Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
teşekkür ederim. Bulktan önce kilom 79-80 idi. Şimdi dün tartıldım 102.4 kiloyumTebrik ederim. Bulka girmeden önceki ve son halindeki kiloların nedir acaba?
Teşekkür ederim kardeşim öncelikle geçmiş olsun[emoji18] 8 ay baya yordu beni artık definasyona girmek istiyorum darısı senin başına[emoji18]güzel kilo almışsın kardeşim ben bulktayım ama çok yavaş gidiyorum zorla aldığım 2 kiloyuda geçen hastalandığım için kaybettim![]()
Alırsın inşAllah[emoji4]Elimizden geleni yapalım kardeşim Gerisi Teferruat[emoji18] önemli olan bu bence[emoji18]sağol kardeşimoo senin bayağı olmuş bulka başlayalı benim 4 ay oldu bakalım 85 90 a ulaşabilirsem iyidir şu an 76
Evet yağlanma oldu fakat sıkı diyetle toparlancak inşAllah. Teşekkür ederim definasyondan sonra fotoğraf paylaşcam tekrardanhocam biraz fazla yağlanma olmuş ama çok sorun değil tabi ki ama 1- 2 ay daha fazla definisyona sokabilir seni. başarılar dilerim güzel bir şey kalacaktır ortaya
Teşekkür ederim zaten amacımda çok sıkı sağlam bir diyetDefinasyonu sıkı tuttunmu parça parça ortaya dökülür kaslar sonuçta kış aylarında normal bir durum. Güzel gelişim.
Kardeşim ben bulkta kalori saymadım mümkün olduğunca yedim. Karbonhidratımı azaltıcam bol miktarda protein alıcam klasik diyet ama dediğim gibi sıkı bir diyet olcak inşAllahNasıl bi definasyon yapmayi planliyorsun ? Kaç kalori azalticaksin ? Karbodan mi azalticaksin ?
SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öncelikle yorumun için teşekkür ederim. Eğer kurumakta sıkıntı çekmessrm ve en önemlisi maddi olarak sıkıntı çıkmassa nisandaki atletik fiziğe katılmak istiyorum yani 62 gün sıkı diyet uyguluycam.Süreyi ne kadar tutmayı düşünüyorsun bu arada gelişim çok güzel tebrikler.
SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayır uygulamadımKur uyguladinmi?
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sen bu spordan hiç anlamıyorsun attığım yorumdan belli 20 kg nin demek 10 kg si kas ha vay be80 kilodan 100 kiloya çıkımışsın ve görünüşe göre bunun en az yarısı yağ, ve büyük ihtimal definasyon sonunda 90 kilo olacaksın. Bunun yerine temiz ve düzenli beslenerek, kas olarak 10 kilo almaya çalışsaydın hem bünyeni , hemde mideni yormazdın. Hemde sonrasında bütün yeme alışkanlığını değiştirip kilo vermek ve yağ yakmak için uğraşmazdın.
Tabiki ben yağlı ama iri vücut seviyorum diyorsan o zaman sorun yok. Ama define, kasların ve damarların hatta baklavalarınbelli olduğu bir vücut istiyorsan hacim için bu kadar yağlanman ve sonra bu yağları yakacağım diye uğraşman gereksiz hammallık ve yorgunluk.