Ağırlık gelişimleri (20 ay)

BulkHulk

Üye
öncelikle kendi gelişimimi söyliyim sonra ağırlıklara geçerim :)
15 yaşında başladım 120 kg ydim yağ oranı %48 di yanlış yönlendirilmeler sonucu (bilirsiniz o hocaları biraz para kırmak için cahillikten yararlanırlar) başladım body ye yağı düşürmeden, şuan yaşım 17 108 kgyim yağ %17 boy 1.82
ilk son şeklinde ağırlıkları yazıyım (:
bench 30 kg--110 kg
deadlift 40 kg--190 kg
squat 40 kg--160 kg
calf raises (başta hiç yapmıyodum)--230 kg şaun
shoulder press dumbell 10kg-10kg --- 48kg-48kg
bar row (boş barla yapıyodum=20kg)--100 kg
bu kadar zamanlık gelişimim bu,belki 20 ay sonra bunlara bakıp gülücem,bakalım (:[DOUBLEPOST=1419463163][/DOUBLEPOST]Burda dursunda gelişimime bakıyım diye yazdım tekrar ları eklemeyi unutmuşum
bench 110kg-1 rep 105 kg-6 reps
squat 4 reps
deadlift 1 rep
calf raises 9 reps
dumbell shoulder 5 reps
bar row 8 reps

Agirliklar cok cok iyi fakat sanki dengesizlik var gibi geldi agirliklar arasinda,bencde 110 kg yaparken shoulder press 48+48 Hemde dumbell ile,ne omuz varmis dicek nitelikte.basarilar.

ya benim barla sorunum vardı onun için bench barda yapamıyodum,bizim salonda max 50 kg dumbell var onlarla çalışıyodum.Sonra eldivenle bara geçtim,tabi şimdiye kadar en fazla 100kg yaptığım için 1 ayda 110 a çıkarabildim,düzelir zamanla ya sıkıntı olcağını düşünmüyorum[DOUBLEPOST=1419533647][/DOUBLEPOST]sorun derken ellerim çok küçük ve çok terliyo,barı tutup üstüme aldığımda ellerim istem dışı açılıyo git gide,ölüm tehlikesi falan oluyodu (: eldiven kaymasını önledi şimdi barı geliştiriyorum

bugün shoulder presste her bir dambılı 23 kilo yaptım, 8 tekrar çıktı, 9uncu kafama düşecekti. dambılı yerden alıp kafaya dikmek zaten mesele. bir de indir kaldır indir kaldır.... sonra tekrar yere indir, tekrar al...

teşekkürler öncelikle (: , şey yapbilrsin yaver 1 dumbellı kendin alıcaksın 2 elle kaldırdıktan sonra öbür boşta kalan eline arkadaşın koyucak dumbell ı ,öyle olduktan sonra yardımsız güzel ağırlıklar çıkarabilirsin

işte problem orda başlıyor, evde çalışıyorum arkadaş yok :) shoulder press yaparken resmen dambıl curl deadlift squat hapsini aynı anda yapmış oluyorum :)

Problem bencdeki 110 kg degil o gayet normal,problem benc le kiyasladigimdaki dumbell ile yapilan omuz press,inan bana bu agirlikla omuz pres yapan 100 kusur bin kisilik forumda sayili ilk 100 kisiden birisin.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

O kadar şeye inandın 48 dumbell mı fazla geldi (:[DOUBLEPOST=1419541291][/DOUBLEPOST]omuz 6 gün sonra isteyen çoksa çektiririm video (:

teşekkürler çekicek kişiyi ayarladım 5 gün sonra atarım (:
sizde yapabilirsiniz büyük ağırlık değil aslında,tek yapmanız gereken 1 ini kendiniz alcaksınız birini arkadaşınız vericek sonra arkanızda durucak,basamicak gibi olursanız yardım edicek

ya bu kadar kişiyi 5 gün bekletme. al 48 kglık 2 dambılı, 1 defa indir kaldır. programı aksatmaz. ben kaldıracağına inanıyorum da, maksat 5 gün başının etini yemesinler.

Back
Yukarı