• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

5 yıldır yapıyorum defineyim mutluyum :) (70 kg)

İlgin ve yardımın için çok tşk ediyorum dostum.Evet Flexo hojamızın tavsiye ettiği program gibi çalışıyorun.Bir press bir açış.Bende bundan sonra bu şekilde çalışmayı deniyecem + olarak da üst göğüsün vücudu daha iyi gösterdiğine katılıyorum.Çok saol BAŞARILAR.

tebrik ediyorum super vucut. demekkı bu ısler genetık abi , bızde sanssız dogmusuz belın ıncecık ne guzel, catın genıs, ıstesende yaglanmıorsun. benım belımın kemıklerı omuzumdan 5 cm falan ıcerde dıkdortgen vucudumuz war yagsız bıle olsak ucgen olmuor, senın masallah V seklınde. basarılarının dewamını dılıyorum

ersin senide görsek!en azından 5 yıl sonra gel,ozaman tekrar tartısalım bu gelişim sürecini.

laf altında kalacağıma b..k altında kalırım misali girmeye devam edecegınden eminim.ben tavsiyemi belirttim kendisine :)

44 kilodan başlayıpta bu vücudu inşaa etmek cidden takdire şayan kilo almak isteyen arkadaşlar için ne gibi tavsiyelerde bulunabilirsin?(Ne de olsa 5 yıllık bir tecrübe, yazılan onca şey olmasına rağmen daha etkili olacktır diye düşünüyorum.)

arkadaşım bişi diyim 1 sene boks 1 serne kickboks ve 1.5 yıl body yaptımm kol 43 ve kilo 80 ve sana bişi diyimmi sadece 1 kutu 200 tablet amino aldım senden ii
durumdayımm o yüzden kendine yazık etme eger 50 cm kol falan yapmıyacaksan ben gibii 45 hedefinse vucuda yabancı bişiler sokmadan bu işi başarırsın ve bişi daha çabuk gelen cabuk gider 1 sene ara verdin sadece biraz kilo aldım hiç bi kaybım olmadı sana tek sözüm profesyonel düşünmüyosan küre girme bana da diyolar
ama düşünmüyomm .

Bu yorumları ve tavsiyeleri kime yapıyorsunuz arkadaşlar? Hiç düşündünüz mü?

tebrikler çok iyi iş çıkarmışın özellikle omuzların çok dikkatimi çekti uyguladığın programı bizimle paylaşırsan çok sevinirim
teşekkür ederim..

5 sene için kas kutlesi ve kilo oldukca az.Fakat burda amatör bir bodbuilderdan bahsediyoruz bu sebeple vucut gayet iyi.Her nekadar ben göğüs kaslarını beğenmesemde(onden kollar asagıda bir foto gormedigimden tamda bişey anlamadım) arkadaşlar oldukça beğenmiş ;tebrikler!;)

Back
Yukarı