Animal Pak..Frank McGrath Journey..Mutlak Motivasyon..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan diez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar google'a frank mcgrath yazdığınızda direk bu başlığın linki ilk sırada çıkıyor..eee o kadar farkımız olsun demi ;) :)

Bu bereden bulabilirmiyiz, bulursak nerde buluruz bilgisi olan varmı arkadaşlar ? Ben baktım gg de fln yok :(

a10rm5.jpg

safeo bende bsn ustuyle bu bereye bayılıorum bende bakmsdım bulamadım sende bulabılırsen kesın haberdar edersın.

tamam jarhead ben yarın bizim universal & ultimate distirbitörü abime biraz press yapıyım :) ultimate nutrition yazan bere vardı ama bundan görmedim görsem araklardım ztn :p

mükemmel bir yazı kurguda olsa aslında hepsi bir noktada gerçek açıkcası beni süper gaz'a getirdi saat 4 ve ben tam suan salon'a koşmak istiyorum diyet'imi bozdugum ve tam ne yapmak istedigime karar veremedigim bu günlerde bana süper yol gösterdi (BÜYÜMEK) ki animal ürünlerinide kullanmaya yeni basladıgım için dahada bi gaz oldum yazıyı çeviren diez'e cok teşekkürler tek kelime ile Mükemmel bir iş...

fotoğraflar ve yazılar, bende acıma duygusu uyandırdı. bu arkadaşa yapacak başka bir iş bulmalı, bu kadar sızlanma ve şikayet ancak yeni başlayan birinden duyulabilir.
motivasyon yok sadece üzgün yüz ifadesi ve cezasını tamamlamaya çalışan bir mahküm psikolojisi var.

evet arkadaşlar bu paylaştıgım fotografda Frank in kendi paylaştıgı resimdir..
son formlarından olsa gerek geniş düz barbell curl yaparken :)
ne diyebilirim bu adamı seviyorum :D

22362_389660680081_532710081_10350118_2512063_n.jpg

fotoğraflar ve yazılar, bende acıma duygusu uyandırdı. bu arkadaşa yapacak başka bir iş bulmalı, bu kadar sızlanma ve şikayet ancak yeni başlayan birinden duyulabilir.
motivasyon yok sadece üzgün yüz ifadesi ve cezasını tamamlamaya çalışan bir mahküm psikolojisi var.

hahahahah hocam harikasın.....tam ara gazı .....animal pack içip böyle melankolik depresif dolaşacağıma eski dostum jack le takılırım daha iyi en aından o beni eğlendiriyor............

jack dedim de soyadı daniels.....jack daniels ...eski dostuz...

bu arada bu başlığa eme ermiş reklamı alıp uzuuzn uzun tercüme etmi dostum vallahi bravo ben dergide bu reklamı gördüğümde içim daralmış ...heme sayfalarıçevirmiştim......senin emeğine sağlık.....işte bu supplementlerin sanki adamı süpermen yapacakmış şeklindeki eklamları biraz.......neyse seni yine tebrik edreim iyi çevirin ve sabrın için bravo

yuh yahu kendi yazdıklarımı bile okuyamadım amma harf eksik yazmışım...özellikle emek ile ilgili kısımlara ...valla jacklede görüşmedim ama.....:)

Soluksuz okudum. İnanılmaz bir zaman, uğraş ve emek işi. Kusursuza yakın bir çeviri. Çevirirken sadece yazılanları değil duyguları da çevirebildiğin için sağol diez. Ellerine sağlık.

Diez emeğine sağlık. Frank benim çok beğendiğim sporculardan biri. Yapılan şey kurgu dahi olsa mesaj çok ama çok etkili ve Roni'den daha çok hayranı olduğunu düşünüyorum. Gizemli bir adam, bir savaşçı, sanki tarih sayfalarından fırlamış bir kahraman gibi. Abarttığımı düşünenler olabilir, fakat bu spora uzun süre emek verenler bilirki böylesine kütleli ve harita gibi ayrıntılı vücut yapmak çok ama çok emek ister. Yani kendisininde bahsettiği gibi bu spora hayatını adamalısın. Paylaşım için Teşekkürler Diez.

Müthiş bir reklam olmuş

En son Nike'ın Write The Future'ı bende böyle duygular uyandırmıştı. Diez'in çevirisi için çok teşekkürler, yağ gibi akıyor yazı hiç rahatsız etmiyor. Ustalıklı ve çalışılmış bir iş çıkardığı belli oluyor. Kısa filmi harika olur bunun, ki bir İskandinav kısa filmi izlemiştim VG'cinin hayatını anlatan azda olsa bu tadı bırakıyor ağızda.
Yazıda geçen duygu yoğunluğunu temelde düzeyde birazcık bile yaşamış biri olarak söylürum ( 2 aylık sıkı bir definasyon döneminde kaslarım için üzüldüm, ısmarlanan tatlıları geri çevirdim, haftada 6 - 7 gün spor yaptım buna benzer onlarca şeye rağmen hayatımda en bütünlüklü ve güçlü olduğum zaman dilimiydi ) hissedilenler bana çok gerçekçi geldi.
Hatta hep düşündüğüm ve tam tarifini bulamadığım bir durumun cevabı kafamda şimşek gibi çaktı.
Eski mimari şaheserlere bakarken aklınıza hiç şu soru gelmiyor mu ? Eskinin insanları kısa ve zorlu ömürlerinde bu eserleri nasıl inşa edebildiler. Bunun adı yazıdan da görebileceğiniz gibi ADANMIŞLIKTIR. O zamanın insanlarını sabah kalkıp gazeteye göz atıp öğlen starbucksta kahve içip akşam dizisinin başına kurulmak vb. işlerle uğraşırken bu şahaserler dikilebilirmiydi. Zannetmiyorum!!!
Çoğu arkadaşımızın asosyallik dediği bu işte; iş ve hayati olan şeyler dışında herşey seni hedeften uzaklaştıryor, kız arkadaşını seviyor çünkü hedefinde ona yardımcı oluyor.
Herkesin yeteneğine uygun hedefii bulup kendini adadığı bir dünya çok daha iyi bir yer olurdu galiba ama kesinlikle bu kadar eğlenceli değil :)

Harkulade . Herkes atıp tutar önemli olan dış sözlere duyarsız olup attığın her adımı kendin bilmendir:D

Back
Yukarı