Ağırlık gelişimleri (20 ay)

Pazartesi icin kameramanida ayarladim, bi sikinti olmazsa aksam sularinda youtube a upload edip atarim buraya (: guclu kalin

Saat 2.30-3 gibi video çekimi var 48-48 den sonra yeni rekor 50-50 denicem şans dileyin (:

48 - 48 dediğin Kg. cinsinden dimi ? Lbs. yapıp kelime oyunu yapmıyorsundur umarım. Hayır yani bu rakamlar oldukça yüksek rakamlar. Dikkatli ol sakatlanma.

Yanlis anlama ama inanmiyorum ben. kg cinsinden degildir arkadasin dedigi gibi yani gercekten omuzda cok zor bu dedigin kilolar zaten hassas omuzlar bekliyoruz videoyu yapip atarsanda gercekten kaldiriyosanda helal olsun tebrik edip izlemek duser bize

teşekkürler yorumlar için (: kg cinsinden,bizim spor salonunda 2 kg den başlıyo 50 ye kadar 2 şer 2şer artıyo,48 leri videoda temiz yapabilirsem (4-5 tekrar) 50 yi denicem,buda bizim için yeni bi rekor olcak (: herkese iyi günler öğünüm geliyo benim[DOUBLEPOST=1420453160][/DOUBLEPOST]
Steroid falanmi kullaniyosun.cok geldi 48 o harekete.gozumun onunde bile canlandiramadim
hayır kullanmıyorum ama sorduğun için teşekkürler (: şuan tek kullandığım şey nox

48+48 baska bir hareket icin olsa oke!der gecerim ama omuz press den asagidaki resimden bahsediyoruz,bugün ögleden sonra antremanim var benimde 48 kg in resmini cekip koyucam buraya,yapicak bisiy yok ben yapamam sadece resmini cekebilirim:)

Eklentiler

• omuz pres.jpg
    omuz pres.jpg
    9,1 KB · Görüntüleme: 459
Video hazir,ilk isinma seti 30-30 2. 48-48
Arkadasim 48 i veremedigi icin cok guc kaybettim yoksa 6-7 tekrar yapiyodum,bunla idare edin haftaya 50-50 4-5 tekrar temiz video atarim
[DOUBLEPOST=1420481698][/DOUBLEPOST]Sonda kotu kaymis ya bende yeni izledim,cok guc kaybettim basta kotu oldu

vay be yaptı ya la :) helal kardeşim. Hayret ettim doğrusu. Yapacağına dair en ufak bir inancım yoktu. Tebrik ederim.

Video hazir,ilk isinma seti 30-30 2. 48-48
Arkadasim 48 i veremedigi icin cok guc kaybettim yoksa 6-7 tekrar yapiyodum,bunla idare edin haftaya 50-50 4-5 tekrar temiz video atarim
Malesef aksini demek isterdim ama 48kg× 0 reps.Tüm tekrarlarda eklemlerden ciddi yardım alıyorsun.Sadece ağırlığı alırken ve son replerde o yardımı alman gerekir...

Back
Yukarı