• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

8.Ay Büyük gelişim Ay Ay fotolar

Merhaba Arkadaşlar

Ben bu spora 8 ay önce başladım fırast buldukca foto cekınmeye calıstım.
başladıgımdan beri yememe cok dikkat ediyorum özellikle 5. aydan sonra günde 200 gram protein almaya başladım boyum 1.90 başladıgımda 70 kiloydum şuan 82kiloyum fazla yağlanmadan bu kiloya ulaştım Herhangi bi suppelement kullanmadım tamamen doğal beslendm günde 7 öğün yedim başlangıçta kol ölçüm 29 du şuan 37-38 Yorumlarınızı beklıyorum

Eklentiler

• 327533_284317474933683_100000662982362_902663_1145205026_o.jpg
    327533_284317474933683_100000662982362_902663_1145205026_o.jpg
    102,1 KB · Görüntüleme: 2.109
  • 1.ay.jpg
    1.ay.jpg
    75,4 KB · Görüntüleme: 1.788
  • 3.ay.jpg
    3.ay.jpg
    143,7 KB · Görüntüleme: 1.872
  • body forum.jpg
    body forum.jpg
    60,6 KB · Görüntüleme: 1.976
  • Fotoğraf065.jpg
    Fotoğraf065.jpg
    60,6 KB · Görüntüleme: 2.321
Gerçekten çok iyi gelişme olmuş =) küçücük çocuk gitmiş iri yarı çocuk gelmiş yerine ama define olman lazım aynı benim vücud gibi şuan :D

Gelişim güzel. Fakat belin çok kalın geldi bana Vücudun X şekli almış Belde 3-4 CM kalınlık var. Orayıda ihmal etmezsen daha iyi olacağı görüşündeyim . Süplement olarak birşey kullanmadım diyorsun ona göre iyi vücut .

Bence ideal değişim var . Bel kısmında biraz daha yoğunlaşırsan daha iyi olur kanımca...

Üst bölgedeki gelişim güzel normalde 7 ay için az derdim ancak supplement kullanmıyorsan daha iyi beklenemez.Bende belinde fazlalık olduğunu düşünüyorum orayıda incelttin mi üçgene doğru gidersin durmak yok devam :)

şuan kütle yaptığğım için belımı ınceltmeme gerek yok 90 kiloya cıkıym definasyon yapıcam 80 e inicem ozmn ztn ıcelms olcak bulk olmaya calsıorum Boyum 1.90

Son düzenleme:
definasyon yapıcam en fazla 1 aydar verırım un tuz şeker yemicem yağ yemıcem pek karbonhidrat almıcam sade tavuk goğusu ve sebze su tuketımınıde cok dusurucem bu sekılde rahatlıkla verebılırm

su tuketımınıde cok dusurucem bu sekılde rahatlıkla verebılırm

öncelikle güzel gelişim tebrik ederim.Fakat definasyon döneminde su içmeyi neden düşüreceksiniz merak ettim?Benim bildiğim definasyon döneminde su olmazsa olmazlardan .

öncelikle güzel gelişim tebrik ederim.Fakat definasyon döneminde su içmeyi neden düşüreceksiniz merak ettim?Benim bildiğim definasyon döneminde su olmazsa olmazlardan .
Definasyon döneminde kesinlikle su tüketiminin cok cok azaltılması ve yarışmaya giriceksek son 3 gun ıcılmemesı gerekır bunun sebebi derinin altındaki suyun çekilip kasların belirginliğini sağlamaktır definasyonu bilinçsizce yaparsanız olan kaslarınızda erir

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:57 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:53 ----------

vücut gelişimin iyi.tebrikler.:)
tek merak ettiğim nokta ilk resimde arkadaki çocuğun direkle ne yaptığıdır ?
:DDD hiç dikkatimi çekmemişti

süper gelişmişsin arkadaşım tebrik ederim ben de supplement kullanmadan gelişmeyi düşünüyorum.bence bu kilon iyi daha fazla bulk olma bu kiloda normal çalışmana devam et.cardio ağırlıklı çalış yağ yak.l-carnitin kullan.2 ay sonra süper olursun ama daha fazla kilo alma bu kiloda kaslanmaya bak :))çalışmalarında başarılar....:)

Ne alakası var senin suyu kesmenle yarışma hedefin var mı ki??

Ki suyu kesmen gerekecek kadar definede olamazsın doğal yollarla.
Ben doğru definasyon yapılırken olması gerekenı soyluyorumyarışmaya girmiyiceksen son 3 gun tamamen kesmek gerekmıyor ama azaltmak şart yaşım şuan 18 3 sene sonra gençler de şansımı deniyicem +1.80 de

Definasyon döneminde kesinlikle su tüketiminin cok cok azaltılması ve yarışmaya giriceksek son 3 gun ıcılmemesı gerekır bunun sebebi derinin altındaki suyun çekilip kasların belirginliğini sağlamaktır definasyonu bilinçsizce yaparsanız olan kaslarınızda erir

Ama sen musabik degilsin degil mi ? Umarim su tuketimini ''cok cok'' azaltmak gibi bir hata yapmassin.

Gelisim cok guzel, basarilarinin devamini dilerim.

yemeklerden sonra yeşil çay iç.maydanoz saplarını kaynat limonla beraber iç.al sana definasyon.sonra su içmeyeceğim diye bayılma kardeşim:)

Back
Yukarı