Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
rektus femoris iyi görünüyor (ön bacak)carnabis dedi:
carnabis dedi:starspor dedi:5 yıldır yapıyosun ve vucudun guzel gozukuyo guzel kurumussun rejim yapıyomusun vucudun susuz
dostum teşekkürederim. genelde şeker yağ ve tuzdan uzak duruyorum. şu aralar bozdum biraz ama garip olan bişey war pek fazla yağlanmıyorum. ekmek yemiyorum ondan belkide.birde bu spora başladığımda 44 kiloluk bi adamdım o nedenle çok zayıf başladım. yani ozamanda çok yağsızdım sanırım birazda yapımda var.kilo almada çok zorluk çekiyorum ama orası kesin.
dexterrr dedi:bacaklar zayıf..
definisyon tam anlamıyla olmamıs bence lif lif degil kaslar. bende diyetteyim.. resimlerimi gonderince ne demek istedigimi anlayacaksınız..
starspor dedi:demekkı forum sogumasın diye arkadarstan arkadasa geciyo :lol:
starspor dedi:zuul one anlıyamadım ama hosuna gıttı sanırım![]()
carnabis dedi:selam millet. yaşım 24. boy 175 .kilo 70. kol 42.,, 5 yıldır yapıyorum ama 6 ay ara verdiğim zamanlar oldu.kür denecek kadar ağır birşey yapmadım. en çok aldığım 3 susto 5 primo sadece bunu 3 kez yaptım 5 yıl içinde.suplament kullanarak takviye etmeye çalışıyorum. yorumlarınızı bekliyorum. iyi günler.(seneye sağlam bir kür yapıp 85 kiloya çıkmak istiyorum bunuda belirteyim hiç cesaret edemedim buna ama birkez bunu denemek istiyorum bu konudaki fikir alışverişiniz beni mutlu edicektir) sağlıcakla kalın.
[/url]
![]()