Andreas Munzer

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MK #7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Karasan dedi:
"Cross Striation" deniyor bacak kaslarinda enlemesine cikan cizgilenmeye, bu olayi ilk baslatan insanlar Rich Gaspari ve Andreas Münzer, ben cok begeniyorum Andreas'in bacak kaslarini, bu olay cok formda oldugu zaman Flex'te de oluyor.
Bildigim kadariyla cok agir idmanlar ve mükemmel kondüsyon sayesinde oluşuyor, ama anahter kelime definisyon elbette, su atımı sayesinde sağlanan kuruluk olmazsa, böylesine bir görünüm imkansız.
dikkat ettiysen treceps te bile nerdeyse bu çizgiler belli oluyo bu adamda.

bilmiyorum burda kim ne kadar yağlı ama sağlam bir triceps idmanından hemen sonra az da olsa siz de görebilirsiniz o çizgilenmeyi arka kolunuzda.

Karasan dedi:
"Cross Striation" deniyor bacak kaslarinda enlemesine cikan cizgilenmeye, bu olayi ilk baslatan insanlar Rich Gaspari ve Andreas Münzer, ben cok begeniyorum Andreas'in bacak kaslarini, bu olay cok formda oldugu zaman Flex'te de oluyor.
Bildigim kadariyla cok agir idmanlar ve mükemmel kondüsyon sayesinde oluşuyor, ama anahter kelime definisyon elbette, su atımı sayesinde sağlanan kuruluk olmazsa, böylesine bir görünüm imkansız.

Kalçada "cross striation" in en guzel ornegide Hamdullah'ta

Bu arada Markus'un calıstıgı salonda duwarda kocaman bi Hamdullah posteri war.. :)

Pump Forever dedi:
Karasan dedi:

Kalçada "cross striation" in en guzel ornegide Hamdullah'ta

Bu arada Markus'un calıstıgı salonda duwarda kocaman bi Hamdullah posteri war.. :)

Adı Markus da olsa, Aykutluğ'dan öğrenecek çok şeyi var, o kadar kas yapmış, Aykutluğ kadar define olsa Olympia'da ilk 5e rahat oynar.

ben munzerin steroid değilde yarışma önceleri kullandığı aşırı su atıcılardan öldüğünü bi almanyada body yapan kişiden duymuştum ne kadar doğru bilemem.

normal bır sporcunun gunde 5 tane yutabileceği bir ilaçtan tek seferde 354 adet yuttuktan sonra rahmetli oluyor kendisi.

adam her bölgesi için ayrı ayrı tarak yutmuş gibi

yapmış bişiler ama bazı resimleri çok orantısız arkadaşların dediği gibi genetik olarak eksikleri var ve yapacak bişeyi yokmuş

ama var sanmış yapmış bedelinide ödemiş

maymun beyni yiyen kullandığı ilaçlardan testisleri fıstık kadar kalanları uzun tedavilerle hayata dönenleri duymuştum

ama bu adam hepsini aşmış 31 indede gitmiş zaten

bu işle uğraşanlara ders olmuş fakat kendisi için pahalı bi ders

ayrıca hatırlatayım bu şekilde vucudunu ve yapısını değiştirmek gayesinde olan arkadaşlarında yaratılışlarına isyana gittiklerini unutmasınlar ince mevzular benden hatırlatması. kaptırmayın kendinizi, ucu ummadığınız belkide bilmediğiniz için ummadığınız yerlere kadar gidiyo. bundan sonra vücuduna müdahale eden arkadaşların bu konuyada dikkat edip bi çok kez daha düşünerek hareket etmelerini öneririm(sözüm bu konuda bilgisi olmayan ve tabiki iman edenlere)

Andreas Munzer in her resmini gördüğümde üzülüyorum.Sonunun böyle olmaması gerekirdi.Onun yaptığı kürler tam bir çılgınlıkmış.

Çok güzel ve yüksek çözünürlüklü resimler.
Münzer'in definisyonu ve bacak hacmi zaten tartışmasız mükemmel.
Ancak sırtıda çok iyi bence, sırt kalınlığı, önden kanatların aşağı doğru uzunluğu, parmak parmak serratusların belirginliği.
Triceps bir başka çok güçlü noktası.

Kalfları çok enteresan, kasları neredeyse ayak bileğine kadar uzanıyor, daha önce dikkatimi çekmemişti, kalf kaslarının bu derece uzun olduğu.

• Like
Reactions: Azi
ben kaslardaki kalınlıktan dolayı dorıan'a benzetırım.latt genişliği ozellıkle çok benzemekte.bacaklar üst vucuda oranla daha gelişmiş ve detaylı.trıcepsler lif lif kendini gosterıyor.mukemmeli yansıtan nadır vucutlardan..

guardbody dedi:
ben kaslardaki kalınlıktan dolayı dorıan'a benzetırım.latt genişliği ozellıkle çok benzemekte.bacaklar üst vucuda oranla daha gelişmiş ve detaylı.trıcepsler lif lif kendini gosterıyor.mukemmeli yansıtan nadır vucutlardan..

Kas yapısı gerçekten harika, ama kemik yapısı onu şampiyonluklardan alı koydu, ne omuzları yeterince genişti ne de beli yeterince inceydi, bunlar eksik olunca harika kas yapısı ve definisyon bile yeterli gelmedi...

• Like
çok saygı duyulması gereken bir adam. bu sporu nekadar cok sevmişki ölümü göze almış. dünyanın en define vücudu denebilir. kimileri bu adam steroid den su atıcıdan vsvsvs.. öldü demişsiniz ama ansiklopedi den okudum öldügünde yağ oranı 1.9 muş ölüm nedenide bu.

"günde 4 tane alması gereken haptan 60 tane almış ve mide problemiyle hastaneye kaldırılıp, ölmüş.
yüzünün aldığı şekil de hgh etkisiyle olmuş" diye okumuştum. darısı gregg valentino nun başına :D

• Like
Back
Yukarı