• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

5 yıldır yapıyorum defineyim mutluyum :) (70 kg)

formumuzda yeni bi modamı cıplak bacak resimleri

arkadaslar farkındamısınız son günlerde herkes iç çamasırsız olarak poz veriyor... :lol: :lol: bide millet arkabacak pozu

verse o zaman nası olur merak ettim.yaprak felen koyulur heralde :lol: :lol: :lol:

bence bacaklar süper tam benim istedigim gibi ben sadece bacaklarımın bu sekilde kalın olmasını istiyorum.define olup

olmaması önemli degil

carnabis dedi:
starspor dedi:
5 yıldır yapıyosun ve vucudun guzel gozukuyo guzel kurumussun rejim yapıyomusun vucudun susuz

dostum teşekkürederim. genelde şeker yağ ve tuzdan uzak duruyorum. şu aralar bozdum biraz ama garip olan bişey war pek fazla yağlanmıyorum. ekmek yemiyorum ondan belkide.birde bu spora başladığımda 44 kiloluk bi adamdım o nedenle çok zayıf başladım. yani ozamanda çok yağsızdım sanırım birazda yapımda var.kilo almada çok zorluk çekiyorum ama orası kesin.

gecen nutrımax yarısmaları vardı girsen kesın derecen vardı dusun bu vucudu bosa harcama

Benim anlamadğım şey boy:1.75 kilo 70 ama bu kilo boy orantısına göre vücut gayet ii mesela 42 kol burda demek istediğim arkadaşın yalan attığı falan diil de bunu nası sağlıyolar benim boy 1.80 kiloda 80 ama kol utanarak söylüyorum ki 38 nie böle :( :(

dostum teşekkürederim yorumuna. bende bunun nedenini tam olarak bilmesemde sanıyorumki bacaklarımda olması gerek 10 kilo eksik.80 kilo gibi görünüyorum ama bacaklarım aynı şeyi söylemiyor halbuki çalışıyorum ama istediğim randımanda diyemem. birde şöyle bir durum war yıllandıkça çok kilo almadan hacmi artırmak sanırım mümkün oluyor. yıllardır bunu anladım ben. 70 kiloda 38 olduğuda oldu kolum 41-42 de oldu.birazda yıllara bağlı sanırım. mesela shawn ray 92 kiloda 50 kolu yakalamış. düşünsenize kaç kişi 100 kilo bu forumda ama 50 kolu hemde definasyon yakalayabilen az.tabi o kadar büyük bir profesyonelle karşılaştırmak yanlış ama ne demek istediğimi anlatmam açısından güzel bir örnek.:)

sende sağol carnabis dediğn mantıklı bişi..kolların çok ii bu arada bodyci olduğunu belli edio...

vucudu gosseren bence karın kasıdır karın kasların bellı oluyo ama bırraz daha agırlık verırsen daha hos olacagına ınanıyorum.sevgılerle

guzel ama..

bacaklar zayıf..
definisyon tam anlamıyla olmamıs bence lif lif degil kaslar. bende diyetteyim.. resimlerimi gonderince ne demek istedigimi anlayacaksınız..

Re: guzel ama..

dexterrr dedi:
bacaklar zayıf..
definisyon tam anlamıyla olmamıs bence lif lif degil kaslar. bende diyetteyim.. resimlerimi gonderince ne demek istedigimi anlayacaksınız..

selam ben fotoğraftaki arkadaşın ev arkadaşıyım.foruma bakamıyo işlerinin yoğunluğundan dolayı.Definasyon için bişey yapmadı ki diyet falan yapsa ne olur biz de bilmiyoruz.bulk hali anlayacağın ;)

demekkı forum sogumasın diye arkadarstan arkadasa geciyo :lol:

zuul one anlıyamadım ama hosuna gıttı sanırım :)

starspor dedi:
zuul one anlıyamadım ama hosuna gıttı sanırım :)

Millet artık vardiya sistemi acc kullanıyor :D sabah 8 den 12 kadar hasan 12 den akşam 8 kadar'da hüseyin..............

Ama arkadaşın vücuduna'da bişey demek istiyorum,gerçekden çok güzel inşa etmişomuzlar kollar göğüsler bence orantılı.Benim için bir canlı hedef.Ben bu noktada dururum ve sadece daha da defiye gitmeye çalışırım hacim olarak bişey yapmam dvm süper

carnabis dedi:
selam millet. yaşım 24. boy 175 .kilo 70. kol 42.,, 5 yıldır yapıyorum ama 6 ay ara verdiğim zamanlar oldu.kür denecek kadar ağır birşey yapmadım. en çok aldığım 3 susto 5 primo sadece bunu 3 kez yaptım 5 yıl içinde.suplament kullanarak takviye etmeye çalışıyorum. yorumlarınızı bekliyorum. iyi günler.(seneye sağlam bir kür yapıp 85 kiloya çıkmak istiyorum bunuda belirteyim hiç cesaret edemedim buna ama birkez bunu denemek istiyorum bu konudaki fikir alışverişiniz beni mutlu edicektir) sağlıcakla kalın.

[/url]

onu bunu bilmem de bu hayranlıkla izlenecek bir vücut..

Kimileri için öyle değil ama ben beğendim vücut yapısını.Dedimya benim dur noktası,bundan sonra oraları korur biceps ve karın bölgesine yüklenirim.
Bişey sormak istiyorum Göğüsü ne şekilde hangi hareketler ve kaçar set olarak çalışıyoprsun ?

arkadaşlar çok teşekkürederim yorumlarınız için. bu arada göğüs antremanımı soran arkadaşıma cevabını vereyim
10 dakikalık göğüs omuz ve arka kol ağırlıklı hafif ısınma hareketleriyle başlıyorum. 8-6-6-4 set üst göğüs yapıyorum gücüm yerindeyse 2 tekrara düşüyorum 5. sette. sonra yine üst göğüs eğik sehpada 3 set 8-8-6 tekrar dumbel fly yapıyorum. 3 set bench press 8-8-6 tekrar ve 3 sette yatarak dumbel fly yapıyorum son setimden hemen sonrada hafif kilo alıp 15 tekrar hızlı hızlı yapıp bitiriyorum. üst göğüsün vücudu daha iyi gösterdiğini düşündüğüm için ağırlıklı üst göğüs çalışıyorum. iyi çalışmalar arkadaşlar.

Back
Yukarı