Anneniz/Babanız/Eşiniz Ne Diyor? - Özel Sözler

Annem : Herşeyden ye azar azar ye sen gelişme çağındasın çok çalışma,500 gr tavuğu duyunca ; - Oldu babamın tavuk çiftliği var sanki,Sabah 5 yumurta beyazını duyunca ; 5 yumurta çok 1 tane tam ye en fazla 2 tane tam ye [Yaş 13 Yağ oranım 14.5 Boy 175 Kilo 65]
Babam : Body Building spor değil Tae-Kwon-Do yap,Judo yap.
Kız Arkadaşım : Bırak artık şunu kendini yoruyorsun.
Abim : Hayt koçum benim yaza kadar beni geçiceksin sen.[1.5 yıldır body building yapıyor ben 4 :D]
Ablam : Hala yanların var,Oha hayvan [Aşırı eleştirmendir]
Arkadaşlarım : Hepsi et onların kas değil :D :D [Çok meşhurdur bu]

Son düzenleme:
babam : eskiden neydin şimdi ne oldun öküz görse seni arkadaşı sanacak. :D
annnem: oğlum sen kaslarını geliştireceğine beynini geliştir. (en uyuz olduğum) :D

-Sürekli alışveriş yaptığım süpermarketteki kasap reyonunda çalışan çozuk ;
Abi tavuk veriyim mi ?
Eşim;
-Zayıfladıkça çirkinleşiyosun...

bir adam varmış geçen ölmüş çok spor yapmaktan oda toz içiyomuş :D (annem)
protein protein ölcen olm artık ne yaparsan yap karışmıyorum artık bıktım sana demekten (abim)
babam ise hiç karışmıyo canım benim :)

Annem:Oğlum hayvan gibi oldun bırak artık:)
Teyzem:Fazla yapma bak kızlarda beğenmiyecek (Sanki kızlar beğensin diye yapıyoruz)
Dayım:İçme o ilaçları bir yerine bi şey olacak 4 tane hap içilirmi :)(İçtiğimde amino 2000)
Arkadaşlarım: Oğlum bunun içi boş kas değil,gel bilek güreşi yapalım,Ben hap alsam 1 aya hayvan gibi olurum:)

Benim iri dinozorum derler ev halki cogunlukla :D

annem:kalbin büyür ölürsün
eşim:kaslı olmanı istemiyorum
kardeşim:bilek güreşinde beni hala yenemiyon
babam:anneni dinle oğlum
yiğen:hey maaşallah

Eşim:Erkek dediğin göbekli olur! Omuzların kadar karnınıda büyütsene! Ne işe yarıyor?! 35 kg ağırlığında bavulu merdivenlerden aşağı indiremiyor !Öff Püff diyorsun!

Evet konu çok güzel.Ben ilk babama 70 tl lazım aylık body yapacağım dediğimde aynen şöyle dedi(benim zengin insanların para verip boşa zaman harcadıkları spora verecek param yok)sanki çok lazımsın benim annemde çalışıyor o karşılayacak tüm ihtiyaçlarımı,zaten babam benim istediğim hobi tarzı hiçbir şeye maddi destek vermedi bu zamana kadar hep annem sağolsun.Akvaryum,model r.c helikopterler vs.Şimdi annem diyorki somatropin vurmaktan vazgeç(boyum uzasın diye düşünüyorum)en iyi salona hemen başla diyor.Ablam desen yıllardır şu spora biran önce başla geç bile kaldın dedi her zaman.20 yaşındayım babamın gözünde olmam gereken evlat;
1-namaz kılacak
2-kızları tavlamayacak
3-ileri seviyede ingilizce bilecek
4-mekatronik mühendisliğini bölüm birinciliği ile bitirecek ve yüksek lisans ve doktara verecek
5-body gibi BOŞ sporlarla uğraşmayacak
6-model helikopter,akvaryum,piranha beslemeyecek
7-top sakal bırakmayacak
kısacası ot gibi olacak diyor.Bana body hakkında öyle diyince bende kendimi tutamadım ağzıma geleni saydım sen hayata kendi küçük pencerenden bakabilirsin ancak,geri kafalı olduğunu her zaman belli edeceksin illa filan saydım gitti sonra rahatladım tabi biraz durum böyle işte.

-zebellah gibi olmuşsun-yüzümde ufak bir tebessüm.-daha ne kadar bu sporu yapıcaksın?-ölene kadar :)

annem ve bir komşusu arasında geçen bir diyalog
Komşu:bu niye böyle hayvan gibi olmuş?
Annem:Hacim yapıyor....
olaya bak kadın bulk ve definasyon dersi verecek yakında :D

Annem : Oğlum zaten zayıfsın bırak artık iyice tilki gibi kalcaksın.
Babam : Devam et oğlum spor iyidir.
Sevgilim : Öküz gibi olcan başımaa.
Abilerim : Adam body yapıyo dikkat edin .d
Arkadaslar : Walla bende gelcem baslıcam knk .d.d

Bırakınca sarkar( arkadaşlar)
Kime kinleniyorsun böyle (dayım)
Güreşçiler gibi oldun yeter artık(annem)
Bu gün kaç yumurta pişireyim(eşim)
Nasıl yiyorsun o kadar yumurtayı sütü,bu geneldi sanki bayılıyorum tatlarına:)
Fitness'amı gidiyorsun bende başlıycam(arkadaşlar).arada bazen hevesle salona gider birisi 15-20gün sonra sorarım nasıl gidiyor;ya biyerini sakatlamıştır(bahane) yada işleri vardır sonra devam edecektir:)

Back
Yukarı