Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
sırasıyla bsn truemass, bsn synta6, perfect nutrition karbonhdrat, gold standart whey protein baya bi kullandım yaniKol antremanını ve kullandığın supplementleri yazar mısın ?
Üyeliğin 2008 e ait ve bu vücutla 7 aydır yapıyorum diyosun. Yeni başlayanlar seni görüp hayal kırıklığına uğrayabilir insanları kandırma.
pesArkadaşım konuyu iyi takip etmemişsin. Dikkat edersen salonda 7.ayım demiş öncesinde yani bahsettigin dönemlerde evde çalismasiyla geldigi sonuclari daha once baska bi baslikta paylasmis bir arkadasimiz Adon! Hatta ben jimnastikle ugrastigini hatirliyorum sadece evde calismada degil. Yanlisim varsa duzeltir elbette.
Lutfen elestiri yapacaksiniz eger yaptiginiz konuyu iyi gozden gecirin. Okuyun bir zahmet ve anlayin. Selamlar.
Üyeliğin 2008 e ait ve bu vücutla 7 aydır yapıyorum diyosun. Yeni başlayanlar seni görüp hayal kırıklığına uğrayabilir insanları kandırma.