Hareketi yaparken kasilma şeklinde oluyor, yani biraz belle kaldiriyorum ağirliği ama kilo artinca o kasilma ağriya dönüşüyor.Hocam hamstring, kalça, ayak bileği vs esnetiyorum squat için , bel için de cat cow yapiyorum yani rahatsiz edecek kadar gergin değil kaslar ama 3 5 gündür mobilite doğru dürüst çalişamadim.Videoyu izlerken barın gidip geldiği yola odaklan. Tam düz olmadığı için beline vuruyor. Bu arada belde acı şeklinde mi, kasılma şeklinde mi. Kasılma ise çok büyük sıkıntı değil ama gene de olmaması tercih sebebidir
Çözüm dersen geçen sefer dediğim gibi temelde 2 yol var. Ya high bar yapıp alt pozisyonda üst vücudu daha az yatıracan, yada low bar kurulumu ile barı bir tık daha aşağıda tutucan. Gördüğüm kadarıyla mevcut formda sırt maksimum gerilimde yani aşağı koymak istersen tutuşu biraz açman lazım. Alternatif olarak belin zayıf kalma potansiyeli de var. Onu da back extension yada goodmorning ile güçlendirirsin ama bu aşamada back extension biraz daha güvenli olur senin için. Birde şunu sorayım antreman öncesi güzel bir açma rutini uyguluyor musun? Onunda büyük etkisi oluyor.
Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eğer formu çözemessem high bar tekniğine geçebilirim.