f.w.nietzsche
Üye
fotografları buraya koymanın amacı zaten eksıklerı gorup degerlendırmek kısı eger boyle bır yola basvuruyorsa sadece kendını kandırır kı ben zannetmıyorum boyle bır sey yapacagına arkadasın elıne gecen ne olacakkı yapsa..
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
mide çalışma aşkıyla en önemli yerlerden birine vakit ayırmadığını görmekteyim(sırt) sadece vitrin çalışması yaptığını bilmek için pro olmaya gerek yok. yukarıdaki arkadaşlarımız trapeze yönel demiş fakat sırtın eksik olduğu için trapezin duruşunu hiç düşündünmü ?
Gelişimin çok güzel gerçekten;ama yanlış görmüyorsam sağ kolun ile sol kolun arasında çok fark var. Sağ kolunun triceps i fena gelişmiş gibi geldi bana. Genetiğinin iyi olması, yağsız olman ve boyunun hatta boydan ziyade vücut boyunun ve kollarının kısa olması gelişimin kısa sürede çok hızlı olmasını sağlamış. Ayrıca karnın da çok sıkı. Trapez çıkarmaya bak vücudu uzun gösterir. Başarılarının devamını dilerim.
tebrik ederim şekilli vücut takdir ettim..yanlış anlaşılma olmasın ama bi konudaki görüşümü belirtmek istiyorum.gelişimin 7 ay için çok çok iyi yani doğal yoldan ulaşılması zor bir gelişim gibi geliyor bana (genetik harikası olabileceğin gerçeğini de göz önünde bulunduruyorum) özellikle de 28 yaşına kadar 58 kilo olarak kalmış biri gerçekten hard-gainerdır ve genetik olarak kilo almaya gelişmeye çok yatkın değildir sendeki bu değişim bana o yüzden çok normal gelmedi..alt göğüsteki o bombeyi yaratmak ve o şekilde kesmek 7 ay için çok zor bi iş.her ay 2 kiloya yakın kas almak da benim fikrimce baya baya zor..ama yine de genetik harikası olabileceğin gerçeğini de göz önünde bulunduruyorum.herşeye rağmen güzel vücut
Bende aynen senin gibiydim..58 kiloydum boyumda 176..4ay önce 2ay spora gittim 7kilo aldım baya değişiklikler oldu fakat sporu bırakınca gerçekten zayıfladm ve şuan 60kiloyum...BB devam ettirdikçe çok iyi bi spor fakat çokta nankör yani bırakınca hemen çöküyorsunuz maalesef![]()
kiloları kas olarak alınca çökme kolay kolay olmaz, muhtemelen 2 ay giderek aldığın o 7 kilonun büyük bir çoğunluğu sudur, 7 kilo aldım vücudum şişti işe yaradı bu 2 ay bile dersin, ama spor salonuna gitmeyi bıraktığın zaman o sular girdiği gibi çıkar vücuttan.
Buda sende "body'yi bırakınca sönersin" yargısı yaratmıştır.
Kalıcı kas kütlesi öyle kolay kolay yok olmaz biraz sebat etmek lazım, yılmadan uzun yıllarını vermek gerekiyor bu spora, öyle meyvelerini hemen toplayabileceğin bir spor değil malesef.
Heleki bizim gibi amatörce bu işi yapanlar için birçok şeyden ödün vermek gerektiğinden 1,2 aydan sonra çekiciliğini yitirmeye, eziyet gibi gelmeye başlıyor.
Ama hırslanıp kendine örnekler ve hedefler belirlediğinde her geçen gün daha eğlenceli olmaya başlıyor. thums:
MR.e teşekkürler yorumun için.