Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
nisanda düşünüyorumçok iyi hacim kazanmışsınız kür boyunca.definisyon dönemi ne zaman?
Eğer hiç küre girmeden doğal yolla bu vücut elde edilmişse gerçekten başarılı bir sonuç olduğunu belirtmek isterim..Özellikle kollar..
Bazı arkadaşlar ''kol kalınlığı önemsiz'' gibisinden cümleler sarfetmiş ki ben buna hiç katılmıyorum..
Çöp gibi kollara üst koldan pazu çıkarttığın zaman jiletçi yada apaçi kolu gibi duruyor..Damarlar falan dışa fırlıyor..
Ama bu kol öyle değil..Kürsüz doğal çalışmaya göre 10 numara duruyor..
Eki Görüntüle 19681
Kürün yarısındayım 90 kiloya ulaştım. üstelik hafif bi kürle. çok az da yağlanma oldu. daha da fotolar gelecek. 43,5 kol bu arada
Kür biteli 1 hafta oldu. bunlarda son halim. gayet tatmin edici oldu. forumda dendiği gibi hiç bi yan etki fln görmedim. tertemiz bitti. 8 kilo aldım. sanırım çok fazla su tutmadı vücut.
Eki Görüntüle 19902
Eki Görüntüle 19903
bundan 5 ay önce 1 aylık 1 kür yaptım. deca kürü o da normalin 4 te 1 i kadar oranda kullandım. zten bitince bi kazancım olmadı vucütta. kürün etkisi yok diyebilirim
dediğim doğru. kür sırasında gayet iyiydim. kür bittikten sonrasını bahsediyorum. 1 hafta sonra eski halime döndüm yani. etkisi o yüzden olmadı dedim. yapmasaydım daha iyiydi tabiki.Tebrikler bence oturmuş vücut karındaki hafif sarkma çirkin duruyordu onu da toparlamışsın üstteki iki fotoğraftan belli oluyor gidişat çok iyi
Kür konusunda çelişkideyiz sanırım
Gelişim için tebrik ederim,sormak istediğim birşey var alt karındaki sarkmalar hakkında ne düşünüyorsunuz acaba?
bacak çalışıyorum aksatmadan. ama yapısal olara ince kalıyo. kürden sonraki halim yanıltmasın.sadece su tutmuştu vücut. o şişkinlikler gitti sonradan. hafif bi deca ve testo kürü yapmıştım. bidahada düşünmüyorum zaten.kollara göre göğüsler sanki biraz düşük ve bacakları merak ettim çalışmadın mı hiç ?[DOUBLEPOST=1384603449][/DOUBLEPOST]kürden sonraki halin ne öyletam olarak kür nedir kısa bi açıklamaya yaparmısın