Adonis kasi???

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan josh07
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mekık çekergen ileri dogru degılde sağ sol mekık cekersen adonısede vurur. ve yağ oranın %5 %7 arası olursa belırgınlenıs sonrası senın calısmana baglı sen 1 2 sene calımıssın yagan fazlaysa gozukmez

Adonis olarak bilinen bölgeyi en çok çalıştıran hareket leg raisedir. Adonis için 30leg raise ve 1:20dk ayakları havada tutma yapıyorum 3set gayet belirginler.

adonis tanrısında bulunduğundan dolayı yunan mitolojisinden geçmiştir....

Bildiğim kadarıyla küçük bir kas grubu olan adonisler (tabi ki herkesin vücut tipine, yağ oranına göre değişir de) ne kadarlık bir çalışma süresi sonunda belirginleşir?

Bildiğim kadarıyla küçük bir kas grubu olan adonisler (tabi ki herkesin vücut tipine, yağ oranına göre değişir de) ne kadarlık bir çalışma süresi sonunda belirginleşir?

bu yapınla ilgili birşey kimisi az calıssada hemen çıkartabiliyor kimisi cok calısmasına ragmen cıkartamıor bir arkadasım kücükken yapılan sporun etkisi olduğunu soylemişti kücük yaşlarda futbol basketbol yada başka bir spor dalı ile ilgiliyseniz cıkartması daha kolay oluyo demişti

peki mekik sehpasında mekik çekereken sağ veya sola doğru kalkarak çekmek karın kaslarının simetriğini bozar mı? yani farkında olmadan sonuçta sağaveya sola fazla kalkarak çekmen simetriği bozar mı?

bu konuya bir ekleme yapmak istiyorum, biraz eski bir konu ama bunu yazmakta fayda gördüm.

halk arasında adonis diye geçen kas grubunun genetik olduğu doğrudur.
ancak bu demek değildir ki birinde var birinde yok, bu tamamen konumla alakalı, bazı insanlarda daha aşağıda olur ve genelde boxer'ınızın içerisinde kalır.

daha yukarıda olanlar "bence" şanslı, çünkü gayet güzel bir görüntüsü var.

dsc0045jc.jpg

budan benim adonis kasım

Son düzenleme:
ya bende aslında o çizgiler var bellide oluyor fakat karın kasım hiç belli olmuyor çünkü biraz yağ ve göbek var body kursuna gidiyorum daha 1 hafta oldu ben şimdi göbekten kurtulp kasları çıkarsam bu adonislere ne olur ?

Back
Yukarı