Ağırlık gelişimleri (20 ay)

Usta omuz gunu yaparim tek tekrar yetmez 6,7 tekrar yapiyim rahatladin herkes (:

Herkesin değindiği noktaya değinicem bu bildiğimiz omuz press hareketi değilmi dambıllar kafa hizasına kaldırılır kollar 90 derece olur böyle başın üstüne itilir aşağı inilir :) Hayatta herşey mümkündür ama şaşırdım gerçekten 50 kilo diyelim biz şuna bizim salonda 48 yok çünkü. Videoyu bekliyorum pek inanasım gelmedi. Özellikle bir terslik var dediğim nokta hangi arkadaş dambılı senin kafa hizana kaldırdı tut dedide sen gönül rahatlığıyla tuttun?

Abi bu yılların verdiği güç,ilk ant. da 48 kg almadım ki,haftalar geçtikçe ağırlığı arttırıyosun.Tekini ben aldıktan sonra arkadaşta iki eliyle kafama getirip ben tutunca bırakıyo,neyse anlatarak olmaz video çekelim anlarsın o zaman nasıl olduğunu,çok açıklıyamıyorum yazarak[DOUBLEPOST=1419626948][/DOUBLEPOST]Bu arada bench 115 kg 1 rep,record upgraded

ya gaza gelmem,bu işi hakkıyla yapan biri egolarını yenmiş olmalı,onun için öbür omuz gününe kadar bekleticem (:

dambılla değil ama, barla yarın 48 kilo omuz press yapacam arkadaşlar. geçen hafta 46 kilo yaptım, bu hafta 48 deneyeceğim.
dambılla neden mümkün olmasın ? altı üstü 2 kat ağırlık olacak ?

buda mı gol değil.

sadri-alisik-bu-da-mi-gol-degil.jpg

pazartesi geliyo ozaman :D bu hafta fazla dağıtım yılbaşı dolayısıyla temiz bi başlangıçla geliyo video,bahsetmiştim açık lise olduğumu yarın sınavları var onun için pazartesi

teşekkürler (: kolay ya bugün 8 sınava girdimde,yarına ingilizceler kaldı,tekrar teşekkürler

Back
Yukarı