Arkadaşlar size son beslenme programımı ve antreman programımı yazıyorum inceliyip fikir verirseniz sevinirim.
Boy=1.70 kilo=66
Beslenme
Hergün yenen protein kaynaklarım=Yumurta beyazı,Ton balığı,Tavuk Göğsü,Protein tozu,Kaşar.
Hergün yenen karbonhidrat kaynaklarım=kepekli makarna,yulaf ezmesi,kepekli sandviç.
Haftada 1 kere kırmızı et tüketiyorum.
----------------------------------------------------------------------------------------
sabah=Aç karnına 2 bardak su,1 bardak sıkma portakal suyu.
----------------------------------------------------------------------------------------
kahvaltı=100 gram yulaf ezmesi+çok az light yoğurt , 4 yumurta beyazı 1 tam yumurta , 1 dilim tam buğday ekmeği , 50 gram light kaşar.
karbonhidrat=76 protein=35 kalori=684
kuşluk=1 kepekli , light kaşarlı sandviç.(Okuldayım kepekli sandviçten başka şansım yok gibi.)
karbonhidrat=28 protein=15 kalori=250
-----------------------------------------------------------------------------------------
öğlen=2 adet ton balıklı kepekli sandviç(sandviçlerin arasına 142 gramlık zeytin yağlı ton balğını yarı yarıya koyuyorum) .(Okuldayım kepekli sandviçten başka şansım yok gibi.)
karbonhidrat=56 protein=33 kalori=680
------------------------------------------------------------------------------------------
Anteremandan 2 saat önce=150 gram makarna , 100 gram tavuk göğsü.(evdeyim makarnaya döndüm)
karbonhidrat=110 protein=31 kalori=645
-------------------------------------------------------------------------------------------
antremandan hemen sonra=Sıkma üzüm suyu.20 dakika sonra universal animal max protein tozu.
protein=30 kalori=140
--------------------------------------------------------------------------------------------
akşam=100 gram makarna,brokoli,50 gram tavuk göğsü.
karbonhidrat=75 protein=15 kalori=495
protein=160 karbonhdrat=345 kalori=2900-3000
Günde aldığım vitaminler=Solgar omega 3 , solgar magnesium+çinko+calcium.
Antreman programı
1.gün=Göğüs-biceps
Benc press 3*8
butterfly 3*8
chest press 3*8
yatarak yana açış 3*8
Dumbel curl 3*8
barbel curl 3*8
squat bench 3*8
2.gün=Sırt kanat,Trceps
Enseye çekiş(3*8)
Göğüse çekiş(3*8)
karına çekiş(3*8)
Tek dumbel roling(testere) (3*8)
Clip chest(3*8)
Dumbel alına(3*8)
Barbel alına(3*8)
Tek dumbel fransız(3*8)
3.gün omuz-bacak
multipres enseye 3*8
multipres göğüse 3*8
shouldre pres orta,arka 3*8
Yana açış(3*8)
Dumbel sharack(maximum)
4.gün off sonra tekrar 1.güne dönüyor.
Programım beslenmem hakkında yardım öneri ve ekbilgi bekliyorum.Günlük çok fazlamı kalori alıyorum 3000 ? amacım çok çabuk gelişmek değil.Çok yavaş ama minumu yağlanarak ve maximumum sağlamlaşarak bunları nasıl yapabilirim Teşekkürler.