• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

8 Aylık Çalışma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan occaner
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ölçüler tartışılcağına üye adına yararlı bilgiler öneriler paylaşsak nasıl olur değerli forum sakinleri?!

8 ay için evet yetersiz bi gelişim. Kas gelişimiyle birlikte yağlanma oranı biraz fazla omuz ve kanat kısımların vucuttan geride. Bence iyi bir beslenme ve kardio programıyla biraz toparlamanı tavsiye ediyorum.

bende kardiyo ile birlikte hafif bir definisyon yapmayı dusunuyordum ama antrenorum henuz erken oldugunu bıraz daha boyle devam etmem gerektıgı soyledı. o yuzden bende bı surelıgıne vazgectım.

kardıo yapmanı onerıyorum o yagları erıt ve mekıge yogunlasman ıyı olur cunku karın kası bır vucudu cok estetık gosterır karın kasların gozukmese bıle derı altında karın bolgenı daha sıkı ve toplu tutar buda daha fıt gosterır gogusler gerı sırtta oyle belkıde bel kalın dıyedır oyle gozukmustur

Back
Yukarı