eray balcı
Üye
Merhaba bir erkek olarak malesef armut vücut tipine sahibim çalışırken dikkat etmem gereken özel bir şey var mı mesela üstlere daha çok mu çalışmalıyım zaten yağ yok ?
Meyve pazarında gibiyim bu nedir ya
Muz vücut ektomorfi : Kilo ve hacim yapman gerekiyo
Karpuz vücut endomorfi : Yağ yakımı kardiyo ağırlıklı
Armut vücudu anlamadım yağsız biri nasıl armut vücut olur ki.
kardeşim varmı bi gelişme bende aynı sorundan muzdaribim armut tipi basen ve baldıra sahibim üst bölgede göbek hariç hiç yag yok salona başladım sırf cardio bacak çalışıcam hafif agırlık hatta agırlıksız bacak egzersizleri yapıyorum bi çözümü varmı varsa nedir yada bu sorun için hangi doktora gitmem gerekli beni bilgilendirirsen çok memnun olurumMerhaba bir erkek olarak malesef armut vücut tipine sahibim çalışırken dikkat etmem gereken özel bir şey var mı mesela üstlere daha çok mu çalışmalıyım zaten yağ yok ?
Yorumun için teşekkürlerLisede bir arkadaşım da aynı vücut tipine sahipti
Spora başladı, yağ yakarak ve üst vücudu geliştirerek armut tiplemesinden çıkmıştı. Yine üst bacağında biraz yağ vardı tabiki ama daha iyi bir duruş kazanmıştı. Hallolabileceğini düşünüyorum
Ben de böyle düşündüm armut vücudu avantaja çevirebiliriz üst hacimlenirse güzel bir şekilde uyar.Omuzları ve kol ve kanat bölümünü genişlet. Armut vücudundan çıkıp üçgene doğru yol alacaksın.