Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Baklavar oldukda iyi..
karın bölgesi hangi hareketlerde bulundun kardeş ?
mesela kaç mekik kaç set ?
Bazı fotoğrafları sırt kasın gibi yakından koysaydın güzel olurdu ancak ilk halini bilemiyorum ama şuanki halin çok iyi karın kasların iyi gelişmiş.
Tebrik ederim iyi bir çalışma olmuş emeğine sağlık ölçüler hakkında bilgi verebilir misin
Karın programını Özelden yazabilirmisin bana?
Haftada 3 gün karın çalışıyordum.
1 gün ağır egzersizlerle düşük tekrarlarla abdominalleri, diğer gün hafif ve çok tekrarlı egzersizlerle yan karını, diğer gün ise yine hafif ve çok tekrarlı egzersizlerle genelde alt ve üst bölgeyi süperset şeklinde abdominalleri çalışırdım.
Çok tekrarlı çalıştığım günler 8-12 set, 20-40 tekrar arasında
Ağır ve az tekrarlı çalıştıklarım ise 6-10 set 12-20 tekrar arasında çalıştım.
Her karın antrenmanı sonrası 2 set de plank yapardım.
Set sayıları ve egzersiz çeşitlerini genelde o günkü psikolojim olsun, stresim olsun, uykumu alıp almamam olsun bunlar belirlerdi açıkçası sabit bir programım olmadı hiçbirzaman.
Fakat çok tekrarlı çalıştığım gün antrenman öncesi kafein alımı gerçekten çok ciddi performans artışı sağlıyor bende. Enerji içeceklerinden daha çok idmandan 30-45dk önce koyu bir kahve ya da nescafe express tercih ediyorum kafein için.
Anladığım kadarıyla supplement kullanmışsınız. Vücudunuz çok iyi karın ve kol kaslarınız ağırlıkta ve üçgen bir vücuda sahipsiniz ancak supplement işini lütfen 1 ay kullanayım kaslar belirli olsun sonra diyetle formda tutarım diye yapıp hataya düşmeyin sonra pişman olabilirsiniz. Ton balığı yoğurt sizin için yeterli olacak supplement kullanacaksanız da spora ciddi olarak devam etmenizi tavsiye ederim. Bir yıl erken hacim kazanmak için iki ay kullanılan supplement sonrasında başınızı yakacaktır
O konuda kafam çok rahat diyebilirim. Çünkü sadece whey protein kullandım ve onu da devamlı kullanmadım. Hatta hacim kazanma amaçlı çok ağır antrenmanlara girdiğim zamanlar bile kullanmadım. Supplementların değil de doğal besinlerin gücüne inanıyorum ben. bench_O