• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

7 ay oldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pamirss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pro fitness modelerinin vucütlarını beğeniyorum kilo 59 boy 168 yaş 16
yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• IMG_3900.JPG
    IMG_3900.JPG
    31,2 KB · Görüntüleme: 859
  • IMG_3906.JPG
    IMG_3906.JPG
    90,3 KB · Görüntüleme: 839
  • IMG_3910.JPG
    IMG_3910.JPG
    36,9 KB · Görüntüleme: 1.037
Son düzenleme:
Göğüs ve kollarınıza yönelik hacim çalışması yaparsanız çok daha estetik bir vücuda sahip olabilirsiniz.
Ben başarılı buldum.
Spor hayatınızda başarılar.

Sıx pack cıkarcam dıye kütle calışmasını ihmal etmiş bi arkadas daha...Evet vucudun iyi bu spora elverişi, yag oranın düşük lakin 7 aya göre ciddi eksiklikler var karın hariç her bölgede, bence fizigini degerlendirip biraz hacim calışmalısın
Başarılar dilerim...

Yorumlarınız için çok teşekür ederim özelikle antony'nin söylediği ''Sıx pack cıkarcam dıye kütle calışmasını ihmal etmiş bi arkadas daha. '' evet o benim :D ona dikkat etmem lazım birde bir yazı okumuştum ama dikkat etmediğim resimlerdende ortada karın kaslarınız hayatınızın %90'ında t-shirt'ün altında kalıcak ama çoğu zaman kol kaslarınızı görünebilir bir konumda olacağı için onlara daha fazla özen gösterseniz iyi olacak diye :D sanırım men's health dergisinde okudum.

Yorumlarınız için çok teşekür ederim özelikle antony'nin söylediği ''Sıx pack cıkarcam dıye kütle calışmasını ihmal etmiş bi arkadas daha. '' evet o benim :D ona dikkat etmem lazım birde bir yazı okumuştum ama dikkat etmediğim resimlerdende ortada karın kaslarınız hayatınızın %90'ında t-shirt'ün altında kalıcak ama çoğu zaman kol kaslarınızı görünebilir bir konumda olacağı için onlara daha fazla özen gösterseniz iyi olacak diye :D sanırım men's health dergisinde okudum.

Aynen öle ayrıca sürekli üstsüzde gezsen tek basına karın kası bişey ifade etmıycektir :) karın kasının hemen üstünde vücuttan ayrılmıs gögüsler, ve gögüslerle birleşmiş devasa omuz basları, hemen üstünde trapezler, hayvan gibi bicepsler ve hemen arkasında bicepsleri aratmayan triceps ler :) ozaman yaz kış cıplak dolaşabilirsin :D

gayet güzel bir fizigin var belırttıgın gıbı fıtnees modellerini begenıyorum demişssin yağsız sekılde hacım almaya bak :)

Yorumlarınız için teşekür ederim yağsız bi şekilde hacim almaya çalışıyorum birde metabolizmamında buna yardımı büyük, trapez pek sevmiyorum ama hafiften olsa fenada olmaz ayrıca trapezlerim güçsüz olduğu için push down yaparken zorlanıyorum.

Yağ oranını dengede tutup biraz daha hacim çalışırsan çok daha iyi olur özellikle göğüs kolay gelsin.

arkadaş herşey bi yanada neden yüzünü saklamışsın saklamana gerek yok vücudun fena değil eksikler var ama olacak sabır işi sonuçta

Vücut gayet hoş ve güzel . Ama 7 Aya yeterlimi ? değil . Ama vücudun yağsız olması çok büyük bir avantaj . 5-6 Ay gibi sürede beslenmene ve yağsız kilo almana dikkat edersen çok iyi yerlere gelebilrsin .

Aynen öle ayrıca sürekli üstsüzde gezsen tek basına karın kası bişey ifade etmıycektir :) karın kasının hemen üstünde vücuttan ayrılmıs gögüsler, ve gögüslerle birleşmiş devasa omuz basları, hemen üstünde trapezler, hayvan gibi bicepsler ve hemen arkasında bicepsleri aratmayan triceps ler :) ozaman yaz kış cıplak dolaşabilirsin :D

öyle bi anlatmışsınki okurken tükürüğüm aktı :D

Back
Yukarı