Artık bi fotoğraf koy ya meraktan ölüyorum
Dostum artık fotoğraf eklesen...5 ay 1 haftadır diyettesinForum rekoru sanırım sende
![]()
Artık bi fotoğraf koy ya meraktan ölüyorum
aynen hocam o değilde fotoğraf ekliyeceğim diye geçirdiğin süre antremanlarda geçirdiğin süreden daha çoktur![]()
Vucüdümun nasıl olduğunu koyarsam bu başlığa bir daha insanlar girmekten korkarVücudun nasıldı bari onu koyKonuda fotoğraf yok galiba hiç.
Çok başarılı ve azimli gördüm seni acaba kardiyo programını buraya yazarsan sevinirimBu ara başarıların devamını dilerim
6 aydır yağ yakıyorsun , hangi göbek olsa o six packî bırak, kuru eight pack çıkarmıştı.
bukadar supplement ve yağ yakıcılara rağmen hala olmuyorsa hiç uğraşma derim.
yada bi yerlerde sorun var. tekrar gözden geçir.
yag yakimi 1 ayda olucak bir is dgl saglikli kilo vermek icin uzun vadeye yaymak lazim ben arkadasn azmini tebrik ediyorum
6 aydır yağ yakıyorsun , hangi göbek olsa o six packî bırak, kuru eight pack çıkarmıştı.
yav he he.
6 aydır binbir çeşit supp kullanmışsın ve yorumlardan belli ediyorsun bunlara bel bağladığını. CLA kullandım karnım çok sertleşti, oxyelite kullandım çok kuvvetliyim yea modundasın.
Sen uğraşma bunlarla, git liposuction yaptır. Harcadığın supplement masraflarıyla aynı ücrete denk gelir karaciğeride yormazsın.![]()
yav he he.
6 aydır binbir çeşit supp kullanmışsın ve yorumlardan belli ediyorsun bunlara bel bağladığını. CLA kullandım karnım çok sertleşti, oxyelite kullandım çok kuvvetliyim yea modundasın.
Sen uğraşma bunlarla, git liposuction yaptır. Harcadığın supplement masraflarıyla aynı ücrete denk gelir karaciğeride yormazsın.![]()
Caner23 arkadaşımız realist bir yorum yapmış neden üstüne gittiniz anlamıyorum.
haksız oldugu bir nokta bulamıyorum.
aralık ayında basladıgım bu sporda hic bir madde kullanmadan bir ton yag yaktım ve vucudum yagsız bir durumda şu an.
2 aydır hacme gectigimi söyleyebilirim.
konu sahibi arkadaş bende görmüştüm üye oldugumda.
eger bu kadar ay calışıp artı takviyelerde alıp başarıya ulaşamamışsan demekki bazı şeyler ters.
bunu kabul etmek zorunda..
81 kilodan 68 kiloya,36 beden pantalondan 30 beden pantalona düşen biri olarak bunu söylüyorum.resimlerim site icerisinde mevcut..
olumsuz görüşleri yıkıcı olarak adlandırmak kendinizi kandırmaktır.
saglıklı günler dilerim