• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

7 aylık vücut lütfen yardımcı olun iyimi tavsiyeleriniz nelerdir ?

Anatomim iyimi ?

• Total voters
    60
  • Poll closed .
Gelişim 7 aya göre çok iyi genetikte iyi yaşında ideal bu spor için.. aynen devam düzenli antreman beslenme ve dinlenme ile çok iyi yol katedersin. ;)

bakalım inşallah olur. ben daha yeni başladım sayılır sen elin nasır olmasın diye ağırlık eldiveni kullanıyor musunkullanıyorsan bana öneride bulunabilir misin elim gerçekten çok acıyor :D
Kardesim bu iş de böyle bir iş işte :D bırak nasır tutsun zamanla bi geçiyor bi oluyor millet bodyci olduğunu anlasın ;) ben yeni baslarken heveslendim eldiven almaya aldım arkadastan yaramıyor birseye böyle daha iyi oluyor bence eldivensiz alış :D[DOUBLEPOST=1398941853][/DOUBLEPOST]
Gelişim 7 aya göre çok iyi genetikte iyi yaşında ideal bu spor için.. aynen devam düzenli antreman beslenme ve dinlenme ile çok iyi yol katedersin. ;)
Çok teşekkürler olacak inş birseyler :)[DOUBLEPOST=1398942109][/DOUBLEPOST]Zamanla yeni yeni fotoraflar çekilcem paylaşacam forumda

Eki Görüntüle 28435 Eki Görüntüle 28436[DOUBLEPOST=1398767704][/DOUBLEPOST]Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin
10320584_819137208114312_753508315456837328_n.jpg
kanat pozu

Başlangıç ve şuanki omuz ölçünü yazar mısın?
baslangıcta omuzlarım 90 veya 96 cm fln aı suan 117 fln[DOUBLEPOST=1399474594][/DOUBLEPOST]
1-horz.jpg
ilk halim diyeride suanki halimden 2 ay önceki halim o attığımda 1 ay önceki :)[DOUBLEPOST=1399474631][/DOUBLEPOST]
baslangıcta omuzlarım 90 veya 96 cm fln aı suan 117 fln[DOUBLEPOST=1399474594][/DOUBLEPOST]
1-horz.jpg
ilk halim diyeride suanki halimden 2 ay önceki halim o attığımda 1 ay önceki :)
Yani suan göğüsler daha dolgun esnek

Omzunun 117 olduğuna emin misin? Benim salon gecmisim 1 ay ve suandada gitmiyorum omzum 117 cm ektomorf olduğumu düşünüyorum

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Omzunun 117 olduğuna emin misin? Benim salon gecmisim 1 ay ve suandada gitmiyorum omzum 117 cm ektomorf olduğumu düşünüyorum

Kardeşim omzun başlangıçta 117 cm ise ekto olduğunu pek sanmıyorum ektomorflar genelde dar omuzlulardır benimde eskiden 99 cm civarıydı bende ektomorf agırlıklı mezomorf meleziyim.[DOUBLEPOST=1399475156][/DOUBLEPOST]
İlk halimde ektomorf dum suan ekto değilim zaten 67 kg ım basladığımda 50 kg dim hacimsiz cılızdım boyum 1.73

Vücut tipin hiç bir zaman değişmez hacim almış bir ektomorfsun şuan.

Fotoğraf atsammıki ya mezo olsam biraz daha kaslı yada kolay kas yapan biri olurum diye dusunuyorum boy 193 bu arada

Maalesef hayvanca yemeyi abartsam bile zorla alıyorum çocukken zayıftım bu kilo almış halim yazın salona başlıyorum kısmet olursa

Herkes kilo alabilir ama herkes o kiloyu kolay alamaz kimilerine göre zordur kimilerine göre kolaydır karbonhidrat ve proteine daha da ağırlık ver antremanlarını 45 dk gibi biter az olsun ama sağlam ağır gir tavsiyem bu

Salona başlasam tam düzene giricem. Şimdilik elimden gelen 2günde 1 şınav,mekik,çakı,squat tarzı şeyler evde çalışıyorum. Fazla yemeye çalışıyorumda yağlanmaktan korktuğum için abartamıyorum. Sinir bozucu bi göbek çıkıyor hamile göbeği gibi

Salona başlasam tam düzene giricem. Şimdilik elimden gelen 2günde 1 şınav,mekik,çakı,squat tarzı şeyler evde çalışıyorum. Fazla yemeye çalışıyorumda yağlanmaktan korktuğum için abartamıyorum. Sinir bozucu bi göbek çıkıyor hamile göbeği gibi

Büyümek için yağda gerek eyer hızlı büyümek için öyle zamanın varsa kuru kas ala ala büyü ama kuru kas ala ala büyümek zor beslenmene dikkat etmen lazım

Back
Yukarı