8 aylık yağ yakımı 102den 75e spora geri dönüş

Değerli kardeşlerim değerli abilerim bu spora yıllar önce başladım 2 sene çok güzel şekilde yaptım lise yıllarımdı derste tavuk pilav yiyen birisiydim 85 kiloydum güzel kütlem vardı sonra sınav senemde bıraktım üniversiteye geçtim 2 sene orda bıraktım ara ara başladım 1 hafta yapıp bıraktım.iradem falan yok olmuştu yani taa ki bir gün aynada kendimi inceledim ve kendimden tiksindim başladım tartıya çıktığımda şok olmuştum ve artık başlamanın vakti gelmişti 3 sene ara vermenin acısı bana kötü bir yağlı tablo olmuştu :)
Başlangıç kilom ve ölçülerim 102-103 civarıydı
Ölçülerim
Kol 40.5
Omuz 128
Bacak 63
Bel 103
Kalça 108
@@@@@@@@@@@@@
8 aylık yağ yakımı sonrası ölçüler
Kol 38
Omuz 123
Bacak 54
Kalça 92
Bel 82
yaş 22
Boy.184

1D2C028E-FC40-463C-85C1-221FE857A9B7.png
9DC38746-69EE-43A3-A07E-61BC24A7202B.png
CE7FEC47-2EDF-411D-BAE5-8B0F7CFB05A9.png
EDEFAE0D-D208-4715-A48E-58B7F9A724F1.png

14F924DB-49EB-4B23-B248-E976A53640D2.png
B6A0CC53-4E61-4AF1-B001-1E19D96A34F2.png

B291C5C8-5AE1-4A18-A0C6-8D3A09837427.png

Vücudum yağlardan çokça arınsa bile hala yağlı geliyor dalar daha fazla küçülmek istemiyorum 5 6 ay clean bulk yapıp ardından 1 aylık tekrar bibtemizlemeye girmek istiyorum.sormak istediğim en mühim sorum şuan bulka başlarken nasıl bir başlangıç yapmalıyım direkt kalorileri arttırmalı mıyım değerli görüşleriniz Öner’i ve eleştirinizi bekliyorum çok teşekkürler iyi günler

8 ay boyunca kalori sayımı yapmadım detaylı şekilde ama genel oalrak sağlıklı yağlar ve protein ağırlıklı gidip her antrenmandan sonra 25 dakika kardiyo yaptım.özzel bir antrenman sistemide uygulamadım canım ne isterse onu girdim gibi bir şey yaptım.şimdi amacım ise çok sistemli bir şekilde clean bulk yapmak.yağ yakımı süresince supplement kullanmadım şuan bulk için supplement tavsiyesi istiyorum sizlerden kas hafızasını daha hırçınca canlandırıp ivme kazandırmak için :)

Son düzenleme:
8 a
Değerli kardeşlerim değerli abilerim bu spora yıllar önce başladım 2 sene çok güzel şekilde yaptım lise yıllarımdı derste tavuk pilav yiyen birisiydim 85 kiloydum güzel kütlem vardı sonra sınav senemde bıraktım üniversiteye geçtim 2 sene orda bıraktım ara ara başladım 1 hafta yapıp bıraktım.iradem falan yok olmuştu yani taa ki bir gün aynada kendimi inceledim ve kendimden tiksindim başladım tartıya çıktığımda şok olmuştum ve artık başlamanın vakti gelmişti 3 sene ara vermenin acısı bana kötü bir yağlı tablo olmuştu :)
Başlangıç kilom ve ölçülerim 102-103 civarıydı
Ölçülerim
Kol 40.5
Omuz 128
Bacak 63
Bel 103
Kalça 108
@@@@@@@@@@@@@
8 aylık yağ yakımı sonrası ölçüler
Kol 38
Omuz 123
Bacak 54
Kalça 92
Bel 82
yaş 22
Boy.184

Eki Görüntüle 54089Eki Görüntüle 54090 Eki Görüntüle 54091 Eki Görüntüle 54092
Eki Görüntüle 54087 Eki Görüntüle 54086
Eki Görüntüle 54088
Vücudum yağlardan çokça arınsa bile hala yağlı geliyor dalar daha fazla küçülmek istemiyorum 5 6 ay clean bulk yapıp ardından 1 aylık tekrar bibtemizlemeye girmek istiyorum.sormak istediğim en mühim sorum şuan bulka başlarken nasıl bir başlangıç yapmalıyım direkt kalorileri arttırmalı mıyım değerli görüşleriniz Öner’i ve eleştirinizi bekliyorum çok teşekkürler iyi günler

8 ay boyunca kalori sayımı yapmadım detaylı şekilde ama genel oalrak sağlıklı yağlar ve protein ağırlıklı gidip her antrenmandan sonra 25 dakika kardiyo yaptım.özzel bir antrenman sistemide uygulamadım canım ne isterse onu girdim gibi bir şey yaptım.şimdi amacım ise çok sistemli bir şekilde clean bulk yapmak.yağ yakımı süresince supplement kullanmadım şuan bulk için supplement tavsiyesi istiyorum sizlerden kas hafızasını daha hırçınca canlandırıp ivme kazandırmak için :)
8 ayda süper değişim, tebrikler...

İŞTE BU SPORDA ALTYAPININ VE KAS HAFIZASININ OLDUGUNUN EN BÜYÜK KANITISIN KARDEŞİM BENCE HİTT CARDİO YAPARAK VE KALORİ FAZLASI OLUŞTURARAK ÇOK YAGLANMADAN KÜTLE EKLERSEN YAGLI GÖZÜKMEN ASİMİLİ OLUCAKTIR

Usta sen ne yaptın ya hey masallah ne yalan soyleyim dövmen olmasa hayatta inanmazdim bu degisime.doblocu enişteden sporcu bir insana dönüş :) gerçekten müthiş tebrik ederim.

Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim şuanda istediğim şey değerli bilgileriniz ile hocalarımdan antrenman programı tavsiyesi istiyorum gittiğim salonda program üzerine bir şey yok ve bu konuda sıkıntı çekiyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Jinekomasti gördüğüme yemin edebilirdim ki değişimden sonra inanılmaz bir biçimde düzelmiş,tebrikler...

Jinekomasti gördüğüme yemin edebilirdim ki değişimden sonra inanılmaz bir biçimde düzelmiş,tebrikler...
Çok teşekkür ederim evet göğüslerimden bende çok şüphe ediyordum hala yağlı ama vücudumda her yerde hala yağ olduğu için çok daha iyi bir yağ Yalım’ıyla gideceğine ümit ediyorum :)
iyi bir azimle en iyi sonucu alan ve tebrik ettiklerim arasında en üst seviyelerde yer alabilecek kapasitede bir değişim. tebrikler :)
Çok teşekkür ederim gerçekten daha önce spor yapmanın faydası tamamen spora nankör diyoruz ama gerçekten tekrar dönünce çok daha iyi anlıyor insan

Ben de bir Trabzonlu olarak tebrik ederim dostum. Bir zamanlar bu sporu yaptığımı düşünüyorum fakat bırakış o bırakış, bir türlü dönemedim. 75'den 102'ye çıktım ve halen 102 yağlı vücudumu koruyorum. Artık şu durumdan kurtulmam gerekiyor. Eski halinizin birebir aynısıyım.

antreman programın ne şekildeydi bunuda eklermisin kardeşim
antrenman sistemi olarak gerçekten canım ne isterse girdim yani haftada 1 kez çalıştırdım her bölgeyi o hafta ne istersem mesela örnek vermek gerekirse
göğüs-triceps girdim bi hafta bir hafta göğüs biceps girdim hareketleri ise tamamen o anki hislerime göre girdim
bench press yaptım ilk harekette ardına dedim üst göğüs dumbell press gireyim sonra bi fly açayim sonra işte bi butterfly yapayim gibi gibi o yüzden hiç sabit bir şey uygulamadım temel hareketler hep oldu ama mesela göğüste bench press bicepste barbell curl gibi

Hocam gercekten cok cok guzel bir degisim super bi azim ve basari tebrik ederim gercekten. Ozellikle bel bolgesi muthis degismis. Benimde gobek deliginden olctugumde 103 cm cikiyor. Salonda calisma sansim yok suan icin. Evde yediklerime dikkat ediyorum ve 20 dk ip atliyorum hergun arkasindan sinav cekiyorum ve karin hareketleri yapiyorum. Bu sekilde yag oranini 25ten 15e cekmem mumkunmu sizce veya bel bolgesinde sizinki gibi bi degisim olurmu. Tesekkurler.

Hocam gercekten cok cok guzel bir degisim super bi azim ve basari tebrik ederim gercekten. Ozellikle bel bolgesi muthis degismis. Benimde gobek deliginden olctugumde 103 cm cikiyor. Salonda calisma sansim yok suan icin. Evde yediklerime dikkat ediyorum ve 20 dk ip atliyorum hergun arkasindan sinav cekiyorum ve karin hareketleri yapiyorum. Bu sekilde yag oranini 25ten 15e cekmem mumkunmu sizce veya bel bolgesinde sizinki gibi bi degisim olurmu. Tesekkurler.
hocam gerçekten evde de mümkün hele yağ yakımı çok daha mümkün kalori hesabını yaptıktan sonra gün gün vereceğin kiloyu ortaya dökebilirsin karantina günlerinde hele çok daha rahat olabilir bu için rahat olsun
genetiğiniz çok iyi galiba 75 kg da 38 kol çok iyi
evet gerçekten kollarım her zaman güç ve kas yönünden 1-0 ileri oldular spor yapmadan öncede güçlülerdi ve irilerdi spor yaptıkça çok iyi ilerleme katedebildim teşekkür ederim
Helal Olsun Tebrikler
çok teşekkür ederim

Back
Yukarı