• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

5. Aya ait fotoğraflar

omuzlar harika, tek kusurlu yanın şu sırtının parçalı olmaması ama eminim en kısa zamanda o sorunu çözersin. 1-2 ay sonra yenilerini sabırsızlıkla bekliyorum.

öncelikle tebrikler evde bu vücudu yapmak ve sadece 5 ayda yapmak gerçekten azim ister disiplin ister. ama 1. sayfada söylendiği üzere ve senin de bildiğin gibi bu düşük yağ oranına rağmen packler çıkmamış sırt parçalı değil, bence bundan sonra sırta ve karına biraz daha önem vererek daha iyi bir vücut inşa edeceğinden eminim.
No pain, no gain !

off ya lanet olsun gene hastalandım her ay aynı şey oluyor har ay 1 hafta düzenli olarak hasta oluyorum tam azimle çalışıyorum tam oturtmuşum düzenimi tak hasta oluyorum bağışıklık sistemimmi çökük ben mi kendime bakamıyorum anlamış değilim :( gene kol 1-2 cm küçülcek ve kahrolucam :(

nese her işte bir hayır vardır kalçamın hafif üstünde ağrı vardı birde sağ bileğim katırdıyor

dinlenmiş olurum

eski halini bilmiyorum ama vücüdun çok başarılı gözüküyor bence ve vücut yapılarımız hemen hemen aynı nerdeyse kas vücudun şekli kasların görünümü hiç bir frk yok neredeyse tek fark belin ince senin biraz başarılar kardeşim

eski halini bilmiyorum ama vücüdun çok başarılı gözüküyor bence ve vücut yapılarımız hemen hemen aynı nerdeyse kas vücudun şekli kasların görünümü hiç bir frk yok neredeyse tek fark belin ince senin biraz başarılar kardeşim

Eyvallah dostum , umarım ikimizde istediğimiz başarıyı elde edebiliriz.

Bu arada bugün biraz düzeldim sümküre sümküre öksüre öksüre antrenman

yaptım :D şu an daha iyi hissediyorum umarım yarına tamamen düzelirim

dsci0570u.jpg

dsci0572.jpg

Öncellikle tebrikler evde bu şekilde vüct yapabilmek gerçekten taktire şayan dostum.Ben kanat kaslarını hangi hareketlerle ne kadar çalışarak yaptın öğrenmek isterim :)

Güzel ve estetik vücudunuz var.Six pack ile birlikte vücudunuzu tamamlarsınız.

Hepinize teşekkürler

salona yazılmayı düşünüyorum sanırım Dannyboy ve Demircan256 nın gittiği salona gideceğim :)

Evet arkadaşlar :)

bugün salona gittim demircan256 ile Sultanmehmed gelmemişti.

İlk başta biraz heycan ve utangaçlık vardı ama ant. başlayınca atmaya başladım üzerimden :)

salona gitmekle evde yapmanın arasında baya fark varmış ama o kesin :)

hoca baya hafif kilolarda çalıştırdı beni bir şey demedim :) iyide yapmış aslında ağır çalışsaydım

yarına gidecek halim kalmaz dı herhalde :D

4 kişi olduk sanırım forumdan sizi de bekleriz :D

Güzel gelişim olmuş.bende evde çalışıyorum.2*8 kg dambıllarim var.ama ben güzel bi program bulamadım.3 aydır forumdaki evde dambılla çalışma programı adlı konudaki programı uyguluyorum ama pek gelişme olmadı.programını anlatabilirmisin?

Hangi salona gidiyorsunuz?

Güzel gelişim olmuş.bende evde çalışıyorum.2*8 kg dambıllarim var.ama ben güzel bi program bulamadım.3 aydır forumdaki evde dambılla çalışma programı adlı konudaki programı uyguluyorum ama pek gelişme olmadı.programını anlatabilirmisin?

göğüs,biceps

bench,fly,incline bench,butterfly

biceps

barbel curll, hammer curl,contraction curl

sırt,triceps

barfix,dumbell one row,(machine row,lat pull down avuç içi bana dönük dar hiç bir

işime yaradığını sanmıyorum 2 hareketinde çünkü 20-30 tane yapıyodum ağırlık

yetmiyordu) en son başka bir programa geçtim çok daha iyi geli,ştireceğini

düşünüyorum ama salona yazıldım hocada 3 bölge falan çalıştırıyo çok hafif

ağırlıkta falan yapıyorum öle ağır hareketler yok çoğu makinede şimdi bişey

demiyorum ama 2-3 güne ağır çalışmaya başlarım :) neyse sonuç olarak bu sırt

programının işine yarayacağını sanmıyorum

triceps

lying extension,push down,french extensiyon

omuz bacak

dumbell press,lateral,front raise,military press

bacak

leg extensiyon,leg curl (son 3 haftadır squat yapmaya başlamıştım)

Bu program öyle bilinçle hazırlanmamıştır öle forumdan falan ne kaptıysam

kendimce evde yapabileceğim kadar böle bir program hazırladım :)

@sabırselam Proactivium (Çapada)

Back
Yukarı