• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

7 ay düzenli antreman

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ADON
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Son fotografa gore ust gogus ve on kol diger bolgelerin birazcik gerisinde kalmis, diger bolgelerde (karin dahil) guzel bir ilerleme mevcut.

Kolay gelsin.

dcp_10.jpg en soldakiyim
küre başladım hayırlısıyla. bakalım neler olcak vücutta

Kol antremanını ve kullandığın supplementleri yazar mısın ?
sırasıyla bsn truemass, bsn synta6, perfect nutrition karbonhdrat, gold standart whey protein baya bi kullandım yani
kol antremanı barbellcurl, dumbel curl. oturarak dumbel. arka kol LYING ONE DUMBBELL TRICEPS EXTENSION, kablolu aletle triceps push. tek kol dumbel triceps. tam isimlerini bilmiyorum malesef. ilk hareketler 4*8 geri kalanlar 3*10

vücut nasıl dolu ya bir biz dolduramadık... Başarılar çok iyi. Kürden önceki beslenmen ve haftalık çalışma biçimin nasıldı acaba? iyi forumlar.

Tebrik etmek lazım gayet başarılı.

Eleştiri illaki olur. Ama ben şunları anlamıyorum..

Omuz-kol hacimli kanat-göğüs nerde derler göğüs-kanat iyidir omuz-kol yok derler mideyi sorarlar bacağı sorarlar onlarda olmayınca önemsemezler. aslıda hepsi vardır da onlar göremezler. Sonuçta profesyonel sporcular değiliz. Tüm kas gruplarımız eşit olması gerekmiyor olduğu kadardır herşey.

Birde adı aklıma gelmedi şimdi örümcek adam'a benziyorsun bazı fotoğraflarında :))

Üyeliğin 2008 e ait ve bu vücutla 7 aydır yapıyorum diyosun. Yeni başlayanlar seni görüp hayal kırıklığına uğrayabilir insanları kandırma.

Son düzenleme:
Üyeliğin 2008 e ait ve bu vücutla 7 aydır yapıyorum diyosun. Yeni başlayanlar seni görüp hayal kırıklığına uğrayabilir insanları kandırma.

Arkadaşım konuyu iyi takip etmemişsin. Dikkat edersen salonda 7.ayım demiş öncesinde yani bahsettigin dönemlerde evde çalismasiyla geldigi sonuclari daha once baska bi baslikta paylasmis bir arkadasimiz Adon! Hatta ben jimnastikle ugrastigini hatirliyorum sadece evde calismada degil. Yanlisim varsa duzeltir elbette.

Lutfen elestiri yapacaksiniz eger yaptiginiz konuyu iyi gozden gecirin. Okuyun bir zahmet ve anlayin. Selamlar.

Arkadaşım konuyu iyi takip etmemişsin. Dikkat edersen salonda 7.ayım demiş öncesinde yani bahsettigin dönemlerde evde çalismasiyla geldigi sonuclari daha once baska bi baslikta paylasmis bir arkadasimiz Adon! Hatta ben jimnastikle ugrastigini hatirliyorum sadece evde calismada degil. Yanlisim varsa duzeltir elbette.

Lutfen elestiri yapacaksiniz eger yaptiginiz konuyu iyi gozden gecirin. Okuyun bir zahmet ve anlayin. Selamlar.
pes :D ayriyetten bu konuyu açmamın üstünden bile en az 1 ay geçmiştir

7 aya göre gayet iyi ama başlamadan önceki halinde iyi

Fotoğraf0719.jpg
Kürün yarısındayım 90 kiloya ulaştım. üstelik hafif bi kürle. çok az da yağlanma oldu. daha da fotolar gelecek. 43,5 kol bu arada

image_1360152611103476.jpg
yeni bi tane daha. başlamadan önceki ölçülerimi bilmiyorum bu arada. ölçmemiştik. kol 34 dü onu biliyorum

Kür biteli 1 hafta oldu. bunlarda son halim. gayet tatmin edici oldu. forumda dendiği gibi hiç bi yan etki fln görmedim. tertemiz bitti. 8 kilo aldım. sanırım çok fazla su tutmadı vücut.
Fotoğraf0807.jpg
Fotoğraf0806.jpg

Back
Yukarı