• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

86dan 65'e Cardio+Diyet+ Fitness

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg

Boy= 180
Şimdiki kilo= 65
Önceki kilo 86
Bel 77-78

Yorumlarınızı merak ediyorum:)

Diyet+cardio(haftada 3 gün ort. 40 dk koşu 1gün yüzme)
Şimdi ise uzun koşuları bıraktım interval cardiyo ile devam ediyorum.
Mart ayında tekrar spor salonuna gitmeyi planlıyorum bu fotolar 1-1,5 aylık yenilerini eklemeye çalışıcam.

Amacım düşük yağ oranı ile atletik bir yapı ortaya koymak yaz sonuna kadar 68 kiloya cıkmayı planlıyorum yağsız kas kütlesi olarak yaklaşık 8 ayda. bench_O

Öncelikle tebrik ederim büyük bir değişim geçirmişsiniz :)
Ben de sizin kilonuzdayım 86 şimdi 69.5 a düştüm 65'e düşmeyi planlıyorum inş :)
Bu kadar kiloyu kaç ayda verdiniz acaba?
Yağ yakıcı kullandın mı hiç?

Son düzenleme:
gerçekten tebrikler
ne kadar zamanda bu hale geldigini ve özellikle göbek bölgesini nasıl erittigini söyler misin ?
beslenmenle ilgili bilgi verirsen sevinirim

Öncelikle tebrik ederim büyük bir değişim geçirmişsiniz :)
Ben de sizin kilonuzdayım 86 şimdi 69.5 a düştüm 65'e düşmeyi planlıyorum inş :)
Bu kadar kiloyu kaç ayda verdiniz acaba?
Yağ yakıcı kullandın mı hiç?

2011 mayısın ortasında başladım eylülde sonlandırdım.
Spor hocamın tavsiyesi ile multipower L-karnitin kullandım antreman ve koşulardan önce 1bazen 1.5 gram günde 1 kutu kullandım 72den 68'e düşmemde cok faydası .68 kiloyu 2 ay kadar korudum.Fakat 68de artık yağ yakmak dahada zor oldu bu seferde interval cardiyo (20 -22 dk ciddi anlamda hızlı bir tempoda koştum) ve 15 dk süren tüm vücut anrremanları yaptım evde

Örnek:*Önce merkez bölgesi çalısması
Squat
Şınav
Dumbell row (çanta)
BUNU ÖRNEK OLARAK YAZDIM.
bu hareketleri dinlenmeden arka arkaya yaptım hem kas kütlemi çalıştırdım hemde yağ yakımını gerçekleştirdim.
Umarım yardımcı olabildim.:)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:30 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:50 ----------

gerçekten tebrikler
ne kadar zamanda bu hale geldigini ve özellikle göbek bölgesini nasıl erittigini söyler misin ?
beslenmenle ilgili bilgi verirsen sevinirim
hayatımdan şekeri çıkardım rafine ürünleri kestim (beyaz ekmek makarna beyaz pirinç yufka vb)
onun yerine tam buğday çavdar kepekli makarna ve bulgur tükettiyorum
Göbek bölgesi için yağsız yoğurt ve süt tüketiyorum yağı tamamen kestim sadece zeytinyağı,kuruyemiş ve balıktan yağ ihtiyacımı karsılıyorum
Örnek menüm(miktarı yaş kilo ve hedefe göre ayarlayın)
Kahvaltı:yağsız süt-yulaf-taze meye ve yumurta beyazı
Ara:yoğurt kraker
Öğlen:yarım tabak makarna sebze et yoğurt
Ara: 1 porsyon meyve süt
Aksam:salata yoğurt sebze et çorbada olabilir
Gece:lor peyniri ve meyve

metabolizma hızı için ise :)
Acı biber
4 fincan yesil cay
2fincan kahve
ve 3 litre su belkide en önemlisi
VE GÜNE erken baslamak.

öncelikle azmin için tebrik ederim karın bölgesi ve kollar gayet güzel fakat göğüs hacimsiz ve hafif sarkık gözüküyor oda o kadar kilo verdiğin için normaldir benim önerim göğüse önem vermen

aynı yoldan geçmişiz sizide tebrık ederım gerçekten zor bır iş fazla kılolardan kurtulup bırde kas koymak üstüne resmen ınsan 360 derece degısıyor yenı bır ınsan oluyor

öncelikle azmin için tebrik ederim karın bölgesi ve kollar gayet güzel fakat göğüs hacimsiz ve hafif sarkık gözüküyor oda o kadar kilo verdiğin için normaldir benim önerim göğüse önem vermen
Yorum için teşekkür ederim evet göğüs konusunda haklısınız özellikle üst göğüs kısmı bos ama zamanla :)
Azmine hayran kaldım.Tebrikler.Kaç ayda böyle oldun *

Mayıs ayında diyete basladım ve haziranda koşu-şınav-mekik gibi hareketlerle çalıştım ağustosta spora basladım ve bu fotoğraf 15 ekimde çekildi.

tebrikler bende 93 kg den 70 e düştüm ama azda olsa göbek var 3 gündür bodye başladım inşallah bende düz bir karın hedefliyorum karın için yaptığın şeyler nelerdi ?:)

fazla kilolardan sarkmalar olmadna kurtulmuşsunuz gerçekten taktir edeilmesi gerekir..kii zaten takitiri almışsınız birçok arkadaştan ;)

Benim haddim olmayarak tek tavsiyem ...

bu noktadan sonra azda osla hacime yönelik ağırlık idmanlarına başlamanız ,eğer ben kesinlikle 1 kg bile almak istemiyorum derseniz o zaman az ağırlık çok tekrar şeklinde idmanalrınıza başlayın ,daha fit bir vücut elde edeceksiniz eminim...

Kolay gelsin ...

Çok güzel başarı tebrikler ;)

Şimdi artık o vücuda kas kütlesi inşa etmek vaktidir :)

Kolay gelsin :)

fazla kilolardan sarkmalar olmadna kurtulmuşsunuz gerçekten taktir edeilmesi gerekir..kii zaten takitiri almışsınız birçok arkadaştan ;)

Benim haddim olmayarak tek tavsiyem ...

bu noktadan sonra azda osla hacime yönelik ağırlık idmanlarına başlamanız ,eğer ben kesinlikle 1 kg bile almak istemiyorum derseniz o zaman az ağırlık çok tekrar şeklinde idmanalrınıza başlayın ,daha fit bir vücut elde edeceksiniz eminim...

Kolay gelsin ...
Tavsiye konusunda haklısınız , su an malesef spor salonuna gitmiyorum mart ayında okuldan rapor alıp ygs'ye hazırlancam mart gibi baslıycam spora. 8 -10 tekrarlı bir antreman sistemi uygulamayı planlıyorum bulk olayına karsıyım bu benim düşüncem amacım yağsız bir vücut six pack ve adonis ikilisi :)Marta kadar bos durmuyorum tabiki evde dumbell ile devam.
Bu arada fit vücut sevenler topluluğunda görüşlerimi paylaşıcam konuyu dağıtmak istemiyorum burda thums:

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:38 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:27 ----------

tebrikler bende 93 kg den 70 e düştüm ama azda olsa göbek var 3 gündür bodye başladım inşallah bende düz bir karın hedefliyorum karın için yaptığın şeyler nelerdi ?:)

Aslında bölgesel yağ yakımı diye bir olay yok sadece yağ yakımını hedefledim ve zayıflarken bir yandanda karın egzersizlerini ihmal etmedim karın-oblik ve bel kısmımı çalıştırdım ve sarkma sorunumda olmadı.Karın için bir tavsiyem daha olucak
Tuzu kes günde 3 litre su içmeye çalış
Yeşil çay diğer karışımlı otlu çaylar gibi yan etkisi yok güvenle tüket (Ödem attırıyor)
Sebze(çoğu sebzenin vücuttan ödem atma gibi özelliği vardır)
Süt ürünleri,özellikle yoğurt yağ yakımını destekler ve inatçı yağların yakımını kolaylaştırır, evet karın bölgesinden söz ediyorum.Kısacası kalsiyum yağ yakımını destekler.
thums:

Şimdi herkes tebrik ediyor da, ben olaya biraz daha farklı bir açıdan bakmak istiyorum. Eğer ki kas kitlenizden minumum oranda kaybedip, sadece yağ yakmış olsaydınız bu büyük başarı olurdu, ancak görünen o ki büyük ölçüde kasta kaybetmişsiniz. 180 cm boyundaki bir kişi için 65 kg çok ama çok az. Keşke daha efektif bir diet uygulayabilseydiniz, çünkü kas dietle kolay kaybedilir ancak spor ile zor kazanılır.

Şimdi herkes tebrik ediyor da, ben olaya biraz daha farklı bir açıdan bakmak istiyorum. Eğer ki kas kitlenizden minumum oranda kaybedip, sadece yağ yakmış olsaydınız bu büyük başarı olurdu, ancak görünen o ki büyük ölçüde kasta kaybetmişsiniz. 180 cm boyundaki bir kişi için 65 kg çok ama çok az. Keşke daha efektif bir diet uygulayabilseydiniz, çünkü kas dietle kolay kaybedilir ancak spor ile zor kazanılır.

Olumlu olumsuz, yorum için teşekkürler.
Diyette kas kaybetmedim diyen yalan söyler ben ciddi anlamda kas kaybı yaşamadığmı anlatmak istedim ve bununda en büyük kanıtı mevcut kilomu diyeti bıraktıktan sonra rahat bir şekilde korumam(bu fotoğraflar eylülde çekildi ve halen aynı kilomdayım)Günlük 2600-2800 kcal alıyorum sporsuz 180 boy 65 kilo az görünebilir ama bu kiloda olmayı ben sectim ve aşırı kas kaybettiğmi nerden çıkardınız anlamadım doğrusu şu an oldukça sağlıklıyım raporlarım öyle söylüyo en azından. Su an sadece zamana ihtiyacım var hacim için thums: bench_O

Azminiz için tebrik ediyorum,büyük bir iş başarmışssınız bende geçen yıl sporsuz 94den 78e düştüğüm için sıkı bir vücudum olmadı ama şuan 3 aydır spor yapıyorum(salonda) 2 ay fitness+body 1 ayda sadece fitness(ilkay) şeklinde başladığımda 73düm şuan 76,5 (boy 174) hoca kastan kazanmışsındır diyor ama yağ oranımdada bir değişim yok yağ yakamıyorum neden yakamıyorum anlamadım mevcut programım:

Haftada 3-4 gün body antremanı ,antremandan önce 20 dk HIIT kardiyo 10 dk bisiklet+twist
Beslenme:
Sabah 7.30 kalkış 4 yumurta çok az yağlı omlet,1 dilim peynir,3 dilim kepek ekmeği,şekersz çay
Öğlen 12.30: et veya sebze yemeği (1 tabak),1 kase yoğurt,2 dilim kepek ekmeği
Ara: 2 meyve
Akşam 19.00: öğle yemeğinin aynısı
21.00: yarım yağlı 1 b süt

gögüs 110-114
biceps 29-32
bel:94-95
omuz: (ölçü kağıdım yanımda değil rakamı hatırlayamadım ama 3 cmde omuz gelişmiş)

nerede yalnış yapıyorum anlamadım ..

Back
Yukarı