• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

9 aylık zayıflama(30 kilo verildi 1,5 aylık body çalışması.

öncelikle gercekten tebrikler. Hayatın önüne gecmek budur işte. inşallah her zaman istediklerini gercekleştirecek gücü bulursun içinde. Ama 9 ay boyunca aynı çabayı gösterip başaramayadabilirdin ama o zaman da 10 - 11 - 12 diye giderdi bunu anladım yazılarından. kararlılığına ve azmine hayran kaldım.

ugurguven senin eski durumdaki ve spor yapan arkadaşıma gösterdim bu başlığı.yarın sabah kalkıp spora gitcekmiş :) çok sağol.ayrıca helal olsun

cok basarili bir is cikarmissin. o kadar yagi atip mumkun oldugunca kas insa etmek kolay is degildir. basarilarinin devami diler nacizane tebrik ederim.

ugurguven mukemmel bir is cıkmıs ortaya , ben 2. hedefinede ulasabılecegıne ınanıyorum ,
yılmamıs calısmıssın , demekkı azım olunca hersey olabılıyor .
walla bu baslıgı takıp edıcem gelısmelerı gormek ıcın .

saygılarımla

azmin gücü, insan isteyince neler oluyor! o koca göbekli halin yerini nasıl bir karın almış, tebrik ederim! özellikle karın kasların güzel görünüyor! başarılar...

Bende okudum bütün yazıları ve gerçekten harika bir şekilde başarılı olmuşsunuz. 22 yaşından sonra kilo almaya başladım bende ve o kilolu haliniz kadar olmasada su an uzerimde biraz yağ var. Ortalama yüzde 20 civarlarında ve yaklaşık 10 kg kadar oldugunu dusunuyorum. Su an 24 yasındayım ama eminim başarılı olucam.

Bende hırs ve azimle çalışıyorum. Sanırım bunu başarmanızda, iyi bir ekip ve iyi bir salona ihtiyac duydunuz.

Bu fotoları görünce bende hırslandım. Başarıların devamını diliyorum size.

Son düzenleme:
Sevgili Uğur, muhteşem bir iş başarmışsın. Yıllar içerisinde çeşitli sebeplerden ötürü spordan kopmam beni de oldukça geri götürdü ve yağlı, göbekli bir vücutla başbaşa bıraktı. Şimdi bu değişimi görmek, bu kararlılığını, bu azmini görmek inan ki bana müthiş bir moral ve motivasyon kaynağı oldu. En kısa zamanda spora dönmek için can atıyorum ve bu senin sayende.

uğur tebrikler gerçekten çok bilinçli yapmışsın herşeyi bende aynen yapıyorum bu programı ilk başladığım da 105 kiloydum boyum 1.80 şuan 95 kiloyum 2 ay oldu ve devam ediyo kilo vermem senin önerilerin olursa ban sevinirim arkadaşım başarılar...

Mrb arkadaşlar.

Valla helal olsun kardeşim.. Nereden nereye gelmişsin.. Bunu yapamayanlar gerçektende çok fazla.. Bende bunlardan biriydim artık yavaş yavaş başlıyorum Ayrıca senin boyun pek de uzun değilmiş 9 ay önceki halinle... Bendede senin gibi bir problem var boyum 175 cm civarı, bu abur cuburdur falan o tarz şeyleri tam kestim, bir salon a da yazılıcam umarım sonum senin gibi olr xD

Tebrikler tekrar ;)

söylenecek söz valla işte mükemmel değişim dşye buna denir dönem dönem yapılmış bir biografi aslında kilo problemi olan arkadaşların bu tarz olayları örnek almaları gerekir kısa dönemli değil uzun vadeli olarak zayıflamak en idealidir birde üzerine bb yapınca herşey ortaya kabak gibi çıkıyo zaten :)

Back
Yukarı