• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

7 aylık düzenli çalışma+beslenme=13kg

Tebrik ederim ilk olarak inanılmaz bi geliştirme göstermişsin. Sıkılmadan baştan sona kadar okudum yazılanları ve benim de birkaç sorum olacak.

Ön kolunu nasıl çalıştırıyorsun?
Bir arkadaş günde kaç litre su içtiğini sormuş ama cevabı göremedim kaç lt su tüketiyorsun?
Omuz başlarını geliştirmek için ne yapıyorsun?
Kullandığın bütün bu suplementlerin tutarı 500 lira sanırım. Peki bunları 2. ayın sonunda mı tüketmeye başladın? yani ilk sayfadaki ilk resim varya 58 kilo olduğun, o halde çalışmaya başladıktan 2 ay sonra hepsini aynı anda mı kulanmaya başladın yoksa sonraki aylarda mı ekledin bazılarını?

Teşekkür ederim,
Ön kol için ekstra bir hareket yapmıyorum.
Su, günde yaklaşık 2 2.5 litre civarında tüketiyorum. sürekli elimde bi küçük su şişesi vardır.
Supplementlerimi yurtdışından getirtiyorum, kilo aldırıcı ve whey hariç yaklaşık aylık 400 lira civarı tutuyor.
evet o 58 kiloluk halimden yaklaşık 2.5 3 ay sonra kullanmaya başladım, pak ve pump'ı aynı anda kullanmaya başladım sonrasında nitro ve stak eklendi 2 ay sonra ama daha önceden uzun bir spor, 7 aylık bir body geçmişim var.

valla murat ay ay ölçmedim ekim ayında yaptığım bi ölçüm var panomda asılı 4. ayımda kolum 34 müş, 6 ay geçti şu an 40 sanırım aylık 1cm gelişme oluyor.
Tabi bu 5 ay sonra 45 olucak anlamına gelmiyor, bu noktaya kadar hızlı gelişiyosun bundan sonra milim milim gidiyor.

Son düzenleme:
bu profil fotonda gördüğüm bi şey var bicepsini sıktığın zaman dirsegin iç kısmıyla arasında biraz boşluk var bu bir sorun mudur? bunu bir rpoblem olarak görüyorsan bu durumu gidermek için hangi biceps hareketlerini yapıyorsun bicpsi uzatmak için yani(yanlış anlaşılmasın eleştiri yapmıyorum aynı durum bende de varda o yüzden soruyorum )

Valla sanmıyorum bi sorun olduğunu, genetik olarak öyle ama, kol düz dururken aşağıda duruyor sıkınca toplanııyor yumurta gibi.

prontobasso öncelikle tebrik ediyorum. On altı sayfanın tamamını okudum, eleştiriye açık olmanı ve mütevaziliğini de ayrıca takdir ettim.

başarılarının devamını diliyorum.

nevrochaotica teşekkür ederim, ilk mesajımda da yazdığım gibi nezaket ve mantık çerçevesi içinde her zaman açığım eleştirilere.

Bence gelişim çok iyi özellikle karında çok iyi ilerlemişsin.Kol ve göğüslerde gayet güzel yağ oranı az süper cut bir vucüt olacak bence :) Yorumlarına göre fotolarda çok asabisin yalnız normaldedemi böylesin ? Her an dalacak gibi :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:31 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:27 ----------

Unutmadan göremedim kilo 76 boy kaç ?

Teşekkür ederim...
:D:D:D
Yok öyle dalıcak gibi değilimdir :D
boyum 176

açıkcası bende gelişimini beğendim. ben buı işe yeni başlayanlardanım daha doğrusu 2 yıl önce spor salonuna gittim tabi bırakınca bazı sebeplerden dolayı herşey mahvoldu. şimdi polis okulundayım spor salonu dahil herşey mevcut ..ben şimdi şöyle düşünüyorum
Pazartesi : göğüs ve karın geliştirici hareketler.
salı: kol ve omuz
çarşamba dinlenme
perşembe göğüs ve karın
cuma kol ve omuz

sence bu program nasıl? bana yardımcı olabilirmisin?ilgilenirsen sevinirim...

açıkcası bende gelişimini beğendim. ben buı işe yeni başlayanlardanım daha doğrusu 2 yıl önce spor salonuna gittim tabi bırakınca bazı sebeplerden dolayı herşey mahvoldu. şimdi polis okulundayım spor salonu dahil herşey mevcut ..ben şimdi şöyle düşünüyorum
Pazartesi : göğüs ve karın geliştirici hareketler.
salı: kol ve omuz
çarşamba dinlenme
perşembe göğüs ve karın
cuma kol ve omuz

sence bu program nasıl? bana yardımcı olabilirmisin?ilgilenirsen sevinirim...

programın eksik sırt yok bacak yok, bu şekilde gelişemezsin

p.tesi perşembe göğüs biceps
salı cuma omuz triceps
çarşamba c.tesi kanat bacak
yapsan daha iyi olur

Forumun atrenman bölümünü biraz oku istersen.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:57 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:53 ----------

Yarışma için çalışmıyorum öyle bir hedefim yok o nedenle vücuttaki her kasın maksimum gelişmiş ve define halinin sağlanması koşuluna göre değil göz zevkime göre çalışmayı daha uygun buluyorum, kanat ve trapez benim estetik anlayışıma ters kaslar, bu nedenle gerçekten çok az çalıştırıyorum o bölgeleri ama teşekkür ederim eleştiri için.

supplementleri netrition dan getirtiyorum

Back
Yukarı