8 aylık before - after gelişim

Teşekkür ederim arkadasım yukarıda yazdım okursan .
ağırlık çalışmasını merak ediyorum en çok onu ne kadar yaptınız saat vs söylerseniz birde şu 3x12 göğüs falan diyorlar onu günde 1 keremi yapcaz yoksa akşamdamı yapcaz ona bi açıklık getirirsen boşa yormayım kendimi.

ağırlık çalışmasını merak ediyorum en çok onu ne kadar yaptınız saat vs söylerseniz birde şu 3x12 göğüs falan diyorlar onu günde 1 keremi yapcaz yoksa akşamdamı yapcaz ona bi açıklık getirirsen boşa yormayım kendimi.

ben

pazartesi 6 hareket yapıyorum ön&arka kol 4x 10 hepsi
salı omuz 6 hareket 4x10
çarşamba göğüs6 hareket 4x 10 + bacak
perşembe kanat sırt 3/3 4x 10
cuma ön arka kol 4x 10

hareketleri yazamam cunku o senın sevıyene bağlı ben 4 . programdayım

günlük 1.5 saat ağırlık 45 dkda mekik calısıyorum

ben

pazartesi 6 hareket yapıyorum ön&arka kol 4x 10 hepsi
salı omuz 6 hareket 4x10
çarşamba göğüs6 hareket 4x 10 + bacak
perşembe kanat sırt 3/3 4x 10
cuma ön arka kol 4x 10

hareketleri yazamam cunku o senın sevıyene bağlı ben 4 . programdayım

günlük 1.5 saat ağırlık 45 dkda mekik calısıyorum

yardımın için gerçekten çok teşekkür ederim ama bu yazdıklarından 6 hareket nedir onu anlıyamadım birde perşembe kanat sırt 3/3 bunu anlıyamadım bunuda açıklarsan hiç bi soru işareti kalmıyacak kafamda teşekkür ederim saygılar.

Hocam bağcılarda oturuyormuşsun bağcıların neresindesin birde gittiğin spor salonunun adı nedir bende bağcılarda oturuyorumda

kardeşim durumumuz yakın bende 195im kilo şuan 98.120 kilodan düştüm ama sen başlarken tam ideal kilondan mı başladın yoksa hala fazlan varmıydı.Çok iyi değişim yapmışsın tebrik ederim bu arada.

Bağcılar merkez mah/meydan tramvay son durak KUZEY PARS SPOR KLÜBÜ

for you yani iyidir orası bende az ilerde tabya ışıklardaki champion gürsel salonuna gidiyorum bende kuzey parsa gelicektimde maddi durumum yetmediği için gelemedim çok iyi hocaları var ne diyim başarılarının devamını beklerim

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:58 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:53 ----------

Kerim hocanın öğrencisisin adam cidden aldığı paranın hakkını veriyor :D

gerçekten mükemmel bir iş çıkarmıssın tebrik ederim tam bir profosyonel işi:) kardeşim programımı beslenme düzeni mi ve amacımı yazsam benim için değerlendirir misin?

Gerçekten Çok güzel bi gelişim olmuş ya.. Düzenli çalışmayla daha güzel olacak gibi. "carnitine liqiud shot 3000 mg ve hydroxycut" Hocam bunları nereden temin ettiniz acaba.
Bende protein destegi alıyorum ama göbek ve bel kısmında ki yağları yakamıyorum bir türlü :(
temin etmen kullanımın nasıl oldu.Biraz bilgi verir misin. Özelden de olabilir.

Gerçekten Çok güzel bi gelişim olmuş ya.. Düzenli çalışmayla daha güzel olacak gibi. "carnitine liqiud shot 3000 mg ve hydroxycut" Hocam bunları nereden temin ettiniz acaba.
Bende protein destegi alıyorum ama göbek ve bel kısmında ki yağları yakamıyorum bir türlü :(
temin etmen kullanımın nasıl oldu.Biraz bilgi verir misin. Özelden de olabilir.

ben istanbulda oturuyorum bakırkoyde capacity karsısında ******var ordan temin ettim .

çok iyi bi başarı tebrik ediyorum adamsın be adam :)

Kendini baştan yaratıp, günaha girmişsin :P tebrikler
Yağ yakınca sadece vücuttaki değil yüzdeki fazlalıklar da gitmiş ve daha karizmatik biri çıkmış ortaya ;)

tebrık ederım bende suan 10 kılo kadar bı fazlalıga sahıbım ve ıkı haftadır deliler gibi çalışıyorum, senin gelişimini değişimini görmek büyük azim sağladı bana özellikle tekrar vucudumun dırenc gosterdıgı su gunlerde. tekrar tebrık ederım kardesım.

Aga killari nasil yok ettin

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyi güldürdün haa :D :D Adam Evrim teorisini ispatlamış sen kılları nasıl yok ettin diyorsun :D

Back
Yukarı