Alternatif Besin Kaynağı Olarak: Böcekler

Hamam Böceği Yeme Şampiyonu Öldü!

[YOUTUBE]qGWkpkUvJCg[/YOUTUBE]
Broward Şerifi'nin bürosu, Miami'nin 64 kilometre kuzeyindeki Deerfield Sahili'nde Ben Siegel Sürüngen Dükkanı'nda Cuma günü düzenlenen yarışmada birinci olan 32 yaşındaki Edward Archbold'un, yarıştan hemen sonra fenalaşarak bayıldığını açıkladı.

Archbold'un kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdiği, ölüm nedeninin tespiti için otopsi sonuçlarının beklendiği belirtildi.

Diğer yarışmacılardan rahatsızlanan olmazken, California Üniversitesi etimoloji profesörü Michael Adams, hamam böceklerinin, bazı bakteri veya patojenler taşımadıkları sürece yenmelerinin bir sakıncası olmadığını düşündüğünü söyledi.

Daha önce hamam böceği yedikten sonra ölen birini hiç duymadığını belirten Adams, bazı insanların hamam böceklerine alerjisi olduğunu da sözlerine ekledi.

Dükkanın sahibi Ben Siegel, olaydan ötürü çok kötü hissettiklerini ifade ederken, avukatı, müvekkilinin yarışmacılara ''bu eşsiz ve sıra dışı yarışmaya katılarak tüm sorumluluğu kabul ettiklerine'' dair belgeler imzalattığını söyledi.

Alıntı:ensonhaber

Çekirgeyi kurutup ezdim yulaf ve bal ile karıştırıp tükettim tabi kuruttuktan sonra biraz sıcak su buharuna tuttum ve bağırsaklarını çıkardım.

ben yerim tabi iyi temizlenmiş ve hazırlanmış olanları. iç organ vs. istiyorumda hatta bi ara denicem:)

ancak "çekirge ve bazı böcek türlerine " çok dikkat etmek gerekir...

zira, yaşlanmayı hızlandırıcı malzeme ihtiva ederler ...hatta, aşırı derece de "öekirge tüketen serçeler kuşlarda hayat çizgisi son derece kısa ...)
Hocam bu çekirge ve bazı böcek türlerinin yaşlanmayı hızlandırıcı malzeme ihtiva ederler demişinizde yalnız bunların insanlar üzerinde herhangi bir yan etkisi hakkında elde edilmiş bir kanıt var mı? Kaynak gösterebilir misiniz? Ben normalde eğer bulursam çekirge tozu kullanmayı düşünüyordum ama yaşlandırıcı etkisi var filan demişsiniz de o nedenle fikrimi değiştirdim :D

Back
Yukarı