• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

7 aylık düzenli çalışma+beslenme=13kg

öncelikle tebrikler azimle çalışmışsınız.Benim fiziğim şuan sizin eski halinize yakın,varsa eski fot.'dan eklermisiniz buraya.bana azim oldu çünkü.Bilek 16.5 cm. Ön kol 25 cm. fazla gelişmez gibime geliyor.dumbel ve göğüs yayı aldım.1 hafta oldu başlayalı pazu gözle görülür biçimde faketti.bilek zaman içinde 1-2 cm bile genişlese büyük başarı biliyorum.Fakat ön kol en fazla ne kadar gelişir.
Not:Şuan pro+ karbo öğelerine dikkat ederek düzenli besleniyorum.Önceden doğru dürüst kahvaltı yapmazdım.
VG salonu ufukta 3-4 gözükmüyor.

Ön kol gelişir gelişmesine ben hiç çalıştırmıyorum aslında ön kolu ama 33 cm şu an, zamanla gelişiyor, kilo almaya bak.
Bu arada Elenor süpermiş ;)

Bi tane var poz verme yeteneği sıfır bide suratımla dalga geçmeyin hyper_

Eklentiler

• DSC06841 copy.jpg
    DSC06841 copy.jpg
    190,1 KB · Görüntüleme: 938
Dalga geçmeyin demişsinde geçilmicek gibi de diil ya :D :D şaka bi yana vücudun gerçekten çok estetik göze çarpan bi eksiklik de yok bence fakat ilk resimlerinden beri çok büyük bi hacim artışı veya farklılık göremedim ben açıkçası -belki de bana öyle gelmiştir- o dönemden beri ölçüleriniz ne kadar değişti acaba?

Ölçülerde değişiklik var yau :)
İlk sayfadaki üçüncü fotoğrafda 68 kg'ım bu fotoda 78 kg :)
Kollarda bi 2 3 cm gelişme var, omuz ölçüm bi 8 cm daha fazla.
Tabii ki 8. aya kadar çok hızlı oluyor gelişim ondan sonra çok hızlı ilerleyemiyorsunuz.

Trapez pozu ekliycem ileriki günlerde bu biraz aşağıdan çekildi pek belli olmuyor ama bundan fazla istemiyorum trapez, 1.5 ay kadar trapez çalıştım bi parça geliştiler ama fazlası omuzlarımı düşük gösteriyor.

sevgili prontobasso ilk gözüme çarpan şey omuzlardaki ve göğüslerdeki hacim artışı oldu , fakat hafiften yağlanmış gibisin ama kesinlikle bu yağlanma rahatsız edici ölçüde değil, harika gidiyorsun , acı yok devam.

>>> Abi İnanmıcaksın Ama Printerdan Bastırdım Astım Odama Fotolarını salona Gitmeden Önce Bakıyorum hehehehehehe :D Arnoldun Yanında Duruo :D Tam Bir manken Vücudu ya... Ben 60 a Kadar Çıktım Şu anda ama Kollarımda 1 problem mi var anlayamadım ne kadar ağır çalışırsam çalışayım 1 türlü Ölçü Atlatamıyorum Kollara Deli Olucam :@ En iyi Gelişen Yerim Göğsüm Sanırım Annem Böyle giderse Südyen Alıcam sana Diyo :D Tam bir Manken Vücudu Abi yaaaa Çok Tebrik ederim Valla

Yaptigin küre gore gelisimin az olmus, beslenme dikkat etmedigini dusunuyorum, aldigin kilonun yag kismi biraz fazla kacmis gibi. Omuzlarda gelisme gercekten belli olmus, ozellikle dovmeli olan irilesmis.

Gogusler bence geri kalmis. Genede gayet estetik bir vucut. Basarilar.

prontobass, trapez konusundaki yoğun ısrara katılmıyorum. Seni anlıyorum omuzların düşük değil geniş görünmesini istiyorsun ve ben de trazpez çalışmıyorum bu sebepten.

aksi takdirde trapez giydiğin tshirtü falan yukarı çekiyor boyundan o omuzlardaki gerilim olmuyor tshirt göğsün üstüne yapışmak yerine dökülüyor yukardan askılıktaymış gibi.

bence doğru seçim.

Çok teşekkür ederim herkese, yağ oranım %12.6 arkadaşlar, açıkçası yağlanmadım ama kürden ötürü su tuttu vücut. Yarışmalara falan hazırlanmadığım için bu yağ oranım çok fazla rahatsızlık vermiyo bana, yanlardan ve göbekten dışarı yağlar taşmadıkça ya da kasların hattını kaybettirmedikçe çok problem teşkil etmiyo benim için yağlar.
Belenmeye dikkat etmedim değil her zaman dikkat ediyorum beslenmeme ama kendimi beslenmeye adayamadım, malesef maksimum sonuç için beslenmeye resmen adanman gerekiyor.
JuN1oR-BuilD3r sana ayrıca teşekkür ederim daha bu yaşında bu kadar azimlendiysen hepimizi sollayıp geçeceksin buna inan ve bu azimlenmene ufacık bi katkım olduysa ne mutlu bana.

pronto bence gayet iyi bir vucut.hatta birçoğu için erişilmesi zor bir vucut yapmışsın.son fotoda çeklim açısı ve ışık seçimin berbat.bu yuzden ne kaslardaki derinlik nede trapezler kendini gösterememiş fakat ilk sayfalardaki resimlere oranla şu anki trapez gelişimin yeterli.yapın gereği bence yüklenmemeye çalış.fotodaki resim gayet doğal çıkmış da avatar daha bi felaket:)

pronto bence gayet iyi bir vucut.hatta birçoğu için erişilmesi zor bir vucut yapmışsın.son fotoda çeklim açısı ve ışık seçimin berbat.bu yuzden ne kaslardaki derinlik nede trapezler kendini gösterememiş fakat ilk sayfalardaki resimlere oranla şu anki trapez gelişimin yeterli.yapın gereği bence yüklenmemeye çalış.fotodaki resim gayet doğal çıkmış da avatar daha bi felaket:)

Guardbody, teşekkür ederim yorumların ve yardımların için thums:
Fotoğrafları cep telefonuyla salonun alt katında çektik, cidden dediğin gibi açılar ışık falan rezalet.
Minyon bir vücut tipim var o yüzden trapezi ben de kaldırmayacağını düşünüyorum daha fazla uğraşmıyorum tekil olarak çalıştırmıyorum o kası.

Avatar resmim üstüne tanımıyorum ama ben :D:D

Çok hızlı gelişiyorsun, tebrikler ;)

Bir de senin o trapez olayını gördükten sonra ben de kendi trapezimi takıntı yaptım bi süre "acaba fazla mı çıkarmışım" diye :D Bizim salonda da var trapez çalışmayan bir arkadaş, onun da baya geniş duruyor omuzları ama tamamen ondan kaynaklanmıyor sanırım...

bence son fotoda bayaa bı gelısme olmus..trapezlerın ortaya cıkmıs.daha fazla buyurse cok şık olmayacagını dusunuyorum bende..kılo aldıgın cok bellı ve hala define gorunuyosun..bence cok ıyı bı gelısme saglıyosun..sporu bırakmazsan cok daha iyi olacagını dusunuyorum..

Back
Yukarı