Anneniz/Babanız/Eşiniz Ne Diyor? - Özel Sözler

Senin yaptığın spor değil, şişmek(annem)
Hobi olarak yaptığımı ve birazda ciddiye aldığımı belirtiyorum. Senin ki hastalık derecesinde diyor(ablam)
Mutfak güzeli geldi(annem)
Aşçı oldun çıktın başımıza(annem)
2 sene sonra işe başlayacaksın, sen sanıyormusun ki o yaptığın vucüttan eser kalacak(ablam)
O içtiğin protein tozları kanser yapar(ablam)
Sen sporunu yap yine ama bu kadar yemek yeme(babam)
Yumurtanını sarılarını kediye vere vere onu da kendine benzettin(babam)
Akşam tatlı yerler;
-hadi gel sende yee
-yok, ben yemeyeceğim. Size afiyet olsun
-gel işte naz etme zatan fazla şeker koymadım.. Bir su bardağı bişey
-:shock: allah rahatlık versin yattım ben:D:D

Ailem bana bunları söylerken arkadaşlarımda aksine bir o kadar destek oluyorlar..
-Bugün spora gidicek misin ?
-Evet, kardeşim
-O zaman şurda bi yerde oturalımda, sen makarnanı ye gitmeden
-Adamsın, adam..
Gibi..:D

Son düzenleme:
Baştan söyliyeyim elime dumble almadım liseye şehir dışında başladım yurtta vakit buldukça mekik,aletsiz squat,şınav çakı hareketleri yaptım. 3 ay sonra eve dönünce dayım: oğlum aferin erkeğe benzemişsin iyice üçgen vücut olmuşsun. Yalnız giyimini hiç beğenmedim dar pantolon giyme... :) çalışmalardan sonuç almak insanı mutlu ediyor.

Annem, babam destekliyor ama çok yorma kendini diyor :D
Çekemeyen arkadaşlarımda vücudunu geliştireceğine beynini geliştir, derler. Bilgisayar okuyorum programlamada sınıfın en iyilerindenim neye dayanarak söylüyorlar bu lafıda anlamış değilim.

Annem ve Babam sağolsunlar bana çok destek çıkar fakat sadece bir şeyi çok fazla söylüyorlar oda Oğlum hem diyet yapıyorum diyorsun hemde kaşık kaşık fıstık ezmesini götürüyorsun (günde 2 kaşık anca) valla her yerin sivilce oldu.

Birde ben çocuk odasında çalışıyorum aletler falan hepsi orda (çocuk yok tabi)
hertaraf duvarlar falan ayıcıklı..kitaplıkta peluş oyuncaklar..nereye baksam demotive edici şeyler..artık perdeye bakıyorum çalışırken :D hatta geçenlerde bench press yaparken sehpa çöktü..bende onun kalıntılarına bakıyorum motive olmak için.. :D

Arkadaşta kalıyorum bu gece. 3 kişi gülmekten herkes kendini bir yere attı hyper_

annem:
-tamam yeter artık, oldun işte, ömür boyu spor mu yapıcan?
-o kadarcık ye ondan bişey olmaz(öyle diye diye hep diyetimi bozdu annem!)
-(annemle aynı fitness merkezine gidiyoduk, farklı saatlerde tabi) salonda bi çocuk var, göğüsleri ne biçim şişmiş, ona mı özeniyosun?

Çarşıda gezerken kız arkadaşıyla dolaşan bir çocukla kız arkamdan beni çekiştiriyolardı.

Çocuk kıza: Bende böyle olucaktım hocaya gittim bana 10 tane ilaç verdi bunları içeceksin dedi korktum içmedim yoksa olmuştum.

Kız: Ben seni böyle seviyorum aşkım . ( püüffff dedim içimden )

VG başladığım ilk yıllar Abim: Protein tozunun içindeki bişey kıskançlığı öldürüyomuş sakın içme.

Beni her görenin bilek güreşi manyağı olması ( hadi bi bilek güreşi yapalım )

VG sanki sadece koldan ibaretmiş gibi herkezin koluma yapışması

18 yaşındayken salonda beni ziyarete gelen annemin sözü : Yavrum kendini zorlama o kadar ciğerin patlıyacak.

babamın standart lafı
- ben senin yaşındayken sabah 8 akşam 8 inşaatta çalışıyordum sen 1-2 saat gidiyosun,,eve gelincede atılıp gidiyosun der :D

Babam:
-Vücudun güzel ama artık yeter bu kadar. Abartma dozunda bırak.
-Oğlum iflas edeceğiz senin yüzünden, tavuğundan, yumurtandan batacağız insaf :D
-(Dar t-shirt giydiğim zaman) P.zevenk gibi olmuşsun çıkar şunu bol bir şeyler giy :D
Annem:
-Bıktım artık sana yemek yapmaktan.
-(Misafir gelince) Benim oğlum şu kadar yer, şu kadar idman yapar diye över sonra gel göster ablana kaslarını falan diye konuşur :D
-Söz bir sonraki ay alacağım protein tozunu (hala hiç kullanamadım :D )
Arkadaşlar:
-Adam kaslı beyler gibi geyikler yaparlar.
-Herkül gibi olmuşsun kardeşim kaç ayda böyle oldun, hangi salona gidiyorsun ? gibi sorular sorarlar.
-Çok kas yapma iğrenç oluyor o herifler.
-(Ve en nefret ettiğim, en çok söylenen söz) Kasılarak ürüme, kendini kasma.
Sevgilim:
(Arkadan sarılınca) Aşkım boğuluyorum, kocaman kollarınla sıkma beni öyle :D
-Kaslı erkeğim benim :D
Akrabalar:
-Helal olsun lan senin küçüklüğünü bilirim ben, ne vücut yapmışsın be !

Bu çeşit tepkiler alıyorum. Olumlular beni motive ediyor, olumsuzlar hırslandırıyor. Her türlü sporda avantaj sağlıyor eleştiriler. Ve ne zaman bırakacaksın diye soruyorlar; hiçbir zaman diyorum. Bu spor bir tutku, bir aşk ve bu aşktan kopmaya hiç niyetim yok ! :)

Hepinize başarılar arkadaşlar.

110 kiloyken spora başlayınca elimde ağırlıkları gören peder : Bırak onları çalışma iyice şişecen 150 kilo olacan

40 kilo verdikten sonra elimde ağırlıkları gören peder : Bırak şunları bi deri bi kemik kaldın ölecen zayıflıktan

Adamın amacı laf sokmak, her koşulda sokacak lafı :D

Annemde diyorki oğlum ders yapmayı bırakta biraz spor yap ne güzel spor yapıyodun! :D
Babam diyorki oğlum sen sporla falan kilo alamazsın bizim genetiğimiz 30 yaşından sonra kilo almak ben senin yaşındayken senden daha zayıftım
Babaannem ölüsün o ağırlık öldürüverir seni amanallah. :)
(Bende ders çalışma bağımlılığı var.Derse bir oturdummu 7 saat kalkmıyorum kitap başından)

Annem - Bak vs vs televizyonda görmüş kanser yapıyormuş o tozlar.
Eski kız arkadaşım - Sık bakayim kolunu sonraki tepkisi Hayvaaan !
Arkadaşlar - Oğlum iyice şiştin yaşlanınca sarkıcak karı gibi olucaksın hahahaha
Peder bey sağolsun herzaman arkamdadır bu konularda kendisinide az çok spor geçmişi var.

Babam - Zorla , zorla sürekli daha fazlasına daha iyisine çalış .
Babam - Sık elimi bakayım , pehh bu kadarmı sık sık hah daha da gelişeceksin işte (babamda sıktığı adamın elini kırar ön kollar soba borusu gibi (yağsız) .
Babamdan çok destek alıyorum

ben spor salonuna başlayalı daha 1 hafta falan oldu annemlerle konuşuyodum işte hocayla konuştum senin fazla bişeyin yok 3 haftada kiloları verirsin dedi dedim ondan sonra devam ederim spor olur hem biraz kas yaparım dedim olmaz hemen bırakcaksın hem kilo verip nolcak kas yapıp televizyondaki adamlar gibimi olcan fln dediler hemen:D

Babam ; oğlum fazla şişme bak bırakınca sarkar her yerin

Teyze,Hala vb. ; İçme şu ilaçları çok içiyosun sanki ihtiyacın varmış gibi yeter böyle..

Kız arkadaş ; Ben seni böyle beğeniyorum (Arada şakasına ronnie coleman gibi olucam diyorum) kızıyo o zaman baya :D

Kız arkadaşın Annesi yani kayınvalide benim fotoğrafımı facebookdan ilk gördüğünde ; '' Bune böyle kaslı maslı '' Bir de rüyasında görüyor tabi evlerine çelik kapı takılıyormuş o çelik kapıyı da ben taşıyomuşum eve kadar :D

Arkadaşlar ; Çoğu kıskanıp triplere girmekle birlikte bir kısmı da bende yazılayım diye heves içinde oluyor.

Tanımadığım sokakda gördüğüm insanlardan gelen tepkiler var bir de ; Oğlum şu market arabasına el atarmısın seni pazulu falan gördüm yardım isteyeyim dedim belim ağrıyor.. (50 li yaşlarda teyze rampayı çıkarken market arabasıyla)

Vb. vb.. daha çok var.. Ben memnunum halimden ne çok şişkinim ne az, yağlı bir vücüdum var biraz yağları yaksam tam olucam.

Bir de şöyle diyaloglar çok oluyor ;

Uzun süredir görüşmediğim arkadaşlarım ; ''Bune böyle hayvan gibi olmuşsun az insan gibi ol yeter bırak sporu artık ''
Ben ; ''İnsan olup ne yapım olm çok var o cinsden'' :D

Son düzenleme:
annem: gecen gun senin gibi mandira kacginin te I as yapmis darqcik sort giymis Sen gibi kulakligi takmis assagi dogru gidiyodu.

o Benzin bidonu gibi (hardline %100 whey) seyin icindekileri nasil iciyon karacigerlerini mahvedecen

bugun haberlerde cikti agirlik kaldiranlar kalp krizi geciriyolarmis. agirligi kaldirinca nefesinin tutunca kalp de duruyomus :)

whey protein peynir altı suyundan yapılma olduğundan anneye söylendiğinde:

oğlum alma bak ben sana peynir yapayım suyunu içersin.

Back
Yukarı