• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

7 ay düzenli antreman

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ADON
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
üst vücut gayet başarılı fakat o alt karın her şeyi bozuyo,sarkmış resmen.üzerine giderseniz çok daha iyi olur.

çok iyi hacim kazanmışsınız kür boyunca.definisyon dönemi ne zaman?

Daha detaylı pozlar lazım ama bu pozlardan anlaşıldığı kadarıyla kollar vücuttaki simetriyi bariz bir şekilde bozacak kadar önden gidiyor. Gözüme çarpan en büyük sorun bu.

Bir de diğer arkadaşların dediği gibi karın, özellikle de alt karın eksik.

Gövdeyi de o kollarla simetrik hacme getirebilir ve biraz da karına ağırlık verirseniz dört dörtlük bir vücut olur.

Kollar süper diyecek laf yok ama karına daha fazla önem verebilirsin başarılar.

keşke hepimizin sorunu kolların iriliği olsa :)

1013037_10201566852598668_1928072869_n.jpg
DSCF0144.jpg
son halim. konuyu 7 ay diye açmıştım ama :)

kollar hala ileriden gitsede aradan geçen zamanda vücutta genel bir hacim artışı görülüyor.birazda define olmuş gibisin tebrikler

Eğer hiç küre girmeden doğal yolla bu vücut elde edilmişse gerçekten başarılı bir sonuç olduğunu belirtmek isterim..Özellikle kollar..

Bazı arkadaşlar ''kol kalınlığı önemsiz'' gibisinden cümleler sarfetmiş ki ben buna hiç katılmıyorum..

Çöp gibi kollara üst koldan pazu çıkarttığın zaman jiletçi yada apaçi kolu gibi duruyor..Damarlar falan dışa fırlıyor..

Ama bu kol öyle değil..Kürsüz doğal çalışmaya göre 10 numara duruyor..

Eğer hiç küre girmeden doğal yolla bu vücut elde edilmişse gerçekten başarılı bir sonuç olduğunu belirtmek isterim..Özellikle kollar..

Bazı arkadaşlar ''kol kalınlığı önemsiz'' gibisinden cümleler sarfetmiş ki ben buna hiç katılmıyorum..

Çöp gibi kollara üst koldan pazu çıkarttığın zaman jiletçi yada apaçi kolu gibi duruyor..Damarlar falan dışa fırlıyor..

Ama bu kol öyle değil..Kürsüz doğal çalışmaya göre 10 numara duruyor..

bundan 5 ay önce 1 aylık 1 kür yaptım. deca kürü o da normalin 4 te 1 i kadar oranda kullandım. zten bitince bi kazancım olmadı vucütta. kürün etkisi yok diyebilirim

Eki Görüntüle 19681
Kürün yarısındayım 90 kiloya ulaştım. üstelik hafif bi kürle. çok az da yağlanma oldu. daha da fotolar gelecek. 43,5 kol bu arada

Kür biteli 1 hafta oldu. bunlarda son halim. gayet tatmin edici oldu. forumda dendiği gibi hiç bi yan etki fln görmedim. tertemiz bitti. 8 kilo aldım. sanırım çok fazla su tutmadı vücut.
Eki Görüntüle 19902
Eki Görüntüle 19903

bundan 5 ay önce 1 aylık 1 kür yaptım. deca kürü o da normalin 4 te 1 i kadar oranda kullandım. zten bitince bi kazancım olmadı vucütta. kürün etkisi yok diyebilirim

Tebrikler bence oturmuş vücut karındaki hafif sarkma çirkin duruyordu onu da toparlamışsın üstteki iki fotoğraftan belli oluyor gidişat çok iyi

Kür konusunda çelişkideyiz sanırım

Tebrikler bence oturmuş vücut karındaki hafif sarkma çirkin duruyordu onu da toparlamışsın üstteki iki fotoğraftan belli oluyor gidişat çok iyi

Kür konusunda çelişkideyiz sanırım
dediğim doğru. kür sırasında gayet iyiydim. kür bittikten sonrasını bahsediyorum. 1 hafta sonra eski halime döndüm yani. etkisi o yüzden olmadı dedim. yapmasaydım daha iyiydi tabiki.

Gelişim için tebrik ederim,sormak istediğim birşey var alt karındaki sarkmalar hakkında ne düşünüyorsunuz acaba?

Çok iyi özellikle son attığın pozda göğüsler omuzlar çok iyi. Biceps de çok iyi duruyor. Bence vücudun eksiği biraz daha karın kası olabilir. Son olarak kaç kilosun ?

Gelişim için tebrik ederim,sormak istediğim birşey var alt karındaki sarkmalar hakkında ne düşünüyorsunuz acaba?

şuan ahım şahım bi sarkma yada yağ yok karında. nedense önemsemiyorum mideyi. çünkü diyete girdiğim an kısa sürede midenin hallolacağını bilidiğimden onu sonraya bıraktım. güç odaklı çalışıyorum. 83 kiloyum

yeni sırt pozlarım acaba değişim var mı ?
DSCF1043.JPG DSCF1047.JPG

Eklentiler

• DSCF1043.JPG
    DSCF1043.JPG
    74 KB · Görüntüleme: 447
  • DSCF1047.JPG
    DSCF1047.JPG
    74,4 KB · Görüntüleme: 443
çok başarılı bi vücut ancak biraz daha önkol ve trapez çalışmalısın bence

kollara göre göğüsler sanki biraz düşük ve bacakları merak ettim çalışmadın mı hiç ?[DOUBLEPOST=1384603449][/DOUBLEPOST]kürden sonraki halin ne öyle :D tam olarak kür nedir kısa bi açıklamaya yaparmısın

kollara göre göğüsler sanki biraz düşük ve bacakları merak ettim çalışmadın mı hiç ?[DOUBLEPOST=1384603449][/DOUBLEPOST]kürden sonraki halin ne öyle :D tam olarak kür nedir kısa bi açıklamaya yaparmısın
bacak çalışıyorum aksatmadan. ama yapısal olara ince kalıyo. kürden sonraki halim yanıltmasın.sadece su tutmuştu vücut. o şişkinlikler gitti sonradan. hafif bi deca ve testo kürü yapmıştım. bidahada düşünmüyorum zaten.

Back
Yukarı