• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

andrewglory, 16 yaşındayım , 10 aydır vücut geliştirme yapıyorum boy 188 kilo 84

IMG_0029.jpg
merhaba arkadaşlar yaşım 16 boyum 188 kilom 84 vücut geliştirmeyle 10 aydır uğraşıyorum ve başladığımdan beri protein tozu kullanıyorum yorumlarınızı bekliyorum :)
IMG-20140618-WA0025-2.jpg
IMG-20140617-WA0026.jpg
IMG-20140617-WA0028.jpg
IMG-20140617-WA0021.jpg
IMG-20140617-WA0024.jpg
IMG-20140617-WA0029.jpg

Son düzenleme:
Vücudun gayet iyi başarılarının devamını dilerim eski halin nasıldı onuda atabilirsen iyii olucak değişimi görmek için ölçülerini biliyorsanda onlarıda sölermisin ,protein tozsuz neler yaptın nasıl beslendin antrenmandan sonraki periyotta neler içtin yedin ?

spor başlamadan önceki halime dair üstsüz bir fotoğrafım yok antremandan yaklaşık 60 dakika sonra pilav kuru fasulye tavuk yulaflı bisküvi gibi besinler tükettim yurtta kaldığım için pek seçme şansım yoktu ancak çoğunlukla protein tükettim ölçülerim kol 41 bel 81 diğerlerini bilmiyorum dostum

İlk baktığında herkes göğüs diyecektir göğüs ciddi derecede eksik 10 aylık çalışmaya göre iyi bir programa ihtiyacın var kol ve kanat oldukça başarılı.

İlk baktığında herkes göğüs diyecektir göğüs ciddi derecede eksik 10 aylık çalışmaya göre iyi bir programa ihtiyacın var kol ve kanat oldukça başarılı.
aynen o konudaki eksiğimin farkındayım ve üstünde gidiyorum elimden geldiğince bi aralar sırtımda göğsüm gibi eksikti fakat düzelttim sırada göğüs var[DOUBLEPOST=1403371431][/DOUBLEPOST]buda en güncel halim

Eklentiler

• IMG-20140621-WA0028.jpg
    IMG-20140621-WA0028.jpg
    61,6 KB · Görüntüleme: 816
Maassallaahh!!
Allah sana bol bol sahillerde tur atmak nasip etsin,yaza yetismissin ama daha iyi olucak calismaya devam!

kardeşim tebrikler, yağ oranı birazcık daha düşse çok hoş bir görüntü olacağını sende farkındasındır, göğüsün biraz geri kalmış onuda biliyorsun. bildiğin şeyleri söylemeye gerek yok tekrardan tebrikler :) bu arada başlamadan önceki kilonu hatırlıyor musun?

kardeşim tebrikler, yağ oranı birazcık daha düşse çok hoş bir görüntü olacağını sende farkındasındır, göğüsün biraz geri kalmış onuda biliyorsun. bildiğin şeyleri söylemeye gerek yok tekrardan tebrikler :) bu arada başlamadan önceki kilonu hatırlıyor musun?
2015 in başında definasyona gireceğim inşallah başlamadan önce 76 kiloydum :)

tebrikler güzel bi gelişim fakat gögüs ve omuz bunlara biraz daha baskı yapmalısın..benim düşüncem bu ..kolay gelsin

Back
Yukarı