• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

5 yıldır yapıyorum defineyim mutluyum :) (70 kg)

dostum bencede harıka.bence hani öle yarışma iddan yoksa başka kür yapmana gerek yok.iş bu vücudu vücuda mal etmeye kalmış.yani daha parçalı ölçü olarak aynı ama görünüşte daha define bi vücut.zaten daha hiç ölçü almasanda nakadar define olursan okadar büyük ve mükemmel görüneceksin sede biliyosun.başarılar.

5 sene için fazla gelişmemişsin diyenler herhalde hiç ara vermeden 40 yaşına kadar çalışınca ronnie coleman gibi olacaklarını düşüyüno..

göğüslerin güzel, ama vucudun estetik değil ve orantısız.
başarılar dilerim

Topic acilali cok olmus ama, merak ettim:

Arkadasimiz ust goguse daha oncelik verdignii soylemis. Alt gogus sanki biraz normalden daha yukardan cizilmis gibi gozuktu bana. Acaba flat bench turu hareketleri normale gore daha az calismis olabilir mi? Yorumlarsaniz sevinirim.

kardes guzelbı vucut bız prof degılız tabıkı eksıklerımız olacak çok normall
karın kası calısırken agırlık la calıss bıraz bombe ver daha guzel gorunurr ........bence

kardes guzelbı vucut bız prof degılız tabıkı eksıklerımız olacak çok normall
karın kası calısırken agırlık la calıss bıraz bombe ver daha guzel gorunurr ........bence

lutfen kurallari okuyalim,hitap sekline dikkat edelim.

bence yorumlar cok acımasızca cok basarılısın ...
kardes yanlis anlamayinda ben bu body cilerden bise anlayamiom. kardes ii de sen boyle kosabiliyormusun? ya benim en ii body dedigim pirinc tarlasindan gelmis yada balikci yada ormandan gelmis bi afrikalinin body sidir bu ne yaa. anten gibi.

karın kasları ve kanatlar eksık bence.ama çokda süper bi vücüt bence abartmasan ıyı olur ınsan kal yaratık olma:)

bide nasıl 70 kilosun anlamadım bende 68 im ama incecik duruyom neyse az buyumeyı beklıyom:)ama bence vucudun spora çokk yatkın onuda sölemek lazım bılgıler ışıgında

5yilin hakkini vermissin bence fazlasiyla..
Tebrikler dostum..

güzel bir vucut tebrikler karın kaslarında eksiklik gördüm geri kalan heryer güzel kollar özellikle bu arada 70 kilodan fazla duruyosun:S

güzel güzell definasyonlu olman bi avantajj düzgün bi vucudun war..tbrikler.

öncelikle tebrikler 5 yıllık emegin iin...ama şunu belirtmek isterim ki biraz hacim kazanıp büyüseydin şimdiye cok daha hacimli ve deifine olabilirdn..

Back
Yukarı