6. Aydayım program tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar forumu yeni keşfettim :) şuan 6. Aydayım 100 kilodan 87 kiloya düştüm ,yağ oranım %32 den %25 e düştü, şuan 3 aydır çalıştıgım programı aşağida paylaşıyorum setleri 3x12 şeklinde yapıyorum.Sizden ricam bana 6. Aydan itibaren kullanabileceğim fullbody programı istiyorum, şimdiden teşekkürler.
4401d7e50969159c1e935a67b7d70e61.jpg
bd5ac27484d8d3ee25ba9a011b88a453.jpg
6937060b701858e933db5d4843114e9d.jpg
e336a66051ee26a9d4b9da9d9808c16a.jpg

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

forumda fullbody konusu var orayı incelemeni öneriyorum öncelikle. ama yinede bir şeyler karalamam gerekirse diye

Pazarte ------------------- Çarşamba --------------------------------- Cuma
Squat -------------------------- Deadlift -------------------------------------------- Squat
Bench Press ------------------ Bench Press(inclineda olabilir) ----------------- Bench Press
Lattpulldown ----------------- Sırt için bir row hareketi(barbell row) -------- Lattpulldown
Overhead Press -------------- Omuz için bir press hareke --------------------- Overhead Press
Birer adet biceps, triceps --- Biceps, Triceps için birer hareket -------------- Biceps,Triceps için birer

Son düzenleme:
forumda fullbody konusu var orayı incelemeni öneriyorum öncelikle. ama yinede bir şeyler karalamam gerekirse diye

Pazarte ------------------- Çarşamba --------------------------------- Cuma
Squat -------------------------- Deadlift -------------------------------------------- Squat
Bench Press ------------------ Bench Press(inclineda olabilir) ----------------- Bench Press
Lattpulldown ----------------- Sırt için bir row hareketi(barbell row) -------- Lattpulldown
Overhead Press -------------- Omuz için bir press hareke --------------------- Overhead Press
Birer adet biceps, triceps --- Biceps, Triceps için birer hareket -------------- Biceps,Triceps için birer
Hocam tesekkürler deneyeceğim

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı