BerkayUlucan
Üye
Merabalar herkese,
Yaklaşık 6 ayı devirdim.Pirinç makarna tavuk devam etmekteyim.Genelde on günlerimde daha özen gösteriyorum.Hacim kazanma amacındayım.Spora başlamadan önce yaklaşık 74 kgydim.Şimdi 80'im.Haftada 4 gün salona gidiyorum.
1-Göğüs
2-Sırt
3-Omuz & Bacak
4-Triceps & Biceps
Kol ölçüm 36.5,başladığımda 30idi.Göğüs ve omuzlarımı ölçmedim.
3 ve 4. ayda protein tozu.5. ayda gainer kullandım.Şimdi tekrar gainer alıcam.Bitince protein tozu,sağlam antreman,sağlam beslenmeyle yaza hazır olmak istiyorum. Şunu merak ediyorum eksik bi yerim var mı ? Bunu öğrenmemin sebebide antremanda yoğunluk verip o bölgeyi ekstra çalıştırmak.
Yaza kadar kolda 38-40 arası bi seviyeyi yakalayabilir miyim ?
Cevaplarsanız çok sevinirim
Bu önceki halim (formumu gösteren bi resim bulamadım ama belli oluyor gibi)
Bunlarıda dün çektim.
Yaklaşık 6 ayı devirdim.Pirinç makarna tavuk devam etmekteyim.Genelde on günlerimde daha özen gösteriyorum.Hacim kazanma amacındayım.Spora başlamadan önce yaklaşık 74 kgydim.Şimdi 80'im.Haftada 4 gün salona gidiyorum.
1-Göğüs
2-Sırt
3-Omuz & Bacak
4-Triceps & Biceps
Kol ölçüm 36.5,başladığımda 30idi.Göğüs ve omuzlarımı ölçmedim.
3 ve 4. ayda protein tozu.5. ayda gainer kullandım.Şimdi tekrar gainer alıcam.Bitince protein tozu,sağlam antreman,sağlam beslenmeyle yaza hazır olmak istiyorum. Şunu merak ediyorum eksik bi yerim var mı ? Bunu öğrenmemin sebebide antremanda yoğunluk verip o bölgeyi ekstra çalıştırmak.
Yaza kadar kolda 38-40 arası bi seviyeyi yakalayabilir miyim ?
Cevaplarsanız çok sevinirim
Bu önceki halim (formumu gösteren bi resim bulamadım ama belli oluyor gibi)

Bunlarıda dün çektim.

Son düzenleme: