıyorum ilaç kullanmadığıma herifler şartlanmışlar iri birisini görünce yok şunu kullanmıştır yok bunu almıştır diye yorumlar gırla gidiyor.. Bu nasıl iştir arkadaş?