Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
yorumları okuyarak 13 yasındakı bır cocugun bu kdar duzgun biri biçimde kendını anlatabılcegını dusunmuyorum fotograflar ona aıttır eyvallah ama yorumlayan baskası oldugunu tahmın edıyorum . cocugun lınkınden yorum atan kısıye seslenıyorum gotur cocugu jımnastıge yuzmeye atletızıme en ıyı alt yapı orlarda olusur 15-16 yaslarına gelınce yavas yavas baslatırsınız en dogrusu budur.
1.78 cok uzun demi milleti yanlıs yönlendirmeyin bence boy yoksa bu sporun bı anlamı yok çok itici duruyor..
Büyüme olayın durdu he ! sen kahin misin?daha yeni başlıyo. spor yapman tabiki güzel bu ağırlık çalışmaları senin boyunu kemik gelişimini olumsuz etkileyecek diye birşeyde yok belki ama şu bi gerçek ki bunlara ayırdığın zamanı basketbol veya yüzme gibi bir spora ayırırsan ilerde üzerine çalışacağın daha iyi bir anatomin olur.Senin yapacagın en iyi altyapı budur birde düzenli süt tüket
![]()
Konu açılalı 1 yıl olmuş ve konuyu açan arkadaşımız 1 yıldır herhangi bir yazı yazmamış.
Belirtmek istedim.
şimdiki aklım olsa 12 yaşında şınava, 14-15 yaşında da fitnessa başlardım,boyum uzamazsa uzamasın önemli değil benim için.vandamme da küçük yaşta başlamış ama 1.78 mi ne boyu var adamın