andrewglory
Üye

Son düzenleme:
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
aynen o konudaki eksiğimin farkındayım ve üstünde gidiyorum elimden geldiğince bi aralar sırtımda göğsüm gibi eksikti fakat düzelttim sırada göğüs var[DOUBLEPOST=1403371431][/DOUBLEPOST]buda en güncel halimİlk baktığında herkes göğüs diyecektir göğüs ciddi derecede eksik 10 aylık çalışmaya göre iyi bir programa ihtiyacın var kol ve kanat oldukça başarılı.
Son 2 3 haftadır bcaa da kullaniyorumkol çok başarılı tebrikler bir tek protein tozu mu kullandiniz ?
eyvallah ta ben sivasta yaşıyorum hiç deniz sahil işim olmuyo tişörtümü salon hariç hiç topluma açık bi yerde çıkarmadımMaassallaahh!!
Allah sana bol bol sahillerde tur atmak nasip etsin,yaza yetismissin ama daha iyi olucak calismaya devam!
Dua ettikya iste nasip olsun diyeeyvallah ta ben sivasta yaşıyorum hiç deniz sahil işim olmuyo tişörtümü salon hariç hiç topluma açık bi yerde çıkarmadım![]()
olmuycak duaya aminDua ettikya iste nasip olsun diye![]()
2015 in başında definasyona gireceğim inşallah başlamadan önce 76 kiloydumkardeşim tebrikler, yağ oranı birazcık daha düşse çok hoş bir görüntü olacağını sende farkındasındır, göğüsün biraz geri kalmış onuda biliyorsun. bildiğin şeyleri söylemeye gerek yok tekrardan tebriklerbu arada başlamadan önceki kilonu hatırlıyor musun?
Sivasspor maçları uygun olabireyvallah ta ben sivasta yaşıyorum hiç deniz sahil işim olmuyo tişörtümü salon hariç hiç topluma açık bi yerde çıkarmadım![]()
Cidden iyi taktik hic düşünmemiştim maçlarıSivasspor maçları uygun olabirTebrikler, aynen devam. Seneye tank gibi olursun.
Evet nedenboyun 188 olduguna eminmisin