Animal Pak..Frank McGrath Journey..Mutlak Motivasyon..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan diez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eywallah tesekkür ederim .. Bende sadece yazar zannetmiştim o olacagı hic aklıma gelmedi .. tekrar teşekkürler ..

diez çok güzel bi çalısma gerçekten, teşekkür ediyorum .Yazıyı baştan sona kadar soluksuz okudum. Zaman zaman motivasyonunu kaybeden amatör yada profesyonel arkadasları şevklendirecek tekrar çalısma isteği kazandıracak ,insanların dediklerini umursamayacak ve gym e girdiği andan itibaren yercekimine meydan okumanın verdiği zevki 100 kat daha fazla alarak çalısmaya başlattıracak mükemmel bir paylasım olmuş tşk.

Yazının devamı var mı?
ve başka çeviriler de yapacakmıısn ?

burakula01 dedi:
diez çok güzel bi çalısma gerçekten, teşekkür ediyorum .Yazıyı baştan sona kadar soluksuz okudum. Zaman zaman motivasyonunu kaybeden amatör yada profesyonel arkadasları şevklendirecek tekrar çalısma isteği kazandıracak ,insanların dediklerini umursamayacak ve gym e girdiği andan itibaren yercekimine meydan okumanın verdiği zevki 100 kat daha fazla alarak çalısmaya başlattıracak mükemmel bir paylasım olmuş tşk.

Yazının devamı var mı?
ve başka çeviriler de yapacakmıısn ?

teşekkür ederim..insan beyninin verdiği negatif direnci bu yazı motivasyonla kırabiliyorsa ne mutlu..ki bende çok başarılı etki gösterdi :)
yazının birkaç sayfası daha orjinal sitesine eklendi..çok değil ama yoğunluktan dolayı ağır gidiyor buaralar çeviri ama yoğunluğum azalacak gibi..yakında yayınlamak dileğiyle..

Ben bu yazıyı body ile alakası olmayan hic anlamayan 3 kilşiye okuttum ve gercektende muthiş ilham alıp benle birlikte body e yazıldılar.. 1 i haricc :) oda cok begendi .. Yani en azından yaptıgı işe ve azme saygı duydular .

OVERCOME dedi:
Ben bu yazıyı body ile alakası olmayan hic anlamayan 3 kilşiye okuttum ve gercektende muthiş ilham alıp benle birlikte body e yazıldılar.. 1 i haricc :) oda cok begendi .. Yani en azından yaptıgı işe ve azme saygı duydular .

ecnebilerin tabiriyle wooovw :shock: :shock: diyorum sana overcome.. yazıyı pratiktede bu derece kullanan ilk sen oldun..tabi 1 ay sonundada bodye devam etmeyi düşünürlerse işte ozaman tam anlamıyla 2 bodyci daha kazandı Türk spor camiası..tebrikler..

Animalpak sitesindee bu yazının cevrilmemiş son 2 haftası var sanırım .. Sondan bir önceki haftayı siteye eklemişler ( animalpak.com ' a ) ve son bir hafta kalıyorr ..

Anladıgım kadarıylaa bir yarısmaya hazırlanıyorr vee bu yazı gercek zamanla aynı ilerliyorr .. Acaba bu yarısmanın ismi nedir ? Yani Frank neye hazırlanıyorr ...

adam kopmuş. resmen kopmuş. tüm gününü işine kilitlenerek geçiriyor. muhteşem tek kelimeyle. keşke her profesyonel bu yazı/senaryodaki gibi ciddiye alsa işini.

walla beni pek motivasyon etmedi
..tam aksine ya bi sporcu bukadar antisosyal olmaması gerek bence..adam öle bi anlatmış ki sanki dünyaya body yapmaya gelmiş...l

walla beni pek motivasyon etmedi
..tam aksine ya bi sporcu bukadar antisosyal olmaması gerek bence..adam öle bi anlatmış ki sanki dünyaya body yapmaya gelmiş...l

murinyo bazılarıda asosyal süreçte motive olur..tabiki her bünye farklı psikolojiye sahip..bu doğal..herkesin motivasyon kaynağı farklıdır..şahsen asosyal motivasyonu vg. içinde kaybolma zevkine bağlıyorum..
yine şahsen erişilmesi zor bir nokta gibi geliyor bana bu ruh hali..
sanırım vg.cileri nirvanası bu..

Day 1: Göğüs
Incline Barbell Press: 4 sets x 12-6 reps
Flat Dumbbell Press: 4 sets x 12-8 reps
Incline Dumbbell Flyes: 3 sets x 12-8 reps
Dumbbell Pullovers: 3 sets x 12-10 reps
Cable Crossovers: 4 sets x 15-12 reps

Day 2: Sırt
Wide Grips Chins: 4 sets x 10 reps
Barbell Rows: 4 sets x 12-6 reps
T-Bar Rows: 4 sets x 12-8 reps
Underhand Grip Pulldowns: 3 sets x 12-10 reps

Day 3: Dinlenme

Day 4: Bacak
Leg Extensions: 4 sets x 20 reps (warm-up)
Leg Press: 4 sets x 20-12 reps
Hack Squats: 4 sets x 15-10 reps
Lunges: 3 sets x 15-12 reps
Stiff-legged Deadlifts: 4 sets x 12-8 reps
Lying Leg Curls: 4 sets x 15-10 reps

Day 5: Omuz
Barbell Military Press: 4 sets x 12-6 reps
Seated Side DB Lateral Raises: 4 sets x 12-8 reps
Bent Rear Delt Lateral Raises: 4 sets x 12-10 reps
Hammer Strength Machine Press: 3 sets x 12-10 reps
DB Shrugs: 4 sets x 12-8 reps

Day 6: Kol
Barbell Curls: 4 sets x 12-6 reps
Alternating Dumbbell Curls: 4 sets x 12-8 reps
Preacher Machine Curls: 4 sets x 15-10 reps
Close Grip Bench Press: 4 sets x 15-8 reps
Skullcrushers: 4 sets x 12-8 reps
Pushdowns: 4 sets x 15-10 reps

Day 7: Dinlenme

kaynak: animalpak.com

yazilanlara baksan ahanda 6 kez olimpiya olmus dersin ama degil, isin ozu de burada bu kadar didinmesine ragmen o da cogunlugun icinde yer aliyor, yani bir looser (kaybeden). bu nedenle hedef kitle frank le arasinda jay cutler la olandan daha güçlü duygusal bir bağ kurabiliyor.

yazilanlara baksan ahanda 6 kez olimpiya olmus dersin ama degil, isin ozu de burada bu kadar didinmesine ragmen o da cogunlugun icinde yer aliyor, yani bir looser (kaybeden). bu nedenle hedef kitle frank le arasinda jay cutler la olandan daha güçlü duygusal bir bağ kurabiliyor.

vg.de kaybedenlerin istikrarı,hırsı,fedakarlığı bırakanların olduğunu düşünüyorum..bunları terketmeyen her vg.ci kazanandır bence..düşünün mr. olympia'da 10larca yarışmacı var ve 2.i le 12. arasında çok küçük detaylar var..

hırsını kaybetmeyen, fedakarlığa devam eden en amatör bile vg.cilere motivasyon kaynağı olabilir..mazlum gözüyle görülmesine gerek yok bence..

vg.de kaybedenlerin istikrarı,hırsı,fedakarlığı bırakanların olduğunu düşünüyorum..bunları terketmeyen her vg.ci kazanandır bence..düşünün mr. olympia'da 10larca yarışmacı var ve 2.i le 12. arasında çok küçük detaylar var..

hırsını kaybetmeyen, fedakarlığa devam eden en amatör bile vg.cilere motivasyon kaynağı olabilir..mazlum gözüyle görülmesine gerek yok bence..

tam tersi acilarin bodycisi, fakir ama gururlu. butun fotograflari mazlum seklinde, adam hep dalgin dalgin etrafa bakiyor thums:

tam tersi acilarin bodycisi, fakir ama gururlu. butun fotograflari mazlum seklinde, adam hep dalgin dalgin etrafa bakiyor thums:

aslında beni cezbeden tarafı bu sıradışılığı..
şunu demeye çalışıyorum ve farkediyorum..böyle vücudunuz varsa bu kıyafetler üzerinizde versage gibi durur ;)

aslında beni cezbeden tarafı bu sıradışılığı..
şunu demeye çalışıyorum ve farkediyorum..böyle vücudunuz varsa bu kıyafetler üzerinizde versage gibi durur ;)

Kesinlikle .
Her filminde motive olmamakta imkansız.

Geçenlerde tekrardan şöyle bir body building film arşive bir göz atarken McGrath omuz antremanı dikkatimi çekti .Genelde antreman programları daha cok dikkatimi çeker ama şöle bir kaldırlan ağırlıklarada dikkat ederim .
Mcgrath'ın Military Press de kaldırdıgı ağırlık son sette 120 kg idi
45 lbs :20.4 kg toplam 6 tane 45 lbs 120 kg den de biraz fazla .
Herneyse Ronnie nin bir omuz antremanına bir bakıyım dedim ronnie de 130 kg military press yapıyordu ,
yani şunu diyecem prof vucütların arasında kaldırılan kilolar arasında çok büyük ucurumlar yok hatta bircogu aynı agırlıkları kaldırıyorlar bilhassa temel hareketlerde.Ama antreman metodları farklıydı ronnie yarım tekrarlar 15-10 yaparken Mcgrath tam tekrarlar 15-6 çıkarmayı yeğliyordu.

Kesinlikle .
Her filminde motive olmamakta imkansız.

Geçenlerde tekrardan şöyle bir body building film arşive bir göz atarken McGrath omuz antremanı dikkatimi çekti .Genelde antreman programları daha cok dikkatimi çeker ama şöle bir kaldırlan ağırlıklarada dikkat ederim .
Mcgrath'ın Military Press de kaldırdıgı ağırlık son sette 120 kg idi
45 lbs :20.4 kg toplam 6 tane 45 lbs 120 kg den de biraz fazla .
Herneyse Ronnie nin bir omuz antremanına bir bakıyım dedim ronnie de 130 kg military press yapıyordu ,
yani şunu diyecem prof vucütların arasında kaldırılan kilolar arasında çok büyük ucurumlar yok hatta bircogu aynı agırlıkları kaldırıyorlar bilhassa temel hareketlerde.Ama antreman metodları farklıydı ronnie yarım tekrarlar 15-10 yaparken Mcgrath tam tekrarlar 15-6 çıkarmayı yeğliyordu.

burakula01 iyi bir noktaya dikkat etmişsin..Frank Mcgrath güçlü vg.cilerden ve ezileceği ağırlığın altına girmiyor..girdiği ağırlıklar ağır olsada kesinlikle formu hiç bozmuyor..aynı bir makine gibi sürekli aynı tempoda basıyor..bu yönünü eleştrilenler de var tabi..branch warren gibi patlamalı çalışmıyor diyenler var ama bence örnek alınması gereken bir pro..
zira her pro.örnek alınamıyabiliyor..

McGrath'In izlediğim videolarında
Hemen hemen hiçbir harekette Cheating yapmamasıda dikatimi çekti,

Ronnie de bu daha cok belirgin t bar row da onun kadar cheating
yapan birisi daha yoktur sanırım :)

Gerçekten olayı abartmış; okurken insan gerçekten Vaybe diyor ve bayağı gaz alıyor. Ama Ben bu adamın yerinde olmak yerine bu adama acıdım bol bol.

Back
Yukarı